Съпруги на военнослужещи. II

• 88 939
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Да ти кажа малката ми беше на 2.5г като ходихме ,вървя си нормално детето,по един участък около 10тина метера се наложи да я носим Simple Smile.Стръмни места в истинския смисъл на думата няма ,има някои нанагорнища, на места е много тясно и беше калничко ,затова ме беше страх да не се хлъзне да падне в реката.Там тати влизаше в ролята на конче Simple SmileПриятно е мисля ,че няма да имате проблеми Simple Smile.Това е моето мнение ,дано съм ти била полезна Simple Smile

Гица ме е изпреварила.Това е и моето мнение.Синът ми е на 4 и половина и нямахме никакви проблеми с прехода.Много е красиво,мога да пусна снимки.

# 166
Момичета,всяка година преди морето си правим екскурзионно летуване за една седмица.Доста места сме обиколили,винаги сме с малкият.Дайте някакви предложения за красиви кътчета из България.Благодаря предварително.  bouquet

# 167
  • софия
Рупите, Мелник, сандански

# 168
Здравейте момичета вече от Рибарица. ) Днес пристигнахме и се настанихме, този път в апартамент. ) Идеално е, нищо че не е реновиран, реално само дограмата е стара и гардероба. Банята е по-малка, но иначе си е ок. Снимки после като се приберем. )
Има и интернет зала (с 2компютъра) която явно преди не съм забелязала или не я е имало. )
Времето е перфектно, има малко хора (което ме учуди) и вероятно ще останем и в петък. )

# 169
  • Sofia
Тази зала и аз не я знаех в интерес на истината. И мен ме учудва, че няма много хора  Rolling Eyes Приятно изкарване Mirama !

# 170
Тази зала и аз не я знаех в интерес на истината. И мен ме учудва, че няма много хора  Rolling Eyes Приятно изкарване Mirama !

Тя е срещу рецепцията в коридора, до фитнес залата. )

Сега тъкмо вечеряхме, в механата сме, към 60човека са някъде, но е спокойно. А и може би защото пристигнахме в 14ч след обед и хората си почиваха, та нямаше почти никой на вън.
Вечерята си беше ок - шопска салата, имаше и предястие - картофени крокети, а основното - руло стефани с гарнитура задушени картофи. Десерт-кайсии.

# 171
  • Sofia
Да откакто са изритали арендаторите храната е по- добра.  И пролетта като бяхме се усещаше разликата. А и храната, която решиш да си поръчаш от менюто е на добра цена. Не зная сега в механата как са цените, но в ресторанта бяха много добри.

# 172
  • софия
Mirama бяхте ли на басейна. Как е там? Наистина ли има малко басейче навън? Аз мисля дали да не дойдем в събота за 1 нощувка...

# 173
Mirama бяхте ли на басейна. Как е там? Наистина ли има малко басейче навън? Аз мисля дали да не дойдем в събота за 1 нощувка...

Вчера не сме ходили, че докато се наспи малката, да слезем да пием кафе....и стана време за вечеря. ) Пък и заваля. )
Днес ще видим. )
Иначе миналата година си имаше малък басейн отвън, а в големият водата си е хладна, но ти предполагам знаеш. )

Определено храната е по-добре и повече. Сега за закуска имаше по 2принцеси със сирене и отделно 2масълца, 1мед, 1пастет, салам нарязан и краставица и хляб разбира се. )
По-късно ще сваля малко снимки на флашката и ще сложа тук. )

# 174
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте на всички!
Мерси за инфото относно пътеката до водопада.  bouquet
Mirama направо вече ви завиждам и ми се иска и аз да съм там.По морето е много горещо хем вали почти всеки ден ,но заради влагата е много лепкаво и задушно.Мечтая си за прохладен планински въздух,ама ще почакам още две седмици няма как. Laughing
Дано си изкарате хубаво. Peace

# 175
Хайде пак съм аз. )
Днес вече изкараха детският басейн, по-голям и по-хубав от миналата година. ) Утре като се върнем ще пусна снимки и на него и на големият басейн вътре, че до сега не съм го снимала. )
Времето е просто разкошно, около 27С днес, пече слънце, продухва вятър.
Направо не ми се тръгва утре, ама няма как. )

# 176
Хайде,чакаме снимки.И аз се замислям в тези жеги дали да не отскочим другата събота и неделя.Ако има свободни места.
А в детският басейн водата по топла ли е?

# 177
Хайде,чакаме снимки.И аз се замислям в тези жеги дали да не отскочим другата събота и неделя.Ако има свободни места.
А в детският басейн водата по топла ли е?

Обаждате се по телефона и си правите резервация, места сигурно ще има. Макар че от понеделник започва сезона с картите, но на сайта пише че капацитета не е пълен, така че сигурно ще има места. Събота и неделя обаче си е голяма лудница, аз предпочитам през седмицата.

Водата в детският басейн не е топла, явно сутрин го пълнят с маркуч от чешмата, защото като отидохме към 11ч си беше студена. После човека като видя че Калина влезе и донесе 5кофи с гореща минерална вода. Но то беше само Калина там, а и тя не стоя много, обикновено иска в големия.
Сигурно като се съберат повече деца и ще го пълнят с топла вода.

Ние след малко тръгваме, голяма мъка ми е, ама няма как, в понеделник сме на работа. ( След морето пак ще прескочим за няколко дни..)

# 178
Прибрахме се, макар да не ми се тръгваше.
Ето малко снимки на гледката около базата и площадката отзад

балкан
и пак балкан
и пак
пейка
самолета
пак самолет
шаха
съоръжението за децата
детският басейн отвън
вътрешен басейн

ето и от апартамента (нереновиран)

хол
пак хола
двете легла
огледало и ТВ
спалнята
пак тя
и пак
банята
пак

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 15:57 от Mirama

# 179
здравейте момичета
аз съм снаха на военнослужещ.Съвсем случайно ви открих!!!
моето детенце днес заминава на море с баба и дядо на станцията на военните в несебър.Моля ви ако някои от вас вече са я посетили да ми напишат някой ред какво представлява ,доволни ли са,Разбрах ,че има басейни-чиста ли е водата ,има ли комари,как е храната???Боже за пръв път я пускам сама на почивка без мен и доста ми е притеснено,а ако може и малко снимки да видя ще съм ви още повече благодарна!
Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт