ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ками, Ина си се сърди редовно преди лягане  Crossing Arms Всичко възможно се прави с  цел да отложи още лягането  Naughty
Напоследък се  изучи и все иска нещо малко за хапване  Wink
Много ми е мъчно за Веско  Cry Flowers Rose

# 601
  • Sofia
не мога да ви изчета.
ние бяхме с малката в болница за 5 дена - направи бронхиолит и сега сме на тема закупуване на инхалатор (в момента сме на инхалации с физиологичен през 1час). Миме - мерси много спасяваш ни положението в момента. Май сме се спрели на Омрон като марка.
честитона Бубето за двете чертички,годишнините и другите неща на другите.

# 602
  • София
Искре Hug искрено съжалявам,милата Диди.

# 603
Искре, много неприятно. Бързо да се оправя малката принцеса  Hug
Дели сяда на тоалетната чиния без дъска, придържа се с ръчички. Радвам се, че се научи, защото вече не ми се мие ха гърнета.
Аз понякога вечер се изнервям, защото той обикновено е превъзбуден, разлигавен и щурее, трудно ми е да го приспя.
Сега в 4 ще го водя до педито, да видим тя какво ще каже. Все пак не мисля да му давам други лекарства освен хомеопатични.
Ели, и майка каза, че с това на времето е оправяла брат ми.

# 604
  • София,
И аз много съжалявам за Веско, току що мъжа ми се прибра и ми каза какво е станало икъде са го намерили. Някак си и аз имах усещането че ако го намерят едва ли ще е жив, много съжалявам Flowers Rose Flowers Rose
Веси Ина е много сладка и наистина е многоооо голяма. Ние сме толкова дребни  Joy, онзи ден и купих нови гащички с дзалматинци, изглеждаха ми супер умалени  за две годинки размер .- еми големи са и падат и тя е супер разочарована, щото много си ги харесва Mr. Green
arksi леле много сте малки още - много съжалявам , хич не се чуди купувай веднага инхалатор и започвайте да се лекувате и сега трябва много да я пазиш, ама много.
Аз да се похваля днес официално приключи и учебната година за мен, сега сме във ваканция  Hug
Ели /Шушонче/ специални благодарности, защото с нещатах които ми прати много ми помогна - имам 6, явно и на двете контролни и на изпита сега. Стискам палци и ти да успееш да се подготвиш за държавния и да го вземеш с ОТличен Peace
Айде до после, че ме гонят от компа, а и вероника се събуди и е време за инхалация. Peace
Небързайте да махате снимките, че още не съм ги видяла всичките, моля Peace

# 605
 Hug на всички!
Искре, аз съм доволна от Омрона!

# 606
  • София
Ау, горкото мъниче...
И аз имам омрон - нямам оплаквания... (ама аз не съм правила проучвания, де - отидох и взех каквото имаше...  Blush

# 607
  • Асеновград
Hug на всички!
Искре, аз съм доволна от Омрона!
Ей , появи се  Hug ,
скоро мислех за теб , кажи как сте , как е Буба , покажи някоя снимка.

Ина е много сладка , само за целуване.

# 608
  • София,
Галенче и ние имаме дъска - подобна на тази дето Били е дала линка, има ги в Джъмбо и е - 10 лв. Удобна е и е мекичка, Вероника скоро едва ли ще седне на обикновената дъска, по простата причина, че ще падне вътре Joy, много е слабичка Mr. Green.
Бубе как сте с Дели, какво Ви каза лекарката. Ако е ларингит, не е нужно да пие нищо, прави му инхалацийки - първо над топла пара - например в банята като пуснеш врялата вода да тече и след десетина минутки го изкарваш навън. Това е най - доброто за ларингит. Дано сте добре. Peace
У дома пък няма циркове и драми, даже понякога сама идва и иска да си ляга, но той и батко и е все супер уморен вечер и в десет вече е заспал. Нямаме проблеми в това отношение. При нас проблема е само когато са двамата, много се карат, и дразнят, но като са по сами все едно няма деца в къщи.
Днес се отчетох и аз за първи юни, вчера нито времето, нито състоянието на Вероника позволиха да излезем Confused, но днес вече успяхме и ги водих в Симбата. Баткото уж е голям, но си избра една ферма с едни коне и няма да Ви казвам каква игра пада цял следобед с тая ферма, имаме три коня, слагат ги вътре, вадят ги, решат ги хранят ги, леле голямо забавление, чак и мен ме запалиха Joy, а аз си мислех че момчето ми е вече голямо и не играе с такива играчки,  Tired, пък то си е още дете.  Hug
Искре в коя болница бяхте?

# 609
Мама му, добре завърнала се Laughing Hug
Дани, ларингит се оказа. Каза ми да давам проспан с капки фенистил в него. Инхалацийки правя, че и преди е имал тази диагноза и знам.

# 610
  • Варна
Привет!
Нелия е приета на детска градина  newsm44. Вярно на последната от избраните от мен в списъка, но все пак е там. Това е детската градина на Преслав всъщност. Поемат я същите неговите госпожи, които се зарадваха повече от нас.Не ми е най-близката , но и това е вариант.Вдигнах кръвно от притеснение. Тъкмо се успокоих и  една позната ми се обади вечерта да ми каже, че в училището където искам да запиша Преслав в първи клас още от предната вечер има списъци и трябва да се дреме там за да си пазим място. Ади бягай наново и там. Цяла вечер се редувахме през 3 часа с Милко да си запазим реда/това е заради избора на учител/.Записах го накрая сега чакаме резултатите на 08.06. Край нямаше всичко това. Много ми се насъбра, но сега вече си отдъхнах.Ще спя спокойно Party
Много хубави снимки, много хубави деца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Марти , много ми стана интересно- какво точно има предвид с това, ако майката си остави детето, според Ванга де  Rolling Eyes
 Flowers Rose Flowers Rose за милото мъниче. Едва ли е убийство, съмнявам се. По-скоро се дължи  на състоянието и болестта му Cry/само Господ знае/

# 611
  • София
Мама Му,добре завърнала се  Hug по често пиши,как сте?
Бубе нали няма да дадеш финистил?Проспан разрешавам Laughing

# 612
  • Sofia
Дани, в Правителствена бяхме. Посред нощите ходихме първо до детското по белодробни на Александровска - няма места, в педиатрията - също. Добре, че там се сетиха да ни пратят в Правителствена. Много съм доволна от лекарите и персонала там като цяло. Утре сме на контролен. Днес забравих да питам колко време даправим инхалации през час. тази нощ поне ще се редуваме с татко им, че аз съм направо труп...

BOOTY-честито!!! Стискам палци и Преско да го приемат прижеланата учителка!!!
Аз нямам интервал на клавиатурата - Диана повърна онази вечер и сега не работи... Ники ще го отваря да види защо.

Иве - защо не финистил???

# 613
 Hug
Благодаря за хубавите думи за Ина   bouquet
Искре  Hug тежко изпитание. Бързо оздравяване на Диана, а на вас сили х2 
Бути  smile3501 радвам се, че са приели Нелия
Спомням си миналата година като приеха Ина как направо банкет дадох
Мама_му  Hug Радвам се, че се появи  Grinning
Томасе някой чувал ли я е? Виждал ли я е???
И какво против фенистила  newsm78 мислех да вземам гела да мажа Ина, че всичко дето пълзи и лети все на нея налита  ooooh!

# 614
  • Варна
Ками забравих да ти пиша- за болките в крачетата.
Преди около 3-4 години, Преслав е бил горе долу на тази възраст- около 3г. започна да се оплаква много , че го болят краката. Денем, нощем непрекъснато. И аз бях изпаднала в ужас, започнах да си мисля, че е нещо от ваксините, после се чудих дали не е мускулна треска и той да не може да определи болката точно.Този период продължи около половин година. Една лекарка ми обясни, че много деца се оплакват на тази възраст и се дължи на бързото израстване и недостиг на калций. Не знам до колко е вярно , но  на почти всичките ми приятели децата минаха през такъв период. Мисля, че няма нужда да се притесняваш, щом пък е и забравила бързо Еви  HugГледай си тумбака  Heart Eyes/и моя с втората бременност се виждаше още от втория месец/

Общи условия

Активация на акаунт