Печати за нокти - 6

• 103 784
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Pampita, много хубави нокти, точно такива харесвам.  Peace

Аз се присъединявам да следя темата, че 1 колежка ме запали по печатите. От кога слушам за тях, но ми се струваше сложно. А сега видях на живо как става и ... искам и аааазззз.  Laughing

# 511
  • София

nad_tab, беше ме питала дали не ми идва прекалено ярко цикламено, ами нали знаеш, че мен това не ме спира, освен това го съчетавам с тази блуза и много си ходи.

С блузата е екстра! Аз не случайно питам, първия ми опит да ходя с ярък лак претърпя абсолютен крах, обичам зелено и съчетах този маникюр с почти идентични по цвят блузи и единия ден черен другия бял панталон, познайте, дори непознатите ми заглеждаха маникюра... определено не ми допада подобен тип реакции, а цвета е толкова хубав  Sick

# 512
nad_tab цвета е уникален...

Момичета толкова ме запалихте, че още утре ще си поръчам на KONAD. Я кажете, има ли смисъл да си взема от евтините печати и шпатули от близката козметика, а да си поръчвам шаблони на Konad или да не се занимавам и да поръчвам всичко...
   Аз, колкото и не скромно да звучи, съм самоук талант, имам доста идеи и се справям с четката, но много малко време да се реализирам.Обикновено се лакирам вечер по няколко часа  Laughing и си мисля, че тези печати ще ми спестят много време. Е, поне съм с гел и лака ми издържаа... доста. Скоро видях на една девойка вградени печати и сух брокат между слоевете гел... е няма такава красота. И от тогава си мисля да се пробвам.

# 513
Pampita страхотно  Hug ... а цвета е наистина много лятен... аз също предпочитам по светлите и ярки цветове, особенно за лятото и тъй като при нас е вечно лято си ги харесвам целогодишно   Party А и въпросните цветове придават по весело настроение...
И nad_tab мисля, че реакцията на околните може би се дължи на факта, че ноктите ти изглеждат добре отколкото обратното, аз самата се заглеждам по ноктите дори и на непознати, когато има какво да се гледа. Ако са зле лакирани няма кои да ги забележи  Simple Smile  А да...  и зеленото от снимката никак, ама никак не ми се вижда ярко  Wink

# 514
   И тъй като никой не ми отговори си поръчах щампа и стъргалка и 3 шаблона- М9, М26 и М74 от KONAD. Чакам ги до 3 дни и започвам да творя. Ако остана доволна ще отделя време да отида на Дунав 38 да си купя и други шаблони  Wink
   Аз от Amazon поръчвам от тук - http://www.marinatrans.eu ; тук са сайтовете от който може да се поръчва- http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=6

# 515
Здравейте!Днес си получих амазонските шаблони Grinning
не знам защо съм останала с впечатлението,че нямат фолио,но моите имат и при вас ли е така?

# 516
  • София
не знам защо съм останала с впечатлението,че нямат фолио,но моите имат и при вас ли е така?

Имат и моите Peace

# 517
  • Варна

Имат и моите Peace

Имат.

Тоничка,аз не ти отговорих,понеже не съм ползвала нищо на Конад.Шаблоните е ясно,че са по-добре от евтините,печатът мисля,че е същития(може гумичката да е по-друга,не знам),но има разлика в стъргалките.На Конад има метална пластинка,евтината е цялата пласмасова.Някои момичета  не бяха доволни от стъргалката на Конад,понеже надрасквала шаблоните,но други казваха,че с тях се обирало по-добре.......явно е въпрос на техника и тренинг.Успех и да показваш!!!!

# 518
pepina709 ти кога ги поръча твоите и аз чакам моите в края на тая или началото на другата предполагам че ще са тук , та затова се интересувам твоите за колко време са пристигнали  Hug

# 519
 mar4elita и аз мисля,че всичко е въпрос на техника. С каквито започнеш, такива сигурно препоръчваш после  Simple Smile
   Аз се чудех и за тампона. Има 2 вида. Аз поръчах еденичния, другия ми се струва по-неудобен. Аз когато рисувам с четка съм забелязала, че я хващам по- долу и затова сметнах, че късия ще ми е по- удобен. Ще видим...  Wink  И задължително ще показвам, в началото мисля, че все пак ще ми е по- трудно, но свикна ли ще се развихря...
   Хайде,аз повече няма да спамя, ще се включа отново когато ми дойдат нещата, а вие... Дерзайте  Simple Smile   pletka

# 520
И мойте шаблони от амазон имат фолио аз ги поръчвах с посредник.
Сега съм и аз на тези маргаритки които nad tab е показала това ми е любимия печат вече. Но аз се правя на всички пръсти... Embarassed

Така свикнах с тези печати, че като видя някой само с лак си викам що не си е направила нещичко поне така е толкова скучно...изкривено мислене вече имам...
Страхотни са всички маникюри - браво на вас!

# 521
pepina709 ти кога ги поръча твоите и аз чакам моите в края на тая или началото на другата предполагам че ще са тук , та затова се интересувам твоите за колко време са пристигнали  Hug
Поръчах ги на 24 юни.

# 522
  • Варна

a така си правя палеца(с 2 печата):

# 523
Марчелита,има ли някаква специална техника на нанасяне на печата за цял нокът?Имам точно същия шаблон като този,който си показала,но при мен се размазва...ти как го нанасяш-отгоре  надолу или може би отляво надясно?Понеже и печата и ноктите са обли, от която и посока да тръгна все се изкривява или размазва...

# 524
  • Варна
Марчелита,има ли някаква специална техника на нанасяне на печата за цял нокът?Имам точно същия шаблон като този,който си показала,но при мен се размазва...ти как го нанасяш-отгоре  надолу или може би отляво надясно?Понеже и печата и ноктите са обли, от която и посока да тръгна все се изкривява или размазва...

Отляво на дясно/отдясно на ляво.Ако се наложи да правя 2-ри печат,го правя отдолу нагоре(от върха на нокътя към основата),така си нагаждам по-лесно как да си паснат 2-та печата и да стои като един.

Общи условия

Активация на акаунт