Женски хитрости за съблазняване

• 53 471
  • 450
  •   1
Отговори
# 300
ne te poznavam naistina, no ti opredeleno mi privle4e vnimanieto...
bih iskal da imam priyatel kato teb   bouquet
Е как да кажеш "НЕ"? Laughing Laughing
Friends  Peace

# 301
Точно така,не трябва да се обиждат хората,като им се отказва Wink Mr. Green Mr. Green
Не мога да съм такава егоистка! Whistling Laughing

Може да ти е бил жертва Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Може!Ама едва ли! Wink

# 302
Никога не се знае Wink Simple Smile

# 303
До къде стигнахме в съблазняването??? Май до никъде, много малко мъже писаха в темата как по-лесно да ги съблазним.... Или просто в тази криза на никой не му е до съблазняване... smile3506

Ти би ли писала в мъжка тема ' как по-набързо да опънем нещо  '  Mr. Green

# 304
До къде стигнахме в съблазняването??? Май до никъде, много малко мъже писаха в темата как по-лесно да ги съблазним.... Или просто в тази криза на никой не му е до съблазняване... smile3506

Ти би ли писала в мъжка тема ' как по-набързо да опънем нещо  '  Mr. Green

Е,те това толкова ли е трудно?    newsm78     Joy Joy   
Да го опънем,не да пишем...    Mr. Green   

# 305
Е,те това толкова ли е трудно?    newsm78     Joy Joy   

Явно никога не си сваляла жена  Peace ... не че е лошо ... но няма как да ти го обясня  Grinning

# 306
Че не съм,не съм...    Mr. Green
Но знам мен като са ме сваляли,кога съм била готова веднага да скоча в леглото ...
И кога,както и да се пъне мъжа,нещата няма да станат!    Peace

# 307
Но знам мен като са ме сваляли,кога съм била готова веднага да скоча в леглото ...
И кога,както и да се пъне мъжа,нещата няма да станат!    Peace

Де и ние да го знаехме това  Mr. Green

Виж ако трябва да съм сериозен най лоша перспектива има при директния подход за което трябва да благодарите на големия процент жени които ползуват секса за разменна монета и за начин да постигнат нещо или в най-лошия случай да шантажират ... в същност същото май важи и за жените  Thinking

# 308
 newsm03 пърхането с мигълчета почти винаги дава желан резултат  Joy Joy Joy

# 309
newsm03 пърхането с мигълчета почти винаги дава желан резултат  Joy Joy Joy
Да,или пък леко си докосвай ръба на деколтето.Или пък яж банан.О,толкова трикове има.

# 310
наистина ли вашите мъже се впечатляват от подобни глупости?

за мен няма по-съблазнително от одухотворена жена - някак си каквото и да направи или каже, изглежда секси. почне ли да си пипа коса,деколте, да ми пърха престорено и закачливо с мигли или да ми демонстрира как яде банан, мигновено изчезва от фантазиите ми. Най- ненавиждам просташки и вулгарни номерца, които жените погрешка са видяли по ПЛанета и са решили да ги пилагат в ежедневието си, в Люлин 8 Simple Smile

# 311
наистина ли вашите мъже се впечатляват от подобни глупости?

за мен няма по-съблазнително от одухотворена жена - някак си каквото и да направи или каже, изглежда секси. почне ли да си пипа коса,деколте, да ми пърха престорено и закачливо с мигли или да ми демонстрира как яде банан, мигновено изчезва от фантазиите ми. Най- ненавиждам просташки и вулгарни номерца, които жените погрешка са видяли по ПЛанета и са решили да ги пилагат в ежедневието си, в Люлин 8 Simple Smile
Защо трябва нашите мъже да се впечатляват?Това е за нейните мъже.За да пуснеш такава тема,значи имаш нужда точно от това.Моят мъж не би се впечатлил от уста,която яде банани,освен ако тази уста не му каже нещо много на място.

# 312
А на мен ми действа много възбуждащо мъжът да е умен... ооох, това е извратено....  Crazy
Kirk Hammett, чети и се учи, като няма какво да кажеш.  Peaceю

за мен няма по-съблазнително от одухотворена жена

Всички сме о-ДУХО-творени, само дето не всички си го признават.  Wink Laughing

# 313
За да пуснеш такава тема,значи имаш нужда точно от това - не, за да пуснеш такава тема има страхотен творчески запек Mr. Green или не познаваш мъжа до себе си до такава степен,че търсиш онлайн съвети и идеи от непознати....

# 314
А на мен ми действа много възбуждащо мъжът да е умен... ооох, това е извратено....  Crazy
Kirk Hammett, чети и се учи, като няма какво да кажеш.  Peaceю

за мен няма по-съблазнително от одухотворена жена

Всички сме о-ДУХО-творени, само дето не всички си го признават.  Wink Laughing

Аз няма какво да кажа? Мне, по скоро няма кой да ме разбере.

Както и да е, изчезвам от тая тема, съблъзнителни съвети на мами в нета ме плашат.
Обменяйте си рецепти, със сигурност ще има полза!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт