Съпруги на военнослужещи. II

• 88 518
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
Да, това е кофтито на зимните курорти.
За това Рибарица беше идеална и за зимен и летен курорт. Но за съжаление не я отвориха на време за лятото.

# 541
  • София
Тази година през лятото ще работи само ВПД Картела.

# 542
Той /ВПД Картела/ си е от много време целогодишно

# 543
Той /ВПД Картела/ си е от много време целогодишно

Е как от много години, като едва миналата година бяха пуснали карти за Картела след обновяването.
Не знам колко време преди това е бил затворен, но поне 3г не работеше със сигурност.

# 544
Е имам предвид предните 2 години   /2009-2010/ работеше целогодишно  Peace

# 545
  • Varna
Може ли малко инфо от някой,който е бил на Пампорово.как е базата,има ли басейн?детски кът...изобщо за лятото с малко дете става ли

# 546
  • софия
Еда мама беше писала по- назад в темата, че басейна на Пампорово се заплаща отделно- 5 лв на час. Да ме извиняват, но ако си плащаме и басейна, за час на ден... #2gunfireПампорово лятото мисля, е ще е като на Боровец- всичко затворено...незнам някакви пешеходни пътеки ако има.

# 547
Честит празник на всички именници и военнослужещи!
Да са живи и здрави!

И в къщи имаме няколко повода за празнуване, вкл. и годишнина от сватбата, та да почерпя. )

# 548

Момичета,да почерпя за мъжът ми.Днес е именник,най-хубавото е че след месец живот и здраве ще си е в България.
Честит празник и на всички военнослужещи!

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 10:58 от mama na niki

# 549
mama na niki, е, то не останало вече докато се прибере твоя съпруг. )))

Гледахте ли парада в София?
Честно казано, жал ми стана че толкова малко хора имаше в блоковете....на този малък площад, пак изглеждаше жалък парада. (

# 550
Честит Гергьовден на всички !
На празнуващите повече поводи за радост и гордост и весел празник ! newsm24

# 551
Да взема да си се разпиша, че слабо върви темичката. )
Ще пусна малко снимки от "Калероя", макар че трудно се добива представа само от тях за размерите на базата.
Тук-там я има и щерката, но няма как...)

на входа
пак входа, основната сграда
пак там
част от парка пред другата сграда
част от парка
пак парка
пред основната сграда

# 552
  • Sofia
Не съм ходила там. Изглежда много добре. И ние все още не сме се уредили с карта за лятото. Ще чакаме 10.05. да видим какво ще стане.

# 553
Не съм ходила там. Изглежда много добре. И ние все още не сме се уредили с карта за лятото. Ще чакаме 10.05. да видим какво ще стане.

За съжаление на снимките няма как да се види колко е голямо. ) Но базата си е огромна честно казано. )

за морето, много чакат за 10.05, та едва ли всички ще вземат. Но дано повечето желаещи получат карти. )

# 554
  • Sofia
За съжаление моят съпруг на 10.-5. няма ка да отиде до там, та евентуално на 11.05 ще мине. Сигурно нищо няма да е останало. А по телефона едва ли може да се напарви заявка.

Общи условия

Активация на акаунт