В 12 навйршена г.с най-добре да се направи ранен БХСКати, ти отказа ли цигарите? Сутринта при Гала д-р Папазова говори на какво вредят цигарите, едно от което е фертилността
спирай ги, ако не сиТанче, вагинално сед секцио си ти значи
ще разказваш. Впрочем сестра ми е с 2 секцио и понеже й е изтъняла много стената казват, че трета бременност не е желателна или поне ще е доста рискова...не, че тя се е засилила де. За капките, ще те питам по-натам, нека някой да изяви желание да вземе Никола за 2 ч, кога ли ще е 
Янче, много страшно звучи, бързо да му мине на Никола

Бути, много стиснати палци

Иве, и баба му на Десо преживя тежка операция от рак, сега е добре. Няма значение,че са възрастни, важното е да е силен организма.Стискам палци
въпросчета за инхалаторите
1.трябва ли маската да покрива плътно лицето, защото на Валери му е голяма
2.За хрема какво да ползвам накрайника или маската
3.колко пъти на ден да правя инхалации и по колко време
да не кажа голяма дума, но на дребчо му пресъхна нослето от три полу-инхалации. Още съвсем малко сополки има, ще чакам да минат и тогава ще слагам ваксина
, но беше много весело и смешно де.
. Та два месеца след това почина и баба ми, но аз разбрах, че е починала чак след като родих и то месеци след това, представяте ли си - нашите не ми казаха, а и не позволили на никой да ми каже, направо им се чудя на ума как са крили толкоз време.
коя, тръба, маркуча ли да не мия, него не го мия, а другото почиствам с памуче със спирт и после с гореща вода

/ Ако е нещо като сменящи се картинки с разказвач , бих пускала , изобщо всичко , което е по-близо до книгата , отколкото до филмчето.Много искам да възпитам у Тедо любов към книгата , а ми се струва много трудна задача.Не познавам тинейджър или 10-12 годишно дете , което да обича да чете.Иначе за днешния празник съм приговила "нижки" за подарък и "булони".