Женски хитрости за съблазняване

• 53 394
  • 450
  •   1
Отговори
# 180

Твоите познати са по-тежък случай, защото и аз имах приятелка, която при 6-годишма връзка, без раздели и т.н. истории, си даде 1 седмица срок (това е съвсем сериозно) да мисли върху предложението за брак, след този срок се съгласи да се оженят Grinning

# 181
Ментова добре ме разсмя. След като доста се пулих над поста на бишкотката , твоето повторение направо ме разхили.   Laughing  Hug
Макар историята, която разказваш хич да не е смешна, а моя позната след 6 годишно мотане заряза въпросния, който беше втори след предишно 6 годишно мотане, все несигурна, че това е Мъжът. Ами не е първа младост вече и този, с когото е сега дали ще се окаже точен, май и той не е като гледам вече 4 години и пак старата песен на нов глас. За него поне не ми е жал като за предните, защото той си има деца от предишния брак.

# 182

Кажи кои са, де? Обичаш една жена, искаш семейство с нея, но не искаш да се ожениш.. Защо?
Някои хора (като мен ) просто не харесват брака като институция, не искат да влизат в калъпи, общоприети норми и статуси. Аз много обичам моя мъж, искала съм да имаме дете, но брак никога не съм искала. Знам, че това не е типично поведение за жена, но такава съм си. А и едното не изключва другото - любовта и брака не винаги имат много общо  Wink
Имаше една поговорка, сигурно сте я чували: "Не разваляй кафето със захар и любовта - с брак". Клише е, но аз го подкрепям  Peace

# 183
Някои хора (като мен ) просто не харесват брака като институция, не искат да влизат в калъпи, общоприети норми и статуси. Аз много обичам моя мъж, искала съм да имаме дете, но брак никога не съм искала.

Аз и съпругът ми сме различни- видяхме се, влюбихме се и искахме целия свят да знае, че сме двойка и семейство. Не се съмнявам, че искам да остареем заедно и не ме е страх от брака. Моите родители са с 30-годишен щастлив брак, а неговите са женени от 47 години. Може би има нещо общо, знам ли...

# 184
Моите родители са с 30-годишен щастлив брак, а неговите са женени от 47 години. Може би има нещо общо, знам ли...

Сигурно има общо, аз всички женени които познавам живеят в брак само на хартия - изневеряват си, недоволни са от положението в което са, тръпката отдавна я няма, но кретат някак си. Предполагам си имат някакви причини да не се развеждат...

# 185
Сигурно има общо, аз всички женени които познавам живеят в брак само на хартия - изневеряват си, недоволни са от положението в което са, тръпката отдавна я няма, но кретат някак си. Предполагам си имат някакви причини да не се развеждат...

Ами, тогва нищо чудно, че не ви се жени.. А изневерите и гадните работи не се появяват с подписа. Тях си ги има и при неженени  Laughing

П.П. Сега, като се размислих, всички мои познати и приятели, които не желаят да подписват, нямат добър пример на семейство. Две приятелки са с разведени родители (с основателни причини за развод), единият ми близък е израснал с побои и пиянски истории, а на братовчедка ми баща и беше загубил бизнеса и къщата из казината...

# 186

Ами, тогва нищо чудно, че не ви се жени.. А изневерите и гадните работи не се появяват с подписа. Тях си ги има и при неженени  Laughing
Така е. Но ако си гледала, като започваше оная тъпотия Биг Брадър Фемили, в началото изписваха въз основа на някаква анкета, че незнам си колко от семейните двойки в БГ признават, че не са щастливи в брака си. Други казваха, че стоят заедно само заради децата, трети - че редовно изневеряват на съпругите си . И за съжаление, процентите бяха доста големи  Whistling

# 187

П.П. Сега, като се размислих, всички мои познати и приятели, които не желаят да подписват, нямат добър пример на семейство. Две приятелки са с разведени родители (с основателни причини за развод), единият ми близък е израснал с побои и пиянски истории, а на братовчедка ми баща и беше загубил бизнеса и къщата из казината...
Права си. И аз нямах добър пример за семейство. Въпреки че майка ми беше безупречна домакиня, красавица и каквото се сетиш, баща ми не спираше да си вее байряка навънка  Sad

# 188
  • Плевен
Така е. Но ако си гледала, като започваше оная тъпотия Биг Брадър Фемили, в началото изписваха въз основа на някаква анкета, че незнам си колко от семейните двойки в БГ признават, че не са щастливи в брака си. Други казваха, че стоят заедно само заради децата, трети - че редовно изневеряват на съпругите си . И за съжаление, процентите бяха доста големи  Whistling
Toва не важи ли и за живеещите заедно без брак? Или те всички са щастливи?

# 189
Но ако си гледала, като започваше оная тъпотия Биг Брадър Фемили, в началото изписваха въз основа на някаква анкета, че незнам си колко от семейните двойки в БГ признават, че не са щастливи в брака си. Други казваха, че стоят заедно само заради децата, трети - че редовно изневеряват на съпругите си . И за съжаление, процентите бяха доста големи  Whistling

Бебе
, не съм, но, ако наистина е така- това са някакви пъзльовци и мрънкачи, които не могат да живеят сами и си сърсят оправдания. Това може да ти се случи и в дългогодишна връзка-  търпиш и си мълчиш, докато другият не си тръгне, но и той чака същото.. Става омагьосан кръг и така си минават годините..

Бракът е един официален жест, с който поемаш отговорност за другия и пред закона. Нито любовта се променя от този факт, нито отношенията във връзката, а да не говорим пък за прага на търпимост... До човек е!  Grinning

# 190
И най-големият женкар се жени, ...когато му дойде времето... Въпросът е да разберете, дали сте в правилното време или да палите джапанките..
...
 Просто една жена трябва да прецени добре един мъж- готов ли е за женене или не.
 Всички случаи описани дотук , са точно случаи на п....ци  и льольовци , които си имат жена - майка им у дома - тя пере, чисти, ГОТВИ и НЕ ЗАДАВА въпроси - къде беше, кога ще се прибереш, защо те нямаше цял следобед, защо ще се събираш пак с приятели и .т.н. , винаги му казва : ти си най-красивият, най-умният, най-кадърният, най-великият, винаги го гледа с възхищение и никога не го кори за каквото и да било. А секса - ами набавят си го с разнообразни контакти - НАВЪН, за да няма риск от драми вкъщи... dance Ако един мъж е узрял за брак, това той и сам си го показва, няма нужди от хитрини, предполагам всяка жена с мъж тук, ще се сети, че не са й били нужни специални хипнотични техники.

Леле маце, ти ме  fight

Значи според теб един мъж е за женене, когато му омръзне мама да му пере, готви и чисти, започва да го мързи да хойка и започва да се замисля дали не е по-добре да намери някоя която да съвмести пране, готвене, чистене и СЕКС! Много свежо! А пък на мен ми се струваха повечето форумки феминистки дето като чуят за готвене на мъжа и "палят джапанките" ... Ама свят голям, хора разни ....

# 191
Права си. И аз нямах добър пример за семейство. Въпреки че майка ми беше безупречна домакиня, красавица и каквото се сетиш, баща ми не спираше да си вее байряка навънка  Sad

hug  Това не значи, че и при теб ще е така!

# 192
А изневерите и гадните работи не се появяват с подписа. Тях си ги има и при неженени  Laughing

О,и неженените живеят с години ,като едва се търпят,ама защо не се разделят само те си знаят.
И в Брадъра има едни такива-Генчеви.
От 20 години са заедно,нямат официален брак,имат деца,той си има официални любовници,държанки или както там ги нарече...и съквартирантката му го търпи!
Та дали ще си щастлив във връзката или не,няма нищо общо с подписа.
Но от това,което аз съм виждала и чувала,несемейните съжители се чувстват по-свободни и по- неангажирани.
Явно подписа все пак има някакво значение,макар и на подсъзнателно ниво...

# 193

Твоите познати са по-тежък случай, защото и аз имах приятелка, която при 6-годишма връзка, без раздели и т.н. истории, си даде 1 седмица срок (това е съвсем сериозно) да мисли върху предложението за брак, след този срок се съгласи да се оженят Grinning
Аз може би съм по- тежък случай, защото след петнайсе` годишна връзка с мъжа ми още не съм се съгласила да се омъжа и навярно няма и да го направя. Иначе по- семейна от това няма как да стана, но бракът като институция барабар с всичките му там сватби, рокли, ритане на менче, подписи и прочие, не ме кефи. А най- странно ми е, когато некой ми прави психоанализа за начинаещи и вика, че не съм била сигурна в човека и че не съм знаела дали тва бил Той. Ми Той е, кой да е, дете щом съм му родила, значи явно съм сигурна, че това е Той (с Главна Буква, Баси).

# 194
Но ако си гледала, като започваше оная тъпотия Биг Брадър Фемили, в началото изписваха въз основа на някаква анкета, че незнам си колко от семейните двойки в БГ признават, че не са щастливи в брака си.

80%

Общи условия

Активация на акаунт