ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 907
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
И ние сутринта изкарахме в Мола. Купих му нова книжка.
Аз всеки ден си повтарям утвърждения и правя визуализации, мога да кажат, че много ми помагат. Днес дори гледах на Кехау нова книга, или поне за мен нова в книжарницата на мола. Сега съжалявам, че не я взех, но понеже в момента чета три книги с подобно съдържание и затова го отложих.

# 586
Ето снимки от малките балеринки преди малко.
http://juli2007.snimka.bg/family/koprivshtica.499928.19021717
Мими къде се изгуби,Лина как е,ходи ли още на балет?
И аз трябва да прочета някаква литература специализирана,защото в живота ми попадам в една и съща ситуация вече за трети път и се чудя къде греша и какъв урок не съм научила да се измъкна и за да спре това.

# 587
  • София
Честит празник на всичките ни дечица! Да са здравички и все така прекрасни!

Кати, не знам от колко време сте заедно с половинката ти, но много пъти съм чувала, че при дълги връзки бебетата се получават по-трудно. Не знам дали наистина е вярно, при нас след точно 7 години стана за три месеца, но пък има много примери, че наистина май е така.

Някой знае ли къде освен в 9+ мога да намеря дъски за тоалетна на Чико? Иска ми се днес да купим, в 9+ са ги изчерпали, до Джъмбо май не ми се ходи, но има ли там изобщо? Обривът на Кая хич не минава и хвърляме гърнето.

Дани, честита ти работа!

Кая много обича книжки и редовно купуваме. Пускам й и приказки на компютъра (само звук, драматизации). Сестра ми днес й е купила страхотни малки печатчета с картинки на различни животни и цветни тампони, както и четирилистна детелинка в саксия (семенце, което трябва да порастне), предполагам, че ще са й много интересни. Ние миналата година й подарихме една много хубава гумена катеричка от хипо, много добре направена. Имах идея днес да й купя таралеж от същата серия, ама явно няма да остане време...

Очертава ми се супер натоварен месец в работата, даже съботите и неделите май ще се работи, освен това оставаме без кола Sad ...ама важното е да сме здрави Simple Smile

Не знам за седалките на чико, май ги има и в Хипото, но не съм сигурна - обаче ти защо държиш точно на тези седалки?..  newsm78
За нашите големи деца чудесна работа вършат и най- обикновените седалки от Кауфланд... м/у другото, слагат се м/у чинията и обичайната дъска - така хем не мърдат, хем се ползват като малки...
Освен това изобщо няма да я ползва дълго вероятно...
Аз мисля другата седмица да скатавам седалката - Давид така и така отдавна отказва да я ползва, сяда направо на голямата дъска, щото бил голям...  Mr. Green

Ние със съкровището се познаваме отдавна - не е много ясно точно от колко, но 12 - 13 - 15 години (и двамата не помним кога точно сме се запознали... срам.  Blush Ма то да бяхме подозирали, че някога може да се съберем - щяхме да си запишем...  Joy), но сме заедно от края на 2005... за пръв път започнахме да се опитваме да правим бебе пролетта на '06 - а стана есента, но сега - за второ - вече година не става... та не ще да е точно от дългата връзка...  Mr. Green

ПП
Много гадно това с колата...

# 588
Янче, снимките са супер. Много са сладки балеринките.
Ками, страхотно сте изкарали. Евичка е много красива.

# 589
Само набързо погледнах снимките на Ками и Яна
Евичка е страхотна, направо си позира  Heart Eyes
Яна, завиждам ти за балеринката  Heart Eyes мечта ми е Ина да танцува, а и Никола добре се справя Wink
И аз да се похваля с магаренцето ми - ЦЪК
Лека и спокойна нощ 
 bouquet

# 590
  • София
Кати, точно такава е купил вчера мъжът ми, дето се слага под седалката за големите, на НУК. Но избрах тази на Чико, защото е мека, с някаква тапицерия (то нече не е пак на ПВЦ основа, но все пак е различно), а и ми се струва по-хигиенично да не сяда в/у нашата седалка. Ясно е, че рано или късно и това ще стане, но засега отлагам, защото за съжаление не чистя основно толкова често колкото ми се ще.

Искам да гледам снимки, а нямам време...

# 591
леле Веси, винаги се изумявам колко е голяма Инка,а съмя виждала и наживо та определено снимките не залъгват  Laughing и какво тумбаче има само  Heart EyesМного е сладка  Hug
Янче, а на Надина харесва ли й балета, толкова е темпераментна по характер и това занимание отива ли й?Ама е толкова красива( пу-пу), чак магнетична  Heart Eyes
Мерси за милите думи за Еви  Hug
Споделете, когато вечер си залягат децата започват ли да мрънкат ,да се сърдят за разни неща??

# 592
Добро утро!
Ох,направо ставам луда сутринта докато ги изпратя,Надина неиска на градина вече и е мъка,изнервящо е много,лигави се,не ще да се облича.Ами като трябва да тръгна на работа и двамата така ако ми правят номера незнам как ще се оправям.
Ками,танците и пеенето на Надина са й приоритети.То се иска темперамент за тези неща.Тя ходи и на спортни танци и на народни,но на балета най-добре ги учаат.Тя искаше да ходи по тези занимания,аз съм доволна защото вече след две години виждам как балета й се отразява на стойката и жестовете.То е ясно аз неща да я правя балерина,на балета ходят и пълнички ,пухкави момиченца,но им харесва да са балеринки и наистина има въздействие.Там на балета девойките са големи кипри междудругото,нагиздени,направени,малки женички.Тя иска и на хор да я запиша и на пияно,но в момента нямам сили и за тия неща,защото навсякъде се влача с Никола,а той вече е голям и си иска своето и не трае.Много нанагорно ми идва,за пияното мисля да я запиша след първи клас,все пак там учат ноти и е хубаво да има по-цялостна представа за цифрите и буквите.Но ако почна работа незнам как ще я водя,децата чак към 4-ти клас гледам че ги оставят сами д аходят до читалището на уроци.
Ина,е сладка сладка само за прегрътки и целувки и щипане!  Heart Eyes

# 593
добро утро
Онемях като чух новината по радиото,че малкият Веско е открит мъртъв  Cry, какви са тези хора които посягат на детенце.Толкова ми стана мъчно  Cry,просто нямам думи.
Тази сутрин Еви стана и каза че нещо я боли крачето(прасеца ми показа) ,след 5-6 минути каза че й минало.Ама сега като я откарах на градина едно девойче от нейната група ревеше истерично от болки в крачетата  Rolling Eyes.Много се учудих ,попитах Ева дали я боли крачето , тя нищо не ми каза, мълчеше.Сега се хвърлих в няккави филми...........................Защо я оставих и аз незнам ooooh!
Янче, точно това ми беше мисълта че Надина е идеална за модерни танци ,за народни защото е много буйна  Hug А иначе балерините определено са много красиви и финни Heart Eyes

# 594
чиковската дъска си е супер и може дълго да се ползва. Никола е с такава от самото начало,следи използване я изплаквам с гореща вода и до следващото ходене е суха Peace свършила ли е в хипо?

Когато изчезна Веско, Десо заключи "няма да го намерят жив". Тогава супер му се ядосах на черногледството,за съжаление за пореден път излезе прав. Има нещо кармично в това, никоя майка не трябва да оставя децата си (голямото в случая) при никакви обстоятелства, Ванга още е говорила за това  Cry

# 595
  • Асеновград
Добро утро ,
нашата седалка за тоалетна е тази - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=358 , вашето описание на чиковската е подобно , мисълта ми е , че има и други марки , ако това търсите.
Надина е много обаятелна  Heart Eyes.

За Веско не знам какво да кажа , много съжалявам , дано почива в мир.Но Ками , още не е доказано , че е убит , аутопсията предстои , може просто да е паднал във водата  Cry.

# 596
Много съжалявам за Веско. Поплаках си.
Не знаех, че майката е оставила детенце преди това.
Дели кашля супер електронно, падна му гласа. Много се притеснявам да не е ларингит. Вчера заради това го водих при хомеопатката, тя го прегледа и каза, че няма нищо тревожно. Днес все пак ще ида за второ мнение при личната, ако ми вдигне, ако не при Масларски.

# 597
да Били, преди час видях и аз че тепърва ще се разбере как е станало  Flowers Rose Flowers Rose
Ние ползваме съвсем обикновенна дъска за която спомена Кати  PeaceНо вече все по често Еав не я ползва ,сяда си направо на тоалетната чиния.

# 598
  • София
priveti sorry za latinicata ama sum na drugo pc vremenno
marti uvi ne sum v otpuska, no mnogo shte se radvam da vi vidim skoro, a i valeri oshte ne sum go vijdala Sad
bube, ako mu e padnal glasa na deli, pri koki deistva kalcievia gliukonat laktat.
kami, koki vecher mnogo obicha da si razkazva za izminalia den, az mu se radvama ama ico se surdi che sum go razseivala s vaprosi i toi ne iskal da zaspiva Simple Smile
bili i tedo li se kachva, ei golemi sa maimunki znachi Simple Smile))))
galena, na koki kupihme edna duska ot junbo, ne mislia che e na chicco, no e pak s pvc uplutnenie, mnogo e hubava i ne beshe skupa, da kajem okolo 10 leva niakude. koki si ia polzva i ne se mrushti Simple Smile
za vesko mai ne sum chula, i kato cheta, po-dobre che shte se razstroia i az Sad grokoto detence...

# 599
  • София
Споделете, когато вечер си залягат децата започват ли да мрънкат ,да се сърдят за разни неща??

Ами май не... освен когато е бил преуморен, казал е, че иска да си ляга, пък ние по някаква причина сме се забавили... тогава става ужас понякога...

На Давид първата - и единствената, другата я взех за при баба му и дядо му - седалка е тази:

купихме му я като беше на 10 - 11 месеца... но започна да я ползва по предназначение след 2 години и 2 - 3 месеца...  Mr. Green сега ще я прибирам - просто вече не я ползва...

ПП
И аз от вас разбрах за Веско... Sad

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 12:07 от katiABV

Общи условия

Активация на акаунт