Мартенските ни деца, лудуват си на свобода!

• 25 340
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
22, записах ти телефона. Ще видим как ще се стекат обстоятелствата, че тати е на преглед с колата и не е ясно кога ще се върне, че да ни вземе. Затова, по обяд, или ранния следобяд ще ти звънна, ако има шанс да се доберем до там. И аз много ще се радвам да се видим. Hug Дано да имаме тази възможност, но времето вече съвсем намаля и виждам как се изплъзва между пръстите ни и не знам дали и как ще ни стигне за остатъка от планирани неща за свършване. Sad

# 361
  • София
Мечо Пуух, крустите мазах със зехтин и след 5мин разресах хубаво с гребен и паднаха. Сега пак са се появили, точно както ги описваш ти.
*Elle*, когато най-малко очакваш, Влади ще проходи. Тук да питам и другите мами, защо им давате зор на децата?
Като ще се хвалиме, хайде и аз Simple Smile Ние също вчера пратихме парички за почивка на море – 10 дена, юни, ето тук
Светатроишката компания, за кое паркче става въпрос? Това срещу електрото ли, дето в единия край има църква? Имам дружка в района и два пъти сме се виждали там.

# 362
Много съм отвеяна, явно трябваше да си отспя, за да се сетя:
Забравих да благодаря за милите поздравления и пожелания! Много сте мили всички и наистина сгряхте сърцето ми. ЬАма така е, като се правя на детегледачка и медицинска сестра (кучешка) едновременно.

Напоследък Митко държи да спи при мен след нощно кърмене и не знам как да се справя с това. До скоро си сп еше в леглото, а сега не ми дава да го сложа там и на сън се вдига на четири крака, пасле се изправя и започва дза плаче. Давате съвети как да го свикна отново в леглото! Или вече е време да го оставям на голямото легло, а аз да се пренасям в спалнята? Ама още се кърмим нощем и ще трябва да притичвам от другата стая...

# 363
 Крисче, права си, хич не си давайте зор за прохождането, щом вече пристъпват хванати за ръчичка или за нещо друго рано или късно ще се пуснат.
 Сега като проходят всички ще дойде ред на говоренето и пак ще почнем да се притесняваме "ама моето още не говори". Mr. Green И аз включвам в тази група, защото и аз се шашкам на моменти, но пък после си казвам, че всяко дете е различно. Laughing
 Другото, което си мислeх е, че като отидем в САЩ Кали ще проговори на български, защото ние вкъщи си говорим на български, а английски няма къде да чуе толкова освен на улицата някоя и друга дума. Ама като тръгне на детска градина там не ми е ясно дали ще разбира какво й говорят.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 08:58 от stasi8510

# 364
  • Стара Загора
Добро утро. Днес имам отразени пари за април и утре ще си ги получа! Чакайте си и вашите!!!  Hug

# 365
Добро утро. Днес имам отразени пари за април и утре ще си ги получа! Чакайте си и вашите!!!  Hug
И аз туко що проверих, направо сън не съм спала за "многото"240 лв, но и аз ще имам утре! Peace

# 366
Добро утро. Днес имам отразени пари за април и утре ще си ги получа! Чакайте си и вашите!!!  Hug

А, дано!  Praynig Само не разбирам какво толкова чакат - осигуровките, платени до 10то число веднага би трябвало да се появяват като информация в НОИ. Какви са тези 10 дена забавяне.. Имам чувството, че има някаква далавера от забавянето. Ама може и аз да се филмирам вече.  Crazy

Стаси е права - всяко дете си е различно! Няма да забравя как преди седмица един възрастен човек (НО модерно изглеждащ, ако ме разбирате) ме спря по пътя и ме пита на колко месеца е Миро, че ходел много добре. Разхождаше се по пътека без количката. Отговорих му и той изказа опасение, че неговият внук бил по-малък с няколко месеца (на 10м май  newsm78), но още не можел да ходи без да е хванат за ръка. Успокоих го човека, че е много рано да се притеснява, още е мъничък и че има време да проходи. Казах му че може и още половин година да мине, та да види есента как ще тича след него. Той ми се ухили  Mr. Green Когато детето е готово, тогава ще стане нещото, а не когато ние искаме.  Peace

# 367
Другото, което си мислeх е, че като отидем в САЩ Кали ще проговори на български, защото ние вкъщи си говорим на български, а английски няма къде да чуе толкова освен на улицата някоя и друга дума. Ама като тръгне на детска градина там не ми е ясно дали ще разбира какво й говорят.

Стаси, не го мисли - децата всичко разбират и то предимно от отношението на хората към тях. На Рая и говорим само на български. Флемиш нито аз, нито мъж ми говори, а на обеществени места се разбираме с английски. Аз бях писала преди, че Рая дори се научи да казва "bye" на тръгване от магазина, например. Докарва едно смешно "БА". Laughing И Кали ще свикне доста бързо ще видиш...

Ние изпратихме тати на преглед и си чакаме фотографа да правим снимки... Party

# 368
Ха добро утро!
Дано да сте прави за паричките. 22 криза е - срока, в който са длъжни да ни пуснат парите е 2 седмици след като са платени осигуровките. Та те явно се възползват Crossing Arms

Крисче много добре изглежда този хотел, хубаво да си изкарате. Ел и Добро настоение вие също Hug

Хайде, ние отиваме за изследванията на Алек

# 369
  • Варна
Гери Мур, как разбираш, че са празни гърдите? Съвсем сериозно питам! От личен опит мога да кажа, че мекотата и липсата на напрежение не са критерий за това.
Зеленко, с риск да досадим с тази тема, само ще ти отговоря набързо: ами просто вече достатъчно добре си познавам и усещам и гърдите, и детето, по-конкретно:
1. мнооого бавно ми потичаше кърмата и понякога Монката загубваше интерес, докато чака " манджата",
2. чувах я да цоква няколко пъти и пак почваше да дърпа "на сухо" (то се чува, че не преглъща),
3. реших да направя пробно кърмене с бебешка везна няколко вечери и повече от 40гр. не съм произвеждала Crazy
4. най-вече се водех по детето и видях, че тя не държи толкова на тези последни опити за кърмене....
Така че като типична Дева съм анализирала ситуацията от много страни и така взех решението за отбиване. Както Нагаина много точно беше писала: липсва ми пълноценното кърмене от началото, но не и джвакането накрая.
Да ви питам в тази връзка: задължително ли е да давам АМ преди заспиване и какъв крем за бюст можете да ми препоръчате (за стягане и заличаване на стрии, нещо такова)? 22, май ти беше запозната с продуктите на Avon, а те имат нещо подобно. Струва ли си?
Браво за летните почивки, които ви предстоят. Добре, че живеем на морето, че иначе тази година щяхме да видим плажа през крив макарон. Даже пътуването ни до София през юни се оказа под въпрос заради двете сватби, които ни очакват. Но пък през уикенда ще ходим на една вила близо до Варна с приятелки от студентските ми години (организирахме се и няма как да се цепя от колектива). Дано времето е хубаво и децата да са здрави:pray:
Хубав ден!

# 370
А пък като се оправи времето чакаме и гости в паркчето Света Троица, Роси, Бодливка помня аз, че се канехте, очакваме ви...

Aaa,и аз помня! Sunglasses Само дето проблема е,че нямаме две коли!Добера ли се до колата,и на Черни връх мога да се кача! Laughing Като затръгвам ще се обадя задължително! Hug

Стаси на моята приятелка и двете деца се родиха в Щатите.Като си беше тук,с очите си видях как пита нещо сина и (тогава на 4г). на български и той се прави че не я чува,не отговаря когато му се говори на бг,само на англ.! ooooh! Но в тях в къщи говорели само на бг.и когато излизали навън заедно също,и така детето ще-не ще преодоляло "бариерата". Rolling Eyes

Аз пари още вчера получих(писах),но някаква странна сума,не са и детските това.. Днес имам отразени пак някакви 106лв.-свидят им се сигурно и така ще ми ги пускат до края на месеца.. ooooh!

Шу,страОтна ви е къщата!Да ви е уютно в нея и много поводи за празнуване да имате там! Hug
Елг ужас с тоя кърлеж!Добре че си го видяла на това странно място,никой не е застрахован.Преди години и на мен се беше лепнал на рамото.Бях с изрязан потник и цяла вечер стояхме на пейка под едно дърво-сигурна съм че от там е паднал и ме е "харесал". Sick
За надомната работа не мога да съм ти в помощ,виж този сайт за мами http://onlinejobs-bg.com/

Шуши радвам се че Мария вече е по-добре!Тя отдавна е забравила,ама ние майките не забравяме!Нали казват,за всяка беля-по един бял косъм! Hug

Моля да ме извините че питам така,но кои са тези мами във ФБ?

Виктория Крумова
Виолета Вълчева
Соня Трифонова
Djidji Amorozo
Десислава Заевска

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 10:11 от Бодливка

# 371
Добро утро и от мен.

Мънки, аз да дам малко нАучна информация по въпроса ти за кърменето от една гърда Simple Smile То е възможно и без изцеждане благодарение на един хормон, наречен "локален инхибитор на кърмата". Този хормон действа като спирачка на кърменето в гърдата, която не се използва (заради принципа, който знаем, за търсенето и предлагането). Като цяло за да кърмиш се включват три хормона, наречени "запалване-газ-спирачки" за по-лесно запомняне Simple Smile - първият, "запалването" е окситоцина, вторият, "газта" е пролактина и третият, "спирачките" е локалният инхибитор. Той е локален, защото действа само на съответната гърда. И така...

Гери, аз бих давала АМ на поне едно ядене пред деня - дали ще е ранната сутрешна закуска (след събуждане) или вечер, решавате ти и Симона Simple Smile Мисля, че на тази възраст имат нужда от около 400 гр млечни продукти, независимо какви (бях пускала преди време точн аинформация, но не ми се рови сега, ако те интересува, кажи).

Мечо Пух, за крусти има освен на Мустела и шампоан на А-Дерма и колдс крема на Клоран също е за крусти. Ти май ме беше питала за био-таблетките за миялна, купих си миналата седмица, ето тези са, струват 19.95 лв за 40 бр. Доволна съм.

Шу, много са сладки децата ти, да са ти живи и здрави. Къщата е светла и уютна, браво на вас, много ми хареса, а старинния шкаф и трапезарната маса са страхотни.

# 372
Гери, аз си поръчах този http://www.forminute.com/8/18/176/KOZMETIKA-Grija-za-tyalo/ZIAJA … ASHT-STRIITE.html не е скъп и в нета имаше добри отзиви за него.Днес тряба да си го взема от пощата. Peace

# 373
 Да ви кажа, изгубила съм вяра, че има крем, който заличава стрии, може би да избледнеят, но да изчезнат... Иначе аз имам малко на дупето, добре че не се виждат особено. Нинче, ще взема и аз да го пробвам този крем, сподели отзиви после.

# 374
kris4e да това е паркчето, ето повод отново да се видите с приятелката! Wink

Общи условия

Активация на акаунт