Женски хитрости за съблазняване

• 53 363
  • 450
  •   1
Отговори
# 60
А какво ще кажете за мъжа ОВЕН? Аз скорпиона не го изтърпях дълго, виж стрелеца беше върха на сладоледа... newsm10

# 61
Babe factor аз нещо не те разбрах, според зодиите си мислиш, че скорпиона прави очайващ секс, или точно обратното,

не можах да разбера дали беше ирония, а много би ме интересувало,

Никаква ирония, по-страстни мъже от тях в леглото няма. За мен те са върхът  Peace

# 62
Като подхванахме темата, то не че  може да се генерализира така, но явно има някакви тенденции все пак, та...
Изхождайки от личния ми опит мога да кажа, че овните и скорпионите са едни от най-добрите любовници наистина, но Водолеите са най-неортодоксалните. Ако първите 2 са класически страстни любовници, то с водолеите е страстно приключение   Laughing

..... как от съблазняване стигнахме пак до зодиите само не разбрах   newsm78

# 63
Обобщавам“

• овен
страстен, страхотен любовник
  • телец
  страстен и нежен любовник, много ученолюбов и трудолюбив, експериментира много
  • рак
  • риба
  • близнаци
  • лъв
  • дева
  нежен, внимателен и романтичен любовник
  • везни
  • скорпион
страстен, страхотен любовник
  • стрелец
върха на сладоледа
  • козирог
не може да се целува, безполово, асексуално дърво
  • водолей

# 64
Няколко препоръки за първия контакт:

1- За да бъде вашият лов успешен, обличайте се подобаващо винаги и навсякъде.

Когато и да излизате през прага на дома си, изглеждайте така че да поразите вашата жертва.

2- Бъдете психологически готови за лов.

Трябва да се готови не само физически, вие трябва да държите вратата на душата си отворена за да пуснете любовта където и да ви срещне. Истинския ловец подготвя и поставя капаните си още преди да е проследил жертвата. Риболовецът  поставя мрежите още преди да е наближила рибата. Не си и помисляйте дори когато минута преди да затворите магазина влезне красавец с вид на гръцки бог, да му кажете че вече затваряте. Със сигурност ще си пропуснете шанса. Никога не знаеш от кой храст ще изкочи зайчето. Дръж винаги и навсякъде очите и съзнанието отворени за интересна среща.

3- Как да запалиш любов от пръв поглед

Аз споменах за контакта с очите, тук ще спомена нещо типично което на всяка цена трябва да избягвате. Стеснителност и притеснение. Колкото повече някой ни впечатлява, толкова повече избягваме очите му. Често избягваме погледа на началник или висшестоящ, а също така когато срещаме красив човек когото смятаме за по-съвършен от себе си. Контактът с очи с такъв човек заставя сърцето да бие по-учестено, започваш да губиш линията на мисълта и да заекваш...Познато ли е? Това поведение трябва да се контролира т.к. е сериозна пречка. Притеснението е враг на контакта с очи. Владейте тези емоции когато съблазнявате!
Допълнителните секунди на очен контакт говорят много. Мъжът ще прочете този сигнал като «желая те безумно. Не мога да дочакам момента в който ще разкъсам дрехите ти за да те любя безумно и страстно»
Подавайте знаци на вашата жертва че вие вече се обичате безумно и вашата жертва ще почувства любов.

4- Дълбок, съблазнителен и «лепкав» поглед

За да бъде погледът топъл и привлекателен не е достатъчно просто да гледате в очите му. Съблазнителният поглед е дар, но той може да се тренира. Това което прави погледът съблазнителен са широките зеници. Невъзможно е това да се управлява съзнателно но помнете че зениците се разширяват когато гледате нещо привлекателно и съблазнително. Гледайте привлекателните особености на лицето на вашата жертва и дръжте погледът по-далеч от по-непривлекателните места! Мислете за нещо приятно и нежно! Мислете за това колко е красив, колко ви е хубаво с него и колко приятно би било да бъдете заедно във ваната.
Не откъсвайте очи от жертвата в края на изреченията или в паузите. Нека очите ви остават «прилепени» към него по-дълго от обичайно и дори по време на мълчание. Това поражда първобитно вълнуващо усещане. Помнете че усмивката е оръжие за масово поражение. Дори мускулчетата на лицето да не показват усмивка, очите трябва да са усмихнати и сияещи.

5- Визуално пътешествие

По време на разговора позволете на очите си бавно да се плъзгат по лицето на жертвата. От носа надолу към устните. Докоснете с поглед устните на няколко мига, после си позволете да се разходите с поглед по-надолу към шията. И ако всичко върви добре може би още по-ниско. Започвайте визуалното пътешествие за начало по «безопасна територия» и продължете само ако това се харесва.

# 65
Delusion, а когато вече веднъж сме интригували даден човек, как да продължим да провокираме и бъдем интересни?

# 66
 smile3501 smile3501 smile3501
Още,още...........

# 67
Delusion, демонстрираш не за първи път много задълбочено познаване на мъжката психика. Вече започвам да се съмнявам, че ги познаваш един вид на професионално ниво  Laughing (ако ме разбираш  Wink). Но без да се обиждаш, казвам го в добрия смисъл на думата и с адмирации.

# 68
# 69

Естел благодаря ти най-сърдечно   bouquet

Линковете са страхотни!

Babe factor страшно много харесвам разсъжденията ти, чела съм те и в други теми,
винаги когато прочета нещо от теб и ми се оправя деня, всичко при теб е някак си доста свежо написано  Hug

Delusion възхищавам ти се, мисля, че се изисква доста висока степен на интелигентност за да се опознае толкова добре мъжкия свят.
Съветите ти са безценни!

# 70
Няколко препоръки за първия контакт:

1- За да бъде вашият лов успешен, обличайте се подобаващо винаги и навсякъде.

Когато и да излизате през прага на дома си, изглеждайте така че да поразите вашата жертва.
Тук мога само да допълня от "моята" област: ужасно личи (поне за мен) дали хубавите дрехи са специално облечени за някакъв случай (примерно среща) или стоят като втора кожа. Носете си хубавите дрехи и в най-сивите дни, свиквайте с високите обувки и не се щадете "за по-специални случаи". Събитийното гласене създава малък дисонанс в женствеността ви, защото започвате да се възприемате ту като "делнична" ту като "красива". Трика е винаги да правите по нещо, което да ви създаде усещане, че сте се погрижила за себе си. Трудно е, иска време и ресурси, но се отблагодарява двойно.

# 71
Относно дрехите, искам да допълня един щрих, който забелязах преди време в една колежка. Значи, не е задължително облеклото да е ултра модерно и много скъпо, важното е да е чисто, поддържано, не демоде и най-вече - да пасва на фигурата. Въпросната колежка имаше ограничени финансови възможности, обличаше се нескъпо и далеч не шармантно, но притежаваше таланта да носи рокличка от 30 лв. сякаш носи тоалет от най-новата колекция на световно-известен дизайнер. Просто се чувстваше адски добре в дрехите и кожата си и това неимоверно се отразяваше на успеха й с мъжкия пол.

# 72
Относно дрехите, искам да допълня един щрих, който забелязах преди време в една колежка. Значи, не е задължително облеклото да е ултра модерно и много скъпо, важното е да е чисто, поддържано, не демоде и най-вече - да пасва на фигурата. Въпросната колежка имаше ограничени финансови възможности, обличаше се нескъпо и далеч не шармантно, но притежаваше таланта да носи рокличка от 30 лв. сякаш носи тоалет от най-новата колекция на световно-известен дизайнер. Просто се чувстваше адски добре в дрехите и кожата си и това неимоверно се отразяваше на успеха й с мъжкия пол.

Ооо,да,трябва първо да се научим да обичаме себе си и след това да имаме учаквания за останалите. newsm78Май това е първото.

# 73

Ооо,да,трябва първо да се научим да обичаме себе си и след това да имаме учаквания за останалите. newsm78Май това е първото.
С една дума, трябва да сме уверени в собственото си аз, със самочувствие, но с мярка.

# 74
Добре, де мъжете харесват секси облекло това е ясно, ама какво да правят по-пълничките жени или с по-нестандартни фигури???? newsm78 Туй облеклото май не е най-важното в случая, защото не целим бройкане, а нещо по-сериозно... Нека да не ни възприемат от първата среща като повърхностна и лека жена... Обаянието и чара са достатъчни за в началото... Давайте сега да уточним следващата стъпка, Delusion помагай....
Какво да правим когато желания обект е "налапал" въдицата?????.. Хайде давайте идеи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт