Мартенските ни деца, лудуват си на свобода!

• 25 340
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Роси, само да допълня, че вече снимките се правят в самото паспортно. А също ще трябва и двамата родители да отидете, разписвате се някъде, че сте съгласни.

Шуши,  Hug дано раната на Мария бързо зарастне!

# 466
  • София
Роси, ще ви трябва международен паспорт за Стела, снимате я и отивате в местното РПУ, там където е отделът за издаване на документи, попълвате едни формуляри и става бързо. Май и акт за раждане искаха, обаче не съм сигурна.

Вече снимат на място в районното.

# 467
Относно националната, която наближава Rolling Eyes
Така...след дълго обсъждане комитетът по организацията реши :
  • за всяко детенце ще има по една тениска с надпис и специална рамка за снимка
  • подробностите ще са изненада
  • паричките ще събираме на Априлци
  • максималната цена на тези работи ще е 10 лв (още не сме дооточнили детайлите)

Надяваме се да сте съгласни и да ви хареса това, което измислихме  Rolling Eyes

# 468
Добро утро,

Аз вчера пиинах порядъчно- 2 чаши вино  Rolling Eyes Това за мен си е множко. Ходихме на гости на комувете (изненадаха ни). После се връщахме пеше, че нямаше кои да кара  Rolling Eyes

Сега ще идем с можо да ми купи нещо. В тази връзка - в Младост има едно чудно магазинче за джунджуриики (обеци, гривнички и т.н) и момичето сама си ги прави, уникални са.

За рисуването- аз и давам на Елия лист и молив. Не че драска, но като ме види с плетката (аз си правя схеми и пиша, та затова) и иска и тя.

Хайде оставям ви, че ще ида и да купувам подарък за бебе.

Весели разходки и   bouquet

# 469
Малей, укъсняхме...ама тръгваме. Cry

Стискайте палци да мине пътя леко. Много целувки и прегръдки от нас. Hug

# 470
Тони, лек път и дано да стигнете успешно, безпроблемно и да пишеш вече от белгийска земя  Hug

# 471
Малей, укъсняхме...ама тръгваме. Cry

Стискайте палци да мине пътя леко. Много целувки и прегръдки от нас. Hug
Тони, лек път, да пишеш като се приберете! Hug

# 472
  • София
И аз да кажа ЛЕК ПЪТ НА ТОНИ, дано да стигнат благополучно  Hug

А как се справяте вие с инатенето навън, имам предвид примерно нежеланието да се тръгне от някъде, пищенето насред тротоара, дрането не-е-ясно-за-какво и прочие "красоти"  newsm78

# 473
И аз да кажа ЛЕК ПЪТ НА ТОНИ, дано да стигнат благополучно  Hug

А как се справяте вие с инатенето навън, имам предвид примерно нежеланието да се тръгне от някъде, пищенето насред тротоара, дрането не-е-ясно-за-какво и прочие "красоти"  newsm78
Praynig Hug

Аз лично не се справям  ooooh! вдигам го и се опитвам да го успокоя. В повечето случаи не се получава. Той просто е голям инат, силен е, мята се ужасно много, понякога имам чувството, че ще ги изпусна, хапе ме...Та така - слагам го в количката, давам му биберона и като се задвижим в един момент истерията спира.

# 474
зелено човече (.)(.) , чак сега забелязах новия ти ник  Wink

За тръшкането да допълня, от дългия ми опит с Боби, който наистина мнооооого се тръшкаше, мога да кажа, че нищо не помага. Ама наистина нищо! Можеш само да чакаш да отмине

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 16:23 от sia

# 475
Привет!

Първо искам да си похваля голямото детенце - вчера се "дипломира"  bowuu и завърши 1-ви клас с отличен (тук само ще допълня, че не на всички дипломи пишеше отличен). Много съм горда! А как бързо мина тази първа учебна година...просто като миг, чак ми е малко мъчно, и аз не знам защо. Водиха ги после в Арена, в Джимис, там тържествено им връчиха дипломите, Никол си каза стихотворението без грешка, имаха почерпка, дискотека с Ди Джей и си изкараха страхотно.
 Тук е мястото да похваля и София - докато аз бях с Никол, те се гледаха с майка ми, за пръв път е толкова време без мен, от 10.30 до към 16ч., яла е, успяла е и да заспи без мен и без кърмене  Shocked, чак не мога да повярвам, ама явно е възможно  Mr. Green Вече си мисля, че наистина грешката е някъде в мен и ще трябва по-често да го правим това упражнение, че да посвикне.

София се събуди, така че набързо за тръшкането - за сега овладяваме положението, гледам да я залъжа с нещо, казвам и къде ще отидем, да видим еди кой си дали е дошъл или, че отиваме да видим друга площадка, като думата"друго" за сега винаги действа, защото тя очаква да се случи нещо, а по пътя винаги се случва нещо, я куче ще мине или наистина срещаме някое познато детенце и тя забравя за какво е искала да се тръшка  Wink Общо взето и отвличам вниманието, не я оставям да се тръшка, защото нямам тия нерви.

# 476
  • Стара Загора
Nikita* честита ти отличничка вече второкласничка. Догодина и мен ще ме тресе такава треска! При нас тръшкането е в най голямата си фаза, но най ме е яд че като не стане на нейната и всичко което и попадне пред очите го хвърля и то със сила. Снощи хвърли шишето с водата и разля на баща си пиенето, та яде шамари по памперса, добре че е той та нищо не усеща още. Инат голям......... и тук ако беше майка ми щеше да каже... "На кой ли прилича..."  Joy

# 477
  • София
зелено човече (.)(.) , чак сега забелязах новия ти ник  Wink

Ами той е от съвсем скоро, затова  Mr. Green

Никита, честито ви "дипломиране" за първи клас - от нищо не се учудвам вече. Преди време видях свидетелство за завършена предучилищна група, направо се потресох какви неща пишеше в него.
За заспиването без кърмене, аз има  чувството, че "мириша" на мляко, я тати как не "мирише"   Peace Но не го считам за грешка в никакъв случай, по-скоро за хормони и т.н.

# 478
Като ви чета за тръшкането, се успокоих, че не е само мойто леке таково.
 Дере се за най-малкото, като не стане неговото. И дране е точната дума, щото няма сълзи няма нищо а се дере, та се къса.
Нищо не помага - да му говоря, абсурд, избощо не ме и чува. Вкъщи даже ляга по очи на земята и продължава пищенето. Вчера вечерта и тази сутрин го оставихме сам да се дере в стаята, затворихме вратата и се скрихме в кухнята. След около 15 минутно дране, съжалих съседите и отидох, гушнах го и млъкна. Нещо, което иначе, ако съм до него в разгара на тръшкането изобщо не помага - блъска ме и се избутва от мен и ляга на земята.
 Навън ми го е правил два пъти - първия път умрях от срам, че бяхме сред много хора и тичах на една полянка да се крием, а втория път бяхме на въпросната полянка, та го оставих да се напищи и после по живо по здраво се прибрахме.

# 479
Kойто е на Нестле Джуниър, има промоция в Кауфланд за 7.99 лв. Peace
Радо и той се тръшка много, но и аз като повечето използвам фрази от сорта"ела да видим това", "хайде ще ти дам" и т.н.Бързо се забравя. Hug

Общи условия

Активация на акаунт