ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох Яна много смешно ми стана с този твоя син.Като си представя след години с тези моми около себе си,простотии все са ми в главата Embarassed
Марти аз образно за коките казах,то има още кой знае колко гадове.

# 196
  • USA
Янче, въоръжили сте квартала.  Laughing Никола от малък е популярен сред дамите.  Mr. Green

Рокси пак изчезна нещо. Дано да е свързано с пътуването им.

Който е ходил на Албена миналата година може ли да ми препоръча хотел на тихо място?

(Много ме дразни новата кирилица. Ама много..)

# 197
  • София
Велина,аз вчера рових из темата за Албена,нещо не съм очаровна от отзивите.Мен лично ме притеснява хигиената,малките стаи и храната,заетите от сутринта чадъри на първа линия/защото съм с деца/скъпотията в комплекса.Плюсовете огромната пясъчна ивица,зелинаната пространството,тишината.Много от хотелите вече нямали и места.Препоръчвам ти да разгледаш още комплекси.

# 198
Добро утро!
След уикенда в Арбанаси и Копривщица,отклоних всякакви нови места за лятото и решихме пак на Обозр.Защото точно юли в разгара ще сме,а там е сравнително спокойно.Хотела го познават децата,има детски кът и аниматори,плажа е чист и на близо.Единствено ,че пак не взехме апартамент.Но ние само спяхме в стаята и тази година ще се пробваме пак в стая за да спестим пари.От догодина няма вече да ставаме за стая и сега ще е лудница,но много се оскъпява какво да се прави.
Аз съм с двамата,малко по-късно ще ходя да пазарувам за свекър ми и ще ходим да му оставим ядене.Пфу времето се скапа и така цяла седмица го дават.Дано ме слушат,че няма кой мъжът ми на работа цял ден.

# 199
Аз като варненско дете да ви кажа - проверете какво предлагат в Ривиера. Мястото е прекрасно с много зеленина и е затворен комплекс.
Обаче не знам как са цените - аз там само на разходка ходя.

# 200
В Обзор от хотел Марамар май беше са много доволни всички,но за нас си е скъпо в сезона.Все едно една почивка в чужбина.

# 201
  • USA
Ще погледна, Иве. Аз само хубави отзиви съм чувала от мои приятели. Тази година се организирахме пак през август да ходим в БГ, за да сме заедно с приятели, сега се оказва, че те няма да могат да отидат на море, та ще сме си сами. Затова ми се искаше да е някакъв комплекс. Никога не съм била на север от Златните. За апартаменти ще гледам аз, първата линия не ми е приоритет, с Криси предпочитам да съм по-назад за да имам време да реагирам на внезапни идеи и бързи крачета  Laughing. Препоръчайте друго място ако сте доволни.
За втора година ми се вижда много сложна организацията на морето в България, догодина май ще сме на Хаваи. Rolling Eyes Миналата останах много доволна, но не ми се ходи пак на същото място.
Янче, кажи къде точно бяхте и + и –  Mr. Green. Ривиера миналата година беше по-скъпо от Хаваите. Ние ще сме баш в най-голямата скъпотия през август.

# 202
добро утро
И аз съм с Ева вкъщи, а времето много ме ядоса, е уж предопредиха,ама не вярвах че ще стане толкова хладно изведнъж  Rolling EyesГадост.........и мъжа ми замина за Монтана ,та ще мисля някакви забавления за Еви Laughing
Велина ,погледни Лагуна  Hug
http://www.lagunabeachresort.net/
Иначе на мен много ми хареса и Константин и Елена ,преди една година бяхме там за кратко, но е прекрасно, комплекса е много зелен и красив.Малко плажната ивица не ми допадна ,но като цяло беше добре Hug

# 203
  • Бургас
Цоппп  Blush
Аз май само ви наблюдавам, нещо не ми се пише, криво ми е, и колата ми все не е готова, като вързана съм.
Ангажирах си една бавачка, че моята почна при съседското дете, обаче нещо не ми е по сърце  Thinking Ивчо като я види и почва да говори лошо - става друго дете. Дали защото свикна да прекарва дните с мен, ама много се разстройва като му кажа, че мама ще ходи на работа.
А това всъщност е добрата новина (не знам дали е добра). Администратор. Така че, Велина, ако ти имаш желание, може да дойдеш в Созопол.  Simple Smile

Обсъждате колелетата, Ивайло си няма, и тъкмо обсъждахме с мъжО варианта за триколка с онези пръчки дето се бутат, а той вече май е голям за такова  ooooh! Обаче тук докато излезеш от паветата и стигнеш главната улица си е кошмарно и не знам доколко ще се справя с помощните гуми, а и бавачката как ще го води като излизат? А то пък по главната през лятото е лудница от хора... Бях видяла един баща пригодил дръжката на стирка и управлява колелото на сина си  hahaha

# 204
  • Асеновград
Здравейте от офиса , Тедо замина на градина с протести.
Шушонче , администратор на хотел , ли ? Това само за лятото ли ?
Чета ви за хотелите , мисля си как не ми харесват и стигам до извода , че гроздето ми е кисело , щото ми е далече  Mr. Green.
Ние тази година може би ще идем на море за няколко уикенда.Миналата година случайно попаднахме на един плаж до Лозенец , влюбих се в него , на къмпинг , няма чадъри , почти няма хора , най-чистата вода , която съм виждала , мечтая си на такъв плаж да си пия дайкирито.Тази година сигурно пак ще идем там за малко , няколко дни в Созопол , защото на Гошо сестра му ще работи там и така.

# 205
  • Бургас
Да, администратор във фирмения хотел. Нали сега е модерно строителите да си правят хотели ...  Joy За съжаление сезонно е, а той сезона в Созопол е кратък, от края на май до септември. Нещо не ми е по сърце точно това, като знам и с кого ще работя. Ще ми се да си остане резервния вариант, стискайте ми палци.  Praynig

# 206
  • Асеновград
Стискам тогава , щом има резервен вариант.
На мен ми изникна допълнителна работа и трябва да е готова вчера  , хубава събота се очертава.

# 207
  • sf
ДД
Ние отиваме на кръщене в Ботевград. Няма да съм сама,щото мъжо вече не е наказан  Wink

Споделете,моля, колко ви излиза морето, за колко време и на кое място?

На нас 7 нощувки в Кушадасъ, ол инклузив, с наш транспорт ни излиза 900лв.

# 208
  • София
значи ще ходите в Турция Вики?Ти в тези 900лв слагаш ли парите за бензина?

# 209
  • sf
аМИ те са платени тия пари, скарани-нескарани,няма да ги подарявам на агенцията,я  Joy
Без бензина са тия пари. Забравих колко пари смятахме,че ще ни излезе той,ама може би не повече от 300.
То ако бяхме ходили с техен транзпорт,разбирай ресй ,ни искаха 1205лв. Реших,че ще дадем малко повече,ама няма да се клатим 18 -20 часа като миналата година  Joy

Вие навивате ли се Турция и чак септември ли?

Общи условия

Активация на акаунт