Печати за нокти - 6

• 103 786
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ето как се подвизавам напоследък:

С какво правиш печата. Много ми харесва, че изпъква златистото. Аз имам няколко златни, но с нито един не се получава- бледи са.

# 571
  • София
Pampita, страхотен лак, честит да ти е Simple Smile

С какво правиш печата. Много ми харесва, че изпъква златистото. Аз имам няколко златни, но с нито един не се получава- бледи са.

Да видим дали съм познала, China Glaze 2030?

# 572
  • София
С нищо друго не правя златни печати освен с златната боичка за рисуване на Голдън роуз. Всеки път ме питат, а аз само нея ползвам след като се разочаровах от златното на Конад. Марианка ме посъветва за нея и до сега ефекта е впечатляващ.

Наде, не позна. 2030 много бързо съхне и не е подходящ за печатчета с тънки линии.

# 573
И от мене един среднощен маникюр... откакто дъщеря ми е във ваканция не ми остава много свободно време за каквото и да било. Та единственния момент на спокойствие е "по никое си време"  Crazy А снощи голямо мацане падна! Party Ето и крайния резултат...

# 574
  • Варна
Благодаря ти Hug На Конад са 1,5/1,2 и на палците пак ми "зее" отстрани

Аз на средния пръст добавям още 1 тънка лентичка 2-ри печат,а на палеца слагам 2 печата.На последната ми декорация показах как си правя палеца.
То на теория хубаво, ама на практика бая трудно ще си уцеля втория печат на правилното място

Няколко поста назад обясних как поставям 2-ия печат-отдолу нагоре,т.е. от върха към основата на нокътя,като за средния пръст изтривам част от катринката,която вече е на тампона,за да се получи тънка лентичка и да не се мацам излишно по кожата......Така си го напасвам много добре.....Вместо да умуваш как е на теория,пробвай на практика....дано да успееш!!!!!!!! Hug

# 575
Най-после успях да прехвърля нещо от шаблона на печата, та и на моите нокти:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30832644&l=8b3a1fd8f2&id=1397011525
Наистина е въпрос на техника ,упорство, гъст лак и дълбоки шаблони  bouquet

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 19:35 от margarete

# 576
  • Бургас
Марчелитка, четох те мила, но говоря от опит, а не от умуване на теория само - не ми е много точен мерникът и не успявам, мацка, да уцеля точното място Laughing Не че няма да продължавам да се моря, ама от малка точността не ми е от силните страни hahaha

# 577
  • Варна
Марчелитка, четох те мила, но говоря от опит, а не от умуване на теория само - не ми е много точен мерникът и не успявам, мацка, да уцеля точното място Laughing Не че няма да продължавам да се моря, ама от малка точността не ми е от силните страни hahaha

Абе споко,то и на мен не ми е точен мерника,ама се старая,колкото-толкова.........

# 578
здравейте
от няколко дни чета темичката и днес се снабдих с шаблони, от най-елементарните, китайски, но нещо не ми се получава. Явно не са достатъчно дълбоки, защото нищо не мога да взема с печата. Утре ще поръчам няколко на Конад и дано с тях по-лесно се справя.

# 579
  • София
amarinova, махна ли фолиото?  Peace

# 580
# 581
amarinova, махна ли фолиото?  Peace
да, то беше едно тъмно синьо, тъй че нямаше как да го пропусна Crazy

с малко повече усилия, успях да се намацам, но самите печати стават много тънки и бледи
надявам се скоро да се сдобия с по-качествени шаблони Whistling

# 582
  • Пловдив
Много пъте съм казвала, че според мен няма смисъл човек да си дава парите за шаблоните от магазините за 1 лв. Купувайте си шаблончета от ибей или амазон. От тук само с тези на Конад се получава добре. Peace

# 583
Хич значи да не съжалявам, че ги изтървах, а newsm78 Установих, че имам широки нокти май, щом и тези на Конад не могат да ми обхванат цялата плочка и в края стоят като отсечени Tired

Щом тези на Конад са ти малки, то тези изобщо няма да ти свършат работа.

Изключвайки големината, картинките са много красиви и с малко фантазия могата да се получат много интересни комбинации, който успя да поръча да не съжалява  Hug
ами на каква цена ги взе Praynig Praynig Praynig кажи ми моля те

# 584
  Не е много по темата, но не се стърпях да ви покажа какво си спретнах при маникюристката
   http://toni4ka5.snimka.bg/hobby/nail-art.108784.19694264
   http://toni4ka5.snimka.bg/hobby/nail-art.108784.19694284
           А това е новия ми фаворит в летните цветове. Нямам търпение да се сдобия с него-  http://toni4ka5.snimka.bg/hobby/nail-art.108784.19694288
Утре ще си напечатам педикюра пък ще видим какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт