ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
CHESTIT PRAZNIK  mnogo da sa zdravi vsichki detca!!!!
ska mi se kirilitcata Twisted Evil

# 571
добро утро
Честит празник на всички малки и порастнали дечица   bouquetЖелая им много щастие и здраве  Hug
Много ме е яд на времето,дано следобяд се поизясни и да успея да заведа Еви някъде.Иначе те днес ще имат дискотека в градината  Laughing
Бубе от 11.6 г.с до 13.6 г.с се прави ранният БХС.Ти в коя седмица си ,ходи ли вече на лекар?Как беше през ноща Дели?
И аз не съм виждала интерактивна книга Thinking, иначе идеята ми харесва.Велина пусни линк на някое такова чудо  Laughing

# 572
  • София,
Добро утро и от нас! И ЧЕСТИТ празник мили деца, малки големи и още по - големи!   Joy
Времето наистина е отврат,  Sick ще си стоим в къщи, добре че още миналата седмица им купих подаръците Mr. Green, и двамата искаха часовници, само дето на Ицко часовника вчера изгуби говор и картина - но добре че е в гаранция, днес трябваше да го отнеса в магазина, предполагам, че батерийката е сдала багажа, ама и той не го остави на мира - понеже е светещ и има много аларми - той по цял ден го ръчка. Rolling Eyes
Ние както винаги ще си стоим в къщи, ама какво да ги правя.  smile3515
Вероника както винаги не е за никъде, аз едва гледам след поредната безсънна нощ, вече нямам сили с нейните пристъпи, тая нощ даже и се накарах малко, ми омръзна ми от един до пет сутринта сме придремвали от време на време, но тя си стана в седем часа и нищо и няма, а аз едва гледам. Sick
Аз да се похваля от днес съм на работа, уж де, т. е. официално съм на трудов договор и ще си продължа да си работа от вкъщи. По този повод работния ден започна отдавна, но аз още не съм започнала  Mr. Green. Сега и пускам инхалацията и сядам. Приятен ден на всички и весело изкарване на празника.  Hug

# 573
Здравейте!
Честит празник на прекрасните ни дечица!
Дели е добре. Вече все не е било. Сутринта покашляше, но май защото спахме на отворен прозорец. Сега не е така.
Ками не съм ходила на лекар, защото още съм в пета седмица и не искам да избързвам. Може би другата седмица.
Аз съм в дилема какво да правя, къде да водя Дели днес. В Парка има тържества, но с този дъжд. Може би след обяд.

# 574
Дани честит трудов договор  HugНе й се сърди на малката , тя милата няма вина  Hug
Аз никъде няма да я водя ,защото навсякъде ще е лудница- имам впредвид затворени места.Ако спре да вали ще я заведа на някоя площадка  Grinning,ако не ще украся вкъщи с балони и ще си празнуваме двете  Grinning

Ето малко снимки от нашата почивка:
http://www.facebook.com/album.php?aid=51859&id=1653914143&l=b0af7fd7ce
А Вики заминаха ли за Турция?

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 11:40 от kami27

# 575
Честит празник на всички дечица малки и пораснали  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Честито и на всички запазили по нещо от детско  в себе си   bouquet Hug
Тедко е невероятен сладур  Heart Eyes, страхотни изводи прави    smile3501
При нас отмениха 2 концерта за другия понеделник заради времето  Rolling Eyes
Оздравяване на всички болнички
И по-скоро оправяне на времето Simple Smile
  bouquet

# 576
  • София

Честит празник... на всички малки, големи и още по- големи... хаха, особено на последните...  Mr. Green

Аз съм много тъжна от вчера - разбрах, че кака Боби и кака Теди вече не работели в градината на Давид - всъщност, изтекли им договорите и те се заели да си вземат държавните изпити... и после вероятно ще си ходят там, от където са - но при всяко положение едва ли биха се върнали в Сф за 270 лв... много криво ми стана - и на тях им е мъчно, за децата, за всичко, ама... не може, толкова ми беше криво, че Давид не се оправи за празник детето - мислех, че нещо много особено и хубаво са им подготвили - досега за всички празници правеха специални неща... а сега си мисля - ами, хубаво, че поне си е с мен, а не с някакви нови хора... абе, супер ми е гадно.
Не съм му казала още.
Идея си нямам как да го направя...
Той много си ги обича - и периодично обяснява как ей сега ще оздравее, за да ходи на градина и да играе с кака Боби и кака Теди... и песнички си измисли някакви за тях...
абе...  newsm45

# 577
Ехо ние се прибрахме!
Гаджето на Никола ни взе с кола хихи и ги водихме в Пигиса в клуба.Изкарахме ги след час,ние пихме капучинце и те ни казаха че днес клуба е безплатен.Много се израдвахме,най-сетне ей така да ни дадът нещо че имаме деца.После им взехем по нещо дребно от Хипото и сега е доволен тука.На Надина от тия новите малки бебета второ,той бакоган си избра.Пак намазаха щото уж им купих вече подаръци,ама нека се радват.Слетобед дано не вали че с Никола ще трябва да вземем Надина,да я преобличам за концерта,да й правя прическа и пак с него да изгледаме целият концерт.
Ей,Ками хубаво сте изкарали!Евичка е страшна скица!

# 578
  • София
Честит празник на всички малки и пораснали дечица! Hug Безброй игри и изненади. Hug

# 579
  • София
ей едвам изчетох ама много инфо накуп
първо честит празник и от нас на всички малки и пораснали деца- на малките весели игри и безгрижно детство, а на големите - "повече" да са деца Simple Smile

бубе радвам се че дели се е оправил има такова вирсуче с Т и повръщане или разстройство. снимките в снимка.бг уви тук не ми се отварят та не можах да ви видя с дели Sad
много ми стана тъжно от това което янчето и ивето бяха писали... не ми се ще точно днес да се връщам на това ,но може би ще е скоро.
марти, и аз да се добавя за инхалациите- ако е само с физ. разтвор- колкото пъти се сетиш, имаш търпение или колкото валери има търпение Simple Smile а ако е с вентолин, мисля че беше на 3-4 часа инхалацията, така беше казал масларски или нещо такова. аз лично инхалатора (омрон е и нашият) го мия само с гореща вода, не сме ползвали препарати. Peace целувки и на трима ви!  Hug
танче, браво на теб и беба, стискам палци да е леко всичко и да разкажеш за тази монтесори-градина Simple Smile
дани, честит ти трудов договор, да ти е лека и интересна работата!  Hug
кати, това с каките го разбирам, не знам коки как ще понесе че няма да е вече с мими и диди, които макар да не са точно "каки" са си "неговите лели" и сигурно ще е в шок... поне в групата му има повече дечица с които си играе от тези с които е в момента. разделили са ги в 2 групи тези които са в неговата яслена група и са ги смесили с "нови" дечица. Rolling Eyes
за празника днес- днес май ще си празнуваме вкъщи евентуално с едно момиченце приятелче на коки, а иначе сутринта му дадохме тримата с ицо и майка ми подаръчетата.
подарихме му едно от тези колела, мини бе ем хикс, които рекламират, не знам какво им харесва толкоз, по-скоро е "облъчен" от рекламата (има си от малките скейтборди, с който много си играе между другото, даже се опитва да се качи отгоре  Laughing), комплект малки колички които си хареса и матю от колите, много готски, а за после остана поредния бакуган  Laughing
весел празник на всички!  Hug

# 580
  • Асеновград
има си от малките скейтборди, с който много си играе между другото, даже се опитва да се качи отгоре  :lol
И Тедо се качва  Laughing.

# 581
Честит празник на юлчетата и техните братчета и сестричета! Hug

Ние сутриннта бяхме в мола, сега като се събуди Никола се надявам да се вдигнем към парка, само да не вали. Ели, отпуск ли си днес,звънкай, ако е така Hug

Кати, няма да споря, обаче да ти кажа, че и аз като теб бях убедена, че лесно ще стане. На първия месец се учудих, че не съм бремена, втория ми стана криво, и постепено се превърна във фикс идея. Може би наистина е досадно да се дават съвети от страни, но това с положителното мислене съм го изпробвала лично в същата ситуация. Всъщност настройвайки си мисленето в тази посока ти се и успокояваш, а то това всъщност е разковничето. Книгата на Кехоу е "Подсъзнанието може всичко",аз си правих 2 от методите там. Единият е да си формулираш кратка фраза, в която няма отрицание и е в сегашно време и да си я повтаряш по няколко минути на ден (примерно "чакаме бебе"). Вторият метод е една идея по-сложен, нарича се визуализация, защото на практика визуализираш разни сцени, които искаш да ти се сбъднат (пример как си правиш тест и е положителен). Трябва да си рисуваш картината всеки ден в продължение на 10-15 минути. Може и няколко различни ситуации да си измислиш Hug

вкарахте ме в размисли, май ще престана със спирта, въпреки че уж изплаквам с много топла вода. Може ли да се правят профилактично инхалации. Дребчо е добре вече, но аз мисля и днес да правя, за всеки случай. Нямахте си друга работа да препоръчвате инхалатори и сега, на ден по въпрос от мен Laughing и само ако не ставам досадна, ако може някои (най-вероятно Дани или Кати )да ми обясни как и заащо помага инхалацията с физиологичен разтвор, нали е само вода със сол...по-добре се абсорбира ли?Търсих инфо, но не открих

# 582
  • София

Нещо познато има в това сякаш... с екрана, на който се прожектира нещо... отдясно наляво... някакви древни спомени ми вади...
Във всеки случай едва ли ще помогне. Както казах, от началото бях сигурна, че трябва да има бебе. Много се учудих на мензиса. Не знам защо мислех, че като е второ трябва да стане лесно - голяма заблуда.

За инхалациите с физ. р-р (може да се правят профилактично или когато / както ти хрумне - да навредят не могат) - не съм медик да обясня точно, но при спазъм на дробовете бронхиолите се ... ами, свиват. Мисля, че просто влажният въздух помага да се разтворят за момент... предполагам... но не съм сигурна точно какъв ще да е механизма и защо. Ако, обаче, някога решиш да попиташ медик и получиш... смислено обяснение, ще се радвам да напишеш...

ПП
Обаче аз не знам и механизмът, по който по- голямата надморска височина или боровата гора помагат, или ранно- сутрешният морски въздух, но - опитно установено - и трите помагат много.

# 583
  • София
Честит празник на всичките ни дечица! Да са здравички и все така прекрасни!

Кати, не знам от колко време сте заедно с половинката ти, но много пъти съм чувала, че при дълги връзки бебетата се получават по-трудно. Не знам дали наистина е вярно, при нас след точно 7 години стана за три месеца, но пък има много примери, че наистина май е така.

Някой знае ли къде освен в 9+ мога да намеря дъски за тоалетна на Чико? Иска ми се днес да купим, в 9+ са ги изчерпали, до Джъмбо май не ми се ходи, но има ли там изобщо? Обривът на Кая хич не минава и хвърляме гърнето.

Дани, честита ти работа!

Кая много обича книжки и редовно купуваме. Пускам й и приказки на компютъра (само звук, драматизации). Сестра ми днес й е купила страхотни малки печатчета с картинки на различни животни и цветни тампони, както и четирилистна детелинка в саксия (семенце, което трябва да порастне), предполагам, че ще са й много интересни. Ние миналата година й подарихме една много хубава гумена катеричка от хипо, много добре направена. Имах идея днес да й купя таралеж от същата серия, ама явно няма да остане време...

Очертава ми се супер натоварен месец в работата, даже съботите и неделите май ще се работи, освен това оставаме без кола Sad ...ама важното е да сме здрави Simple Smile

# 584
  • Бургас
Цоппп  Embarassed

Уф няма време, няма нет от Х-брой дни, аман, ще ги сменям.  Twisted Evil

Прочетох ви по диагонал  Embarassed ,

Честит празник на малки и големи.   bouquet

Дани, благодаря още веднъж. Току що виждам че датата ми за държавния излязла - 8 юли, има няма един месец, а аз съм до никъде, т.е. в началото. Мятам се...

Общи условия

Активация на акаунт