ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 23 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • sf
Кати,не съм казала,че си навивам часовника,за да ставам рано. Ама Вико не дава право на избор  Laughing

# 241
Цитат
Спиртът също може да алергизира. Рядко, главно малки хора... изплаквай ги играчките после и нямаш грижа.
Кати, аз по- мързеливата я карам, ако трябва и да мия и суша сед това Laughing той не се ли изпарява?

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 15:57 от марисса

# 242
  • София
Според мен Мирамар се опитват да го направят както в Турция,но дали е така незнам,не се пуши в закритите помещения.
Деси щом Макс е в такъв период/да не пиша,пу пу/значи очаквам след 394 месеца и при нас да дойде  Praynig
Вики,Кати май по мързел ще дойде,а???

# 243
  • София
Да. И това е вариант - да не ги даваш известно време.
Донси, аз ако бъда събудена сутрин, без да съм на работа, ставам много зла...  Mr. Green та затова сигурно Давид много- много не смее да се буди сутрин...
ПП
По мързел никой не може да ме бие... направо съм си световен рекордьор...

# 244
Мисля, че лудницата в Созопол и Сл. бряг не могат  да се сравняват. В Созопол има природа, архитектура, за мен е одухотворето и изобщо е моето място.  Не мога да си представя почивката без дълги разходки по красиви места. Дори сме обмисляли варианти да живеем там. Всеки човек си има потребности и изисквания.
Тази седмица навивах мъжа ми за три дни да идем с Дели и с него до Рим, това е мечтата ми. Щеше да се навие, ако бях настоявала повечко, но не исках да го изнудвам. Брат ми и приятелката му си запазиха самолетни билети. 200 лв е отиване и връщане, намериха и хубав хотел за 80 лв на вечер.

# 245
Така е Борянче,всеки има различни потребности,а и възможности.Да не забравяме фактора ''мъжът'',който при нас е решаващ.Ние също мислихме за Турция и съжалявам че не стана,но лятото обикновенно финансово не сме добре,а и заради родителите възрастни и бизнеса не смее мъжът ми по надалеч засега.В Марамир няколко семейства познати ходят и са много доволни от храна и условия,не излизат цяла почивка от комплекса направо.Цените са като в чужбина да.А инъче в самоят Обзор не е скъпо.Мен много ми помага детския кът,но с някакво много смотано работно време,сутрин от 10 до 12ч и вечер от 5 до 7.В по-хубав хотел сигурно условията за децата ще са още по-добри,това значи и повече спокойствие за родителите,с две малки деца наистина си е помощ детския кът и вечер аниматорите.Ние там се запознахме с едно семейство и сега пак с тях ще се засечем.Инъче и ние като Вики почиваме,но аз много обичам разходките и активната почивка,там ходих и на масаж,съжалявам че нямат фитнес,ако имаха щях да съм всеки ден.Дано да са направили сега.Без тия неща и аз като Ивето съм по уморена от една почивка с децата нон стоп на ръцете ми.

# 246
  • София
Ами, Янче, ако отидете в Приморско или Китен ще спестите до 2/3 от парите за почивката - понеже казваш, че лятото и финансите играят. Знам, че предпочиташ там, където си свикнала, но помисли: за 120 лв. / вечер там ще наемеш апартамент... дето е апартамент, не студио. А каквото и да правите, няма начин да изяждате 100 лв. / ден - за "всичко- включването"... само дето се оказвате вързани на едно място.

# 247
  • Асеновград
Познайте кой пак е болен.Писна ми , мамка му  Tired.Точно една седмица на градина и хваща нова зараза.Пак кашлица и пак 39,5 температура.

Това със синия флаг е много интересно , но ми се струва невероятно плажа на Слънчев бряг и "Харманите" на Созопол да са толкова чисти.

# 248
  • София
Това за Египет звучи супер. За 1 седмица ли е?Колко е пътя до там?Колко градуса беше през април?През бг агенция ли пътувахте?
За 8 дни е. Алфатур предлагат най-много оферти, пътувахме с тях. Това е хотелът: http://www.alfatour.bg/show_hotel.php?id=18890 Температурите бяха около 30 град. За деца наистина е добре - сравнително голям затворен комплекс, детски басейн с подгрявне, разни игрушки, анимации, яденето - много и разнообразно по всяко време на деня и т.н. Макар и да имаше хора, някак беше спокойно и никой на никого не пречеше (може би защото този хотел се посещава предимно от германц. Казват, че в хотелите, посещавани от руснаци, съвсем не било така). Лично за мен този тип почивка е малко скучен (добре, че има възможности за допълнителни екскурзии - сафари, коралови рифове), но с малко дете няма как да се посетят. А пътя реално е по-малко и по-лек, отколкото до морето с кола - полета е около 3 часа, хотелите са близо до летището. Обаче навръщане се лети от Кайро, което от една страна е хубаво, т.к. се посещават и пирамидите, но пък е доста път за малко дете. Определено ми хареса, но Крапец си остава нашата любов и слабост Grinning Немаме си къща с двор на цената на апартамент в по-лъскав курорт и напъждаме децата на двора Mr. Green Само сутрин ходим на плаж - следобедите обикаляме с колата околността - има какво да се види. Отсега си мечтая, как ще ги оставя на татю им, а аз ще скитам с апарата Grinning
Иве, да ти кажа мен ме тресат нервите повече от теб май. А малката колкото повече й се карам и шляпам, толкова по-непослушна става. Че и ми се подхилва и си прави каквото знае. Днес ме подлуди следобяд (спахме заедно) - повече от час ми бърка в носа, очите, човърка ми ноктите, диша ми в носа и непременно държеше да спи върху мен. Ми трудно издържам такива физически интервенции Rolling Eyes

# 249
  • София
Лекси, разкажи повече за къщата... моля?

# 250
Днес ме подлуди следобяд (спахме заедно) - повече от час ми бърка в носа, очите, човърка ми ноктите, диша ми в носа и непременно държеше да спи върху мен. Ми трудно издържам такива физически интервенции Rolling Eyes
Хихих, и Мариян е имал такива периоди - откачах. Но откакто е на градина, като че ли по-лесно заспива на обед. Много ми се ходи в Египет. Ще взема за догодина да изнудя мъжа ми/живот и здраве/. Той е бил там цял месец и са ги водили на Шарм ел шейх-курорта на Червено море. Много му е харесало, имало най-чистата вода, която е виждал smile3521
Нашата почивка в Турция за 9 нощувки излиза 1100 лв. Не слагам пътя, но до Айвалък са 750 км., което не е много повече, отколкото до българското черноморие. Не е нещо луксозно, но си е доста прилично, спокойно е, а и сме със собствен транспорт и може да си ходим напред-назад  Wink  Вики, вие до Кушадасъ ще правите ли междинно спане някъде?

# 251
  • София
Това и за тримата ли е? С включена храна или само спане?

# 252
  • USA
Много ми е полезна тази дискусия за хотелите. Лекси, къде е Крапец?

Галена, има ли вариант за апратамент на Албена. Кажи какво ти хареса там и какво не ти хареса? Аз имам чувството, че ще ми хареса. Трябва да прочета темата в някой работен ден.  Mr. Green

На ол инклузив сме били само веднъж в Мексико. Скъсахме се от обиколки. От хотела ни гледаха със съжаление как се прибираме мръсни и уморени, но беше много интересно преживяване, защото знам, че усетих истинското Мексико, не само хотела. В хотела ми хареса храната и безплатните коктейли. Останалото не беше за мен. Имаше хора, които киснеха по цял ден в гъчкания басейн, при положение, че окенът беше на 3 крачки. Ама те американците си обичат такъв тип почивка. Не мога да си представя да съм 7 дена в един хотел, ако ще и Белажио да е. Не съм такъв човек, но оценявам и обичам удобствата. Мразя да плащам много за нещо което не си струва и животът в Америка ме е разглезил откъм обслужване.

Ние вчера ходихме на пътешествие с влак до Сан Диего. Голям кеф за цялото семейство. Влакът беше страхотен, върви по Тихоокеанското крайбрежие. Криси много се радваше на влака, а аз на почивката. Ще пусна снимки като се организирам.

# 253
  • София
Ду
Велина,може пък наистина да ти хареса,а и хората живели извън бг приемат като" приключение" нещо за което ние ще вдигнем хотела във въздуха.
Времето е ужасно,какво ще правим в къщи незнам.

# 254
  • София
Крапец е много на север - до Дуранкулак и може би затова се е запазил сравнително автентичен и спокоен. До него има едно друго село (Езерец) , където е още по-спокойно. И на двете има много големи и през седмицата почти пусти плажове, но до тях се стига с кола (този на Крапец е на 3 км от селото). Миналата година бяхме в тази къща с бабите и дядовците и много ни хареса: http://krapets.com/bg/house_dimitrovi.html , а тази ще сме тук (наши близки ходят от година и са мн. доволни): http://krapets.com/bg/vila_anna.html Били сме и в х-л Яница, който също е много добър, но с малко дете е по-удобно в къща: http://www.krapets.com/bg/hotel_yanitza.html
Иве, не знам. Аз ще съм с още две деца - общо 4

Общи условия

Активация на акаунт