ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит детско-градински прием!

# 616
Ками и при Пешко се получи така ама май беше на 4 години израстна много бързо и го боляха краката и гърбът даже ходих в градината да гледам на какво легло спи ,но после ми казаха че е от бързото израстване и ще премине така и стана.

# 617
Иве, дадох, уплаших се. Миронова ми беше дала подходящо лекарство, но и от Масларски знам, че изгуби ли си гласа става лошо и се презастраховах. Той сутринта почти нямаше глас и трудно дишаше Sad
Буути, честито!
Дани, и на теб честито завършване!

# 618
привет
Вилма честито    bouquetИ на есен с песен на училище и на нова градина  Hug Стискам палци  Peace
Аз мисля че при нея е било нещо като изтръпване  Peace, днес през деня не се е оплаквала изобщо ,ще я видя тези дни как ще е   HugМерси момичета  Hug
Искре   bouquet, много бързо възстановяване  HugИ да не се повтаря повече Praynig
Когато Ева беше с ларингит много помагаше чистият, свеж въздух при пристъпната нощна кашлица.Тогава тя пи някакъв сироп само ,но не помня какъв.И нейното спдане на гласа миналата седмиша май си беше чист ларингит защото продължи 5 дена ,но кашлица пък нямаше ,незнам дали това е възможно  newsm78Бубе лека вечер и бързо оздравяване на Дели  Hug

# 619
Бубе, Ками, честито бременеене и леко!
Кати, успех в начинанието и наистина си освободи мисълта от това! Аз докато се мислех,че правим бебе все неставаше! Един месец не се замислих и Бубата стана
Марти, да т ие жив и здрав малкия Валери! Много се радвам,че си успяла да се пребориш!

Бубе, лекувай Дели.  Какво ви изписа хомеопатката? Тя класическа ли е или Боароновата? При нас Са Глюконат не върши работа.Винаги съм мислела ларингита за несериозна болест до тази година - 2 пъти стигаме да Спешното и се прибираме надубчени с урбазон. При Бояна винаги после слиза в гърдичките. Затова от февруари е почти постоянно кашляща.Дани, водих я и при друг пулмолог и той каза да не избързвам с флексотид-а, но да и давам от Сингюлера по едно профилактично.
Иначе сме добре - от както тръгнах декември на работа едва ли имам повече от два, два и половина пълни месеци работа - или отпуска или болничен. Спрях я от яслата, казва че я тормозят и след един рожден ден там е многостресирана, не иска и да чуе за РД, та вероятно няма да го празнуваме тая година. Иначе говори всичко, гледа много филми - не го одобрявам особено, чета много книги, трудно я контролирам и много ми се глези. Трудно я изхранвам защото не яде, понякога по цял ден нищо не лизва - само вечер хапне малко.
За болките в краката - вероятно е от това - аз съм го изпитала,но в 6 клас - израстнах за няколко месеца с повече от 10 см и едва се качвах до 5 етаж, щото нямахме асансьор.

# 620
  • София
ДУ
Искре аз на Боряна че са на хомеопатия.По принцип антихистамине е нож с две остриета,замазва работата,но не давам съвети.Всеки преценява за децата си,особенно за такива мъничета като Диди.
Ники последни път също правеше едни пристъпи от кашлица и хомеопатката ми каза ако неможе да се успокои повече от 10 мин да му дам спешно лекарство за пристъп,но това е индивидуално,не стигнахме до него,само отваряне на прозорец и пара в банята.
Времето е ужасно,на клуб сигурно ще ходим,дано Ники иска да влезне че последния път рева.

# 621
Здравейте!
Мама му,много се радвам че не си ни забравила и ние си мислим за вас!Да снимки на Буба!  Hug
За разстежа е точно така,също и изтръпване вечер!От себе си помня,Надина го мина и при Никола взе да се появява!
За яденето голяма мъка и при нас  никола.Надин апоне винаги е яла манджи,супи,а тоя да не говорим от два дни е на нищо.Ни мляко,нищо,а виждам че е гладен и на боклуците се хвърля,но мъжъ тми ми е забранил и ни зрънчо,ни нищо,най най като закъсаме солети.
Ками,и при мен втората бременност по-бързо ми пролича!Ние с Клара още като забременяхм еи без да се уговаряме първата седмица уикенда сме посетили един и същи магазин и сме си купили дънки за бременни.И в понеделника майтап,то още нищо нямаме обаче с дънки за бременни!  Joy С такъв мерак бременеехме с вторите,но и всичко беше хубаво,най-много че се събрахме с вас момичета!  newsm51
Дано Дели се оправи вече!
Искре,минали сте през трудности!Дамно се оправите бързо и дълъг период без болести!Поне до градината да няма нищо за после няма гаранция!Дано се оправи времето и да събереме сили,че септември ще ни трябват!Ох,настръхвам направо като си помисля!

# 622
 Hug
Яна,  преди септември ни очаква едно прекрасно лято  Hug
Йоана, много неприятно с детската градина  Shocked
Трябва да работя Sad
А ми се спииииииииииии  Blush
  bouquet

# 623
  • София
Мама Му, добре завърнали се!

Искре прегръдки на бебочка, дано с това приключите с бебешките болести!

Буути, честито за учениците, много се радвам!

Дани, аз тези кончета ги подарих на две деца напоследък, дано и те са ги харесали – нали са едни дето си навеждат главите да пият вода и издават звуци?

Сестра ми до късно в пубертета имаше болки в краката заради израстването (ще каже човек, че много сме расли с нея – аз нямам 1.60, а тя е малко отгоре Laughing).

Дъската е удобна наистина, но тази на Били е може би по-добра, защото се вади меката част и по-добре се почиства. А един въпрос много съществен: като ходят децата в тоалетните, не ги ли пръска водата? При нас вчера така стана и ми е много неприятно, слагам над водата малко т. Хартия преди ползване, ама... Извинявам се за подробностите, но  ми е интересно дали има някакъв чалъм)

И на мен ми е мъчно за Веско. Не знаех и аз за другото дете, каква е историята?

А нас днес от яслата ни сюрпризираха, че юли няма да работят. Изрично ги питахме няколко пъти и досега все казваха, че ще почиват само август. Направо не знам как ще се оправяме...

# 624
А аз продължавам да се боря с тези инхалации - не плаче от тях, просто се дърпа и си намира занимания.Същото е и с капването на капки - голема мъка и вместо 4 пъти днев успявам максимум по 3 пъти, че и по малко - щото обикновенно спи до 11, и антибиотика го пием около часа и изобщо е трудно лекуване.Ако става дума за сироп и хомеопатичните пилули - с тях няма проблем - по цял ден да и давам - все ги иска

# 625
Изкарах късмет,тъкмо се прибрахме и заваля.
Аз днес ъсм с двамата,защото рано рано мъжът ми води свеки в Пирогов.Операцият й неще да се затваря,няма диабет и те незнаят що и дали пак да не я отварят.А Надина и само тва чака за да не ходи на градина.Водих ги в Мола дето снимат Джама (Стъклен дом).А там отворили нов детски кът,на най-последния етаж на киното,с батут.Едва ги изкарах от там.
Вчера мъжът ми имаше рожден ден,купихм му торта и свещички,букет,духаме с децата,после стан акъсно докато си дойде и си взехем китайско.Но Никола так ани изнери,в такива кризи изпада,не слуша.Ти му казваш нещо той вика няма.Преди да излезем нарочно се съблича гол,ама чисто гол и се крие в спалнята.Аз го облека с триста зора,той пак се съблича докато си обувам обувките и вече колко пъти гол го изкарвам в коридора да го обличам.И в китайския мъжът ми удари едно конско,че не ги възпитавам хубаво,че нямало нищо да стане от тях,че всичко съм им позволявала-класика.И накрая завърши,че било грешка да има деца,щото откак има деца нямал вече никакво спокойствие.Ми то си е така няма спокойствие вече,но кой да ти каже,а и без деца не върви в един момент и възраст.
Инъче баща ми днес е рожденник и се възтановява слава богу!

# 626
Янче  Hug.Честит рожден ден на татко ти   bouquetРадвам се че се възстановява Grinning
Аз днес запазих клубче за РД на Еви и си купих перфектният бански за перфектната цена  Laughing( само 13 лв) Долнището е много удобно за растящият ми тумбак  Laughing
Нямам търпение да се стопля вече и да започне почивката ни  Party
Мама-му, бързо оздравяване на малката  HugИ аз се радвам да те видя отново  bouquet
Бубе ти пишеш ли в друга тема вече??Как е Дели днес?

# 627
  • София
Яна да са ти живи и здрави  bouquet
И моя така говори,да доиде да изтърпи реването пък ще видим дали ще разрешава.
Тая Виктория няма ли да си идва вече,не я я срам Joy
Да не ни зарежете и да пишете в другите теми Naughty

# 628
  • София
цоп
бубе, единия път като имаше ларингит, коки пи и сироп ериус, ако това ще ти е от полза като инфо.
мама му, привети и от мен, радвам се че пак писа. напоследък много мами явно нямат предишното свободно време (то и аз съм в кюпа, де), но е много приятно като се появяват  Hug
вилма, честито ви приемане, само да е здравичка нелия!  Peace
ками на теб честито бански и запазване на клбуче  Laughing къде запази всъщност и какви са "условията"?
галена, нашето ОДЗ със сигурност няма да работи цял август, но има градини в които и от юли няма да се работи, според броя на заявените за присъствие деца процедират... Confused
янче честит ти рожденник, много да е здрав!   bouquet и дано да няма нищо на свеки с операцията, доколкото ми е известно такива проблеми има и когато има стафилококова инфекция.... Rolling Eyes

# 629
Ели, запазих едно клубче Бърборани в Младост 2.Много е просторно и слънчево, ние родителите ще сме отвън ( стига да не вали де) Около 10лв на дете е и кетъринг отделно за голямите .Торта ще взема от една сладкарница близо до вкъщи PeaceПо малко от 400лв едва ли ще излезнае и много се чудехме с мъжа ми ,защпто ден след това тръгваме на море.Но накрая решихме че ще празнуваме в клуб и така.......
Иве ,няма страшно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт