Женски хитрости за съблазняване

• 53 372
  • 450
  •   1
Отговори
# 45
има, има. но чак пък да се хвали...

Абсурд. Влюбването не е въпрос само на визия, а природните дадености за флирт далеч не са посилни за да накараш всеки да се влюби в теб. Никога не съм срещала човек било то жена или мъж способен да влюби в себе си всеки когото пожелае. Без специално обучение това е невъзможно. Подозирам дори че само психология също не е достатъчна, може би лекичко хипноза  Laughing

arween44 , по-късно като събера сили за дълъг пост. Wink

Парцуца, ти май беше лъвица Simple Smile Аз не съм, не. Рогат овен

# 46
  • София
Парцуца, ти май беше лъвица Simple Smile Аз не съм, не. Рогат овен

Тъй, тъй, огИн все пак..... Hug И аз, и аз....Само че Лъвчо, да....

# 47
Днес нали,че срещата е утре,да съм подготвена все пак. Hug Wink

# 48
Днес нали,че срещата е утре,да съм подготвена все пак. Hug Wink

Ок ще събера сили  Laughing срещата с непознат ли е и на кой етап сте въобще?

# 49
Да, Delusion, дай подробности, ама да са лесно приложими... Мен ме интересува следното: аз пича съм го съблазнила, той е направил първата крачка, получил се е синхрона така да се каже и имаме някакви взаимоотношения.... Обаче аз съм много обсебваща... искам всичко и то по много... но не искам да взема и да го уплаша... Искам например да го виждам много често, например всеки ден, искам да се чуваме постоянно и то защото просто така ми идва отвътре, имам тази потребност... така ми е хубаво... Но някои хора искат да запазят частица свобода, да не им се влиза така "брутално" в личното пространство. Плашат се от това "нахалство", защото в техните очи може би така излиза... Аз го осъзнавам това, но не мога да се примиря и да се променя... В същото време искам и да съм тактична и да не досаждам... Кажете как се постъпва в този случай ??? Че сама си блъскам главата над този въпрос и не намирам отговора...  Себе си ли да променям или мъжа да сменям? newsm78

# 50
има, има. но чак пък да се хвали...

Абсурд. Влюбването не е въпрос само на визия, а природните дадености за флирт далеч не са посилни за да накараш всеки да се влюби в теб. Никога не съм срещала човек било то жена или мъж способен да влюби в себе си всеки когото пожелае. Без специално обучение това е невъзможно. Подозирам дори че само психология също не е достатъчна, може би лекичко хипноза  Laughing

абсурд може да е за тебе. а за визия никой не ти говори тук. плюс това, на мен никога не ми е било самоцел всички да ме харесват, пък какво остава всички да се влюбват в мен. факт е, че с мъжете които съм искала, винаги досега съм имала успех. не изключвам и да е късмет или случайност, макар че не вярвам и винаги да е било съвпадение. покрай тях са се закачвали и други мъже, но това никога не ме е касаело. да се обучавам специално не само че не ми е хрумвало, но и не бих го направила никога. психологията и хипнозата не съм ги изучила напълно, понеже засега това не е възможно за никого. интересът ми към тях е бил винаги продиктуван от любознателност към човешката природа, а не от користни цели. това е и причината да презирам NLP.

не е хубаво човек да се еб@ва с чувствата на другите. аз го разбрах преди да навърша тринайсет. добре би било и ти да го разбереш.

# 51
Да, Delusion, дай подробности, ама да са лесно приложими... Мен ме интересува следното: аз пича съм го съблазнила, той е направил първата крачка, получил се е синхрона така да се каже и имаме някакви взаимоотношения.... Обаче аз съм много обсебваща... искам всичко и то по много... но не искам да взема и да го уплаша... Искам например да го виждам много често, например всеки ден, искам да се чуваме постоянно и то защото просто така ми идва отвътре, имам тази потребност... така ми е хубаво... Но някои хора искат да запазят частица свобода, да не им се влиза така "брутално" в личното пространство. Плашат се от това "нахалство", защото в техните очи може би така излиза... Аз го осъзнавам това, но не мога да се примиря и да се променя... В същото време искам и да съм тактична и да не досаждам... Кажете как се постъпва в този случай ??? Че сама си блъскам главата над този въпрос и не намирам отговора...  Себе си ли да променям или мъжа да сменям? newsm78
Промени себе си.Мъжете малко се плашат от обвързване.По-печеливша стратегия е да се правиш че не ти пука дали днес ще си с него или сама някъде.

# 52
Здравей,
много се радвам, че пусна тази тема, защото момичетата наистина имат нужда от малко насоки.
Да започнем с външният вид: за съблазняване - една хубава прическа. Например тези, модерните напоследък "обемчета" са с много страстен подтекст.

за "модерните обемчета" може да се поспори за естетическата им стойност  Sick вярно, въпрос на вкус (или на липса на такъв)
и въобще, ако косата е наблъскана с лак и тупирана и т.н. ще е малко сложно чисто технически той да провре пръсти през красивата коса (без да те изпоскубе). Ако целта е накрая все пак да се стигне и дотам.
Има един лаф че всяка жена е хубава в зависимост от какво разстояние я гледаш - за някои ти трябват и по 5 километра

Много в сферата на магическото ми звучи да привлечеш някой с хитрости. Ако той не я харесва по принцип, не знам какво лъжене трябва да падне че да го влюби човек в нея.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 19:55 от SharenaSol

# 53
Харесва ме се,но сме на етап опознаване, newsm78 още не знам дали ще се стигне до нещо по така,но да съм подготвена.Втора среща. Peace

# 54
ХУбаво е да се научим на търпение, да можем временно да се оттегляме.
По този начин ще напомним за своята уникалност. А в противния случай, когато все ние напомняме за себе си , губим стойност.

# 55
  • На зелено
Хм, много интересно. И аз очаквам с нетърпение, съветите на Delusion. Мога да приложа някоя хитрост в/у "обекта ми на интерес" Simple Smile

# 56
Хм, много интересно. И аз очаквам с нетърпение, съветите на Delusion. Мога да приложа някоя хитрост в/у "обекта ми на интерес" Simple Smile
А, моля първо кажете зодиите на въпросните мъже и тогава  Crossing Arms

# 57

Аз съм козирог, съпругът ми е телец Crazy секса е повече от страхотен,

вече години го преоткривам наново всяка седмица,

имам чувството, че сме по-скоро като любовници отколкото като съпрузи.

Имала съм гадже дева и с него беше страхотно и с един скорпион беше върха.

Имах и един дългогидишчен приятел и той козирог, такъв гаден и безинтересен и отчайващ антисексуален секс не съм имала.
Беше отвратително меко казано, не можеше дори да се целува.

И със сегашната си приятелка не се целуват само се боцкат, както казва тя.
Мъжете козирози не могат да се целуват добре, а в леглото са като дървета.  Mr. Green

# 58

... с един скорпион беше върха.
Ооо, мила, ама разбира се!!! Която не имала любовник Скорпион, само тя не знае на какво са способни тези мъже  Whistling

# 59
Babe factor аз нещо не те разбрах, според зодиите си мислиш, че скорпиона прави очайващ секс, или точно обратното,

не можах да разбера дали беше ирония, а много би ме интересувало,

зодиакален любовен хороскоп ми е много интересен.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт