Женски хитрости за съблазняване

• 53 378
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
Вече започвам да си мисля, че нищо не зависи от жената /дали прилага тактики или хитрини/ ами всичко е съдба, всичко е предопределено...

Зависи до толкова, че да си се опознала ( ама реално, не каквато ти се иска да си в представите си ) и да можеш да усетиш без да мислиш даден човек дали е за теб, а не дали е подходящия принципно - добър и бла бла принц. Трябва много повече да вярваш и да харесваш истинското си аз и да го отстояваш, а не да се правиш на някакъв тип жена само защото той бил по котируемия за болшинството или за определена таргет група, в която ти се иска да се целиш.

# 91
Оле,то цяло изкуство било да се съблазни мъж.Аз как успях да си намеря съпруг без подобни хватки се чудя. ThinkingБях си аз.Който ме харесва,добре.Който не ме харесва,пак добре.Важно е според мен самата жена да се чувства добре,заради себе си.Да се облича добре,заради себе си.Като се погледне в огледалото да се харесва.Така всички ще я харесват.Като ще примамваме жертвата за съпруг не е ли по-добре да сме естествени?Ако и той прилага техника,какво правим като се вземем и всеки си покаже истинската същност? ThinkingОсвен това мисля,че секса трябва да поизчака.За мен си е загуба за жената ако скочи в леглото на 1-2-3-4-5... среща.Та моя номер минаваше с това,че си бях просто аз.

# 92
  • гр.София
Забелязала съм, че най-голям успех сред мъжете съм имала, когато ни най-малко не ме е интересесувало какво впечатление ще направя. По-точно-не съм имала за цел да се харесам на някого, а съм се държала естествено, била съм в добро настроение, усмихната, самоуверена. Когато една жена е в хармония със себе си всички го забелязват. И обратното-когато съм се стремяла на всяка цена да впечатля някого, не се е получавало или пък не ми е носило удовлетвореността на спонтанно предизвиканата възхита. Наивно ми се струва да се правят списъци с хитрости за привличане и задържане на мъжете. Най-важното е да се научим сами да се харесваме, да се уважаваме и да не допускаме компромиси, с които бихме се обезличили. Именно индивидуалността, особеното, отличаващото ни от другите, е в състояние да спечели и задържи вниманието.
И не е необходимо да правим челни стойки, за да не загуби един мъж интереса си към нас. Аз не бих могла да живея в постоянно напрежение какъв нов фокус да измисля, за да не стана скучна. Грижа се за себе си, работя върху себе си, развивам се за собствено удовлетворение. Не превръщам задържането на мъжа в идея-фикс. Толкова по-зле за него, ако не осъзнава какво съкровище си има  Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 08:08 от Лола

# 93
  • Насред хаоса
Ако още първите пъти, когато се видите, не "заговори" химията, никакви хитринки и номерца няма да помогнат. Не съм се стараела с нещо да привличам даден мъж, още по-малко да посветя всичките си усилия и да създавам цяла наука, за да го задържа. Камо ли пък да подражавам на секссимволите и прочие вещи лица в тая област. Нещата или се случват, или не се случват.
П.П. Защо все жените се чудят как да задържат мъжете, а обратното в повечето случаи хич го няма?  newsm78

# 94
Никога не съм изглеждала по описания от Марийчето начин. Никога не съм прилагала женски номера. Винаги се държа естествено. И още не съм срещала мъж, когото да пожелая и да не получа, а далеч не съм светица или моногамна. И рядко изчаквам със секса - той има общо с последвалата връзка единствено до ниво да разбереш дали изобщо си заслужава да си губиш времето с този човек, а не да се ядосваш после до какво дърво лежиш...

# 95
  • Варна
Mоля да се включи някой мъж, за да обясни - как има достатъчно жени, които не прилагат и 1/3 от предложените тук съвети, а са ударнички във връзките, задържането на мъже, браковете и т.н., и защо има жени, изпълняващи стриктно инструкциите и непостигнали успех. Ще ми е интересно да прочета.
Приемете, че човек може да намери своята половинка, без тя да е минала специализиран курс. Съветите на Delusion може ида ви осигурят някаква преднина, но ако това не е някаква не осъзната част от самите вас , фалшът лъсва и следват темите в ДиС ...

То аз си знам, че е тъй, ама - ей, на, на дърти години се позачудих - в заблуда ли съм живяла?

А сега обяснете на баба си - що е то "обемче", нещо по-различно ли е от бухнала коса с лак? Ще съм благодарна на снимков материал или линк към КМ.
Миме, мъжът ми каза, че сънува кошмари от гласа и носа (?!?!) на Яна Маринова, сбъркано ли е момчето?

# 96

А сега обяснете на баба си - що е то "обемче", нещо по-различно ли е от бухнала коса с лак? Ще съм благодарна на снимков материал или линк към КМ.
русо обемче Sunglasses  Laughing

# 97
  • Варна

Въх! Имах таквиз едни подозрения. Мерси, Пасинет!

# 98

Дааа   Laughing   всичко ново е добре забравено старо.
Прическа ала"50-те...
Както и модата в дрехите всъщност...

Колкото до триковете...Както беше написал някой по-назад,ако я няма химията,и на челна стойка да си ходиш,той пак ще обърне глава настрани...
На 06.05. направихме 22 години,откакто се познаваме с моя мъж!   Mr. Green
Как съм го задържала?
Ами не знам...не живея в някакъв театър,за да играя роли постоянно.
Да,опитвам се да го провокирам,да има понякога нещо ново,за което не знае...
Но най-вече го обичам и искам да се чувства добре и щастлив с мен.
Хората са го казали : "Отнасяй се с другите така,както искаш и те да се отнасят с теб!"
При нас се получава.Дори мога да кажа ,че получавам повече,отколкото давам...

# 99
 smile3532 smile3532

Много весела темичка ...  Grinning Мерси  bowuu Имах нужда след празниците  Grinning

Как да си хванете мъж  ли ... хм... купете си балони и заемете подходяща поза:

Как да го задържите след това .... забравете думите ‘искам’ и ‘не мога’ и готово Wink

А най-се смях на казаното че видите ли големите гърди компенсирали останалото Thinking Thinking  ..... дааа .... даааа ..... Whistling

.... даааа .... Thinking Thinking

.... даааа  Thinking ........ даааа . Thinking ....... даааа  Thinking ........ даааа ....

И един мармот загръща шоколада  hahaha hahaha hahaha

Ех де е сега Дивиаторо да ви разясни ситуацията  Mr. Green

# 100
Немо, Немо, от къде изрови тея гротескни фотоси  ooooh!. Ако си толкова извратен да гледаш такива снимки, гледай си ги сам, не ги прави обществено достояние.  Щях да си повърна обяда  Sick

# 101
Немо, тия цици надвишават максимално допустимите размери.   Joy Joy Joy

# 102
Щях да си повърна обяда  Sick

Ивъъъ ц.ц.ц ... я да ти оправя апетита  Mr. Green

те бяха за другата тема ама .... айде ..  Whistling

# 103
Няколко препоръки за първия контакт:

1- За да бъде вашият лов успешен, обличайте се подобаващо винаги и навсякъде.

Но по-важно е да се събличате подобаващо ... и навсякъде.

Цитат
2- Бъдете психологически готови за лов.
....
Никога не знаеш от кой храст ще изкочи зайчето. Дръж винаги и навсякъде очите и съзнанието отворени за интересна среща.

Ако в тъмна уличка вечер някой здравеняк ти задърпа чанатата не викай "Помощ! Помощ!", а викай "Ура! Ура!". Оцени каква късметлийка си и се радвай на успешния вечерен лов.

Цитат
3- Как да запалиш любов от пръв поглед

Очевидно трябва да се гледате. Дълго. Щото може да не е от схватливите. Ако мислиш, че ще прозвучиш тъпо, ако проговориш, сигурно си права, така че наблягайте още на гледането.

Цитат
4- Дълбок, съблазнителен и «лепкав» поглед

Ако продъжите достатъчно дълго с гледането, може да успееш да го вкараш в хипноза. 

Цитат
5- Визуално пътешествие

Докато той е в хипнотично състояние, това е идеалното време да го разгледаш по-внимателно и да решиш дали наистина си струва да влюбваш този брадат екземпляр с малко симпатично коремче в себе си. После може да е късно и да не можеш да се отървеш от него. Докато е под хипноза го питай дали ще те глези, готви и чисти. Някой се опъват дори под хипноза.

И така с малко мъжки съвет, успех!

# 104
Гледах едно филмче по дискавъри за приматите и хората.
И даваха, как всички животни се възбуждат от задника на женските, т.е.
колкото е по-голям задника и колкото по-малки гърдите /защото големи гътди се свързват с бременността, а през този период животните не правят секс/, толкова по-желана е женската.
Човекът обаче се е изправил и спират да правят любов тип кучешката като другите животни,
еволюира и нагласата да гледа задника на женската и пренася това качество върху гърдите и,
т.е. мъжкара не се възбужда вече от задника на женската, а от гърдите и,
и всичко се преобръща, т.е. желанието на човека евщлюира така, че предпочита големи гърди и малък задник,
двата органа са разменили предназначението си.

Общи условия

Активация на акаунт