Женски хитрости за съблазняване

• 53 370
  • 450
  •   1
Отговори
# 75
Има мъже които си падат по пъ;нички жени, чувала съм изказвания, че са доста секси в леглото.

Аз съм 1.60 см и 50 кг, слабичка съм, но с големи гърди и въобще не съм кльощава.

От много мъже съм чувала, че не обичат кльощави жени, не ги възбуждали, защото нямало нищо женствено в тях.

Май по-добре да си леко пухкава, отколкото кльощава.

# 76
Кльощава или пухкава това е въпрос на вкус, всяка една може да бъде красива и чаровна, ако полага грижи за себе си... Няма мъж, който да не харесва поддържана жена... Освен това зависи и от представянето и в леглото... Някъде четох, че идеалната любовница не е мързелива в леглото, не е тиха и безгласна, не е егоистична, не е свенлива и срамежлива, не е гнуслива, без комплекси и задръжки и т.н...

# 77
Туй облеклото май не е най-важното в случая, защото не целим бройкане, а нещо по-сериозно... Нека да не ни възприемат от първата среща като повърхностна и лека жена...

Извинявай, но каква е връзката между хубаво облечена и лека жена?  Shocked Нещо ми се губи...В случая не говорим за облекло тип "отивам на магистралата да заработя пари", а за естетически издържан външен вид. Изобщо, чужда ми е идеята, че една жена трябва да се облича добре, само когато отива на среща. Че аз се обличам с хубави дрехи и когато ходя на работа, в пълно съответствие с дрес кода на нашата компания, който е доста сторг и изобщо не ми минава през ум, че някой би ме помислил за лека или повърхностна жена.  Whistling

Зависи от вкуса. Приятно закръглена е ключовото определение, когато се касае за мъже, харесващи по-пищни форми. Досега не съм чувала мъж да каже, че му допадат жени със сериозна форма на затлъстяване.

# 78
Има мъже които си падат по пъ;нички жени, чувала съм изказвания, че са доста секси в леглото.

Аз съм 1.60 см и 50 кг, слабичка съм, но с големи гърди и въобще не съм кльощава.

От много мъже съм чувала, че не обичат кльощави жени, не ги възбуждали, защото нямало нищо женствено в тях.

Споко, гърдите компенсират всичко  Laughing

# 79
Споко, гърдите компенсират всичко  Laughing

Понеже авторката е пуснала темата с цел да попита как да задържи мъж за сериозна връзка, да се включа с нещо, което чух наскоро от познат мъж по повод пълна жена с огромни гърди. Значи, въпросният иска да спи с дамата, но не и да ходи с нея. На въпроса защо, отговаря, че ще му е хубаво, интересно и т.н. да си "поиграе" с природните й дадености в леглото, но в никакъв случай не искал да се "излага" с такова (грозна дума има тук, затова ще я пропусна) за гадже до себе си. Разбира се, изказването му е просташко и неджентълменско, но е откровено. Та, явно и тук опираме до индивидуалните особености на обекта, демек не винаги можем да разчитаме, че гърдите ще компенсират теглото... Rolling Eyes

# 80

Та, явно и тук опираме до индивидуалните особености на обекта, демек не винаги можем да разчитаме, че гърдите ще компенсират теглото... Rolling Eyes
Е, то тази жена си е направо дебела и в този случай е логично да има по-големи гърди, но те нямат същия ефект както биха имали на едно 50кг. тяло  Wink. Аз това имах предвид, че гърдите компенсират факта, че някоя жена е по-слабичка отколкото би им се харесало на някои мъже  Peace

# 81
  • Варна
Mоля да се включи някой мъж, за да обясни - как има достатъчно жени, които не прилагат и 1/3 от предложените тук съвети, а са ударнички във връзките, задържането на мъже, браковете и т.н., и защо има жени, изпълняващи стриктно инструкциите и непостигнали успех. Ще ми е интересно да прочета.

# 82
# 83
  • Galaxy 13197853088
Mоля да се включи някой мъж, за да обясни - как има достатъчно жени, които не прилагат и 1/3 от предложените тук съвети, а са ударнички във връзките, задържането на мъже, браковете и т.н., и защо има жени, изпълняващи стриктно инструкциите и непостигнали успех. Ще ми е интересно да прочета.
Приемете, че човек може да намери своята половинка, без тя да е минала специализиран курс. Съветите на Delusion може ида ви осигурят някаква преднина, но ако това не е някаква не осъзната част от самите вас , фалшът лъсва и следват темите в ДиС ...

# 84
Вече започвам да си мисля, че нищо не зависи от жената /дали прилага тактики или хитрини/ ами всичко е съдба, всичко е предопределено... Дето се вика "Хубавия кон и под скъсания чул ще го познаеш"... Преди време когато бях студентка, бях на гости на една приятелка в студенското общежитие и тя ми показа снимки от от някакво събиране. Аз много харесах едно от момчетата и тя обеща да ни запознае... Не щеш ли след 10мин се чука на вратата и боже мой - той същия.... Та запознахме се, макар че аз не бях в най-страхотната си визия и форма като за запознанство /по анцунг, без грим и смотана прическа/ ... Но въпреки това химията между нас се получи и бяхме гаджета известно време... За това си мисля Ментова, че има жени, които без да се "хабят" свалям готини пичове.... Съдбата, съдбата им ПОМАГА... Peace

# 85
Една жена трябва да бъде с малко дупе (може и бразилско), не малки гърди, но не и огромни (идеалната мярка е голяма мъжка ръка- когато женската гръд "прелива" от шепата, това е идеалния размер), плътни устни (но не и тип "срамни устни", като на една фолк дива), дълга коса и влажен поглед. Леко дрезгав глас (като на тая русата от Стъклен Мол, жената на съдружника на Стефан Данаилов). И много уравновесена. Сетих се и за дълги крака, но те някак не са толкова за съблазън, ако имате другите качества, андрианалимови крака не са ви необходими. Peace

# 86
Мария85, то има такива жени ама те са само към 10-15% от всички жени... Другите без мъже ли да останат?????

# 87
Лунна пътека, другите няма да останат без мъже. Но винаги ще бъдат не напълно задоволени или напълно незасоволени Peace

# 88
Мария85, то има такива жени ама те са само към 10-15% от всички жени... Другите без мъже ли да останат?????
Сега пластичната хирургия прави чудеса, така че всяка жена може да се обзаведе с плътни устни, с бразилско дупе и гърди, ако природата не и ги е дала. Така че, няма невъзможни неща  Peace

# 89

е те тези бързо свършват и ние останалите простосмъртни обираме остатъците  Whistling
пък ако искате все пак нещо свястно да върже слушайте Babe factor - клъцни срежи и ставате трепачка на що мъже има

само дето както е казала Кака Сийка някъде назад... то чужди мъже лесно, ама нашите си как да сме им интересни толкова дълго време,... с едната гъста коса и стегнато бразилско дупе ще му интересни ли вечно (не че пречат). И най сластната блондинка някому е писнала някъде там вече.

Общи условия

Активация на акаунт