Всичко възможно се прави с цел да отложи още лягането 
Напоследък се изучи и все иска нещо малко за хапване

Много ми е мъчно за Веско

, онзи ден и купих нови гащички с дзалматинци, изглеждаха ми супер умалени за две годинки размер .- еми големи са и падат и тя е супер разочарована, щото много си ги харесва 

на всички!
,
, много е слабичка 
, а аз си мислех че момчето ми е вече голямо и не играе с такива играчки,
, пък то си е още дете. 
. Вярно на последната от избраните от мен в списъка, но все пак е там. Това е детската градина на Преслав всъщност. Поемат я същите неговите госпожи, които се зарадваха повече от нас.Не ми е най-близката , но и това е вариант.Вдигнах кръвно от притеснение. Тъкмо се успокоих и една позната ми се обади вечерта да ми каже, че в училището където искам да запиша Преслав в първи клас още от предната вечер има списъци и трябва да се дреме там за да си пазим място. Ади бягай наново и там. Цяла вечер се редувахме през 3 часа с Милко да си запазим реда/това е заради избора на учител/.Записах го накрая сега чакаме резултатите на 08.06. Край нямаше всичко това. Много ми се насъбра, но сега вече си отдъхнах.Ще спя спокойно 
за милото мъниче. Едва ли е убийство, съмнявам се. По-скоро се дължи на състоянието и болестта му
/само Господ знае/ 
тежко изпитание. Бързо оздравяване на Диана, а на вас сили х2
радвам се, че са приели Нелия
Радвам се, че се появи 
мислех да вземам гела да мажа Ина, че всичко дето пълзи и лети все на нея налита 
Гледай си тумбака
/и моя с втората бременност се виждаше още от втория месец/ Препоръчани теми