Женски хитрости за съблазняване

• 53 391
  • 450
  •   1
Отговори
# 150

Е раб'тата е ясна .... жени ти се та две не видиш ... щото влака вече заминава ..  Whistling ясноооо ... ама и не чак толкова добре ако питаш мен ..

Наскоро имахме мъжки разговор с един колега. Знам че живее вече 6 години с някаква . и от дума на дума го питам .. а бе няма ли да се жените
Че за кво ? Нали я виждам че само това чака ....

Та смятай  Whistling

Смятам... с какъв мухльо се е събрала, ама любовта е сляпа...
Той значи я вижда, че това чака и поради тази причина не й предлага брак, за да не вземе случайно да я направи щастлива. Все пак намеренията му към тази жена не са такива, неееееее  Naughty
Ама хайде да не разводняваме темата.  Peace

# 151
  • Насред хаоса
Малиии, кат прочетох съветите на бишкотка и си се представих в такава ситуация, ми се дощя да припаля мотора и веднага да изчезна от мястото на събитието, а дори не съм мъж.

# 152
  • Варна
Че тя темата се поизкриви до неузнаваемост. Какво общо има съблазняването с предложението за брак? Нищо. За да се случи сериозната връзка, трябва точните хора да се срещнат в точното време. Трябва мъжът да иска да те задържи в живота си на всяка цена. А ти - него. Трябва да се обичате, желаете, да споделяте общи желания, ...
Как става това? Страхувам се, че рецепта няма - с един е ставало по един начин, с друг - по друг. Няма особено значение кой кого ще търси, на първата или на десетата среща ще е секса, кой как изглежда. Едно е задължително - готовнастта на всеки от двамата да споделя живота си с другия. Как да постигнем това? Ако имаше установена формула, някой щеше да е особено богат и да има мултикорпорация.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 11:19 от Ментова

# 153

Наскоро имахме мъжки разговор с един колега. Знам че живее вече 6 години с някаква . и от дума на дума го питам .. а бе няма ли да се жените
Че за кво ? Нали я виждам че само това чака ....

Та смятай  Whistling

Е,те зарад такива им се носи "славата" на мъжете като путь...и!
То не,че 99 % не са,ама...
Сори за тона!
Ама като вземе някакъв мухльо да се има за Господ...
Вярно,любовта е сляпа.

# 154
Намери си свестен мъж, не му се пускай лесно, бъди сериозна. Готви му, както казаха някои тук - добра тактика  

Ей, аз какъв ли по-едър заек щях да уцеля, ако можех и да готвя... Тц! Laughing

# 155
  • Насред хаоса
То не,че 99 % не са,ама...
Сори за тона!
Ама като вземе някакъв мухльо да се има за Господ...
Вярно,любовта е сляпа.

Ама и тя трябва да си е бая муня, та да го трае тоя да си играе на Господ 6 години и да го чака да благоволи да се ожени.

# 156

Тъй като за 3-ти път цитирате това без да го разбирате ще ви го обясня:

Колегата ... т. е. въпросния пу.... вижда много добре че онази го слуша и му се врътка само и само за да го накара да и предложи брак. И това няма да я направи щастлива както някои от вас предположиха, а че и даде власт да го настъпва и командва ... което също не е убягнало от вниманието на въпросния пу....

А знаете ли кое е най - лошото ... че аз нямах нужда от подобно обяснение т.е. разбрах го от половин дума ... докато вие тука ...  Whistling Whistling

# 157

Тъй като за 3-ти път цитирате това без да го разбирате ще ви го обясня:

Колегата ... т. е. въпросния пу.... вижда много добре че онази го слуша и му се врътка само и само за да го накара да и предложи брак. И това няма да я направи щастлива както някои от вас предположиха, а че и даде власт да го настъпва и командва ... което също не е убягнало от вниманието на въпросния пу....

А знаете ли кое е най - лошото ... че аз нямах нужда от подобно обяснение т.е. разбрах го от половин дума ... докато вие тука ...  Whistling Whistling
Е,и защо е тогава с нея?    newsm78
След като я смята за идиотка?

Или той е по-голям ...от нея!    Mr. Green   

# 158
Е,и защо е тогава с нея?    newsm78
След като я смята за идиотка?

Или той е по-голям ...от нея!    Mr. Green   

И това ли има нужда от обяснение   newsm78

2 години  24-26 Peace

# 159
  • Насред хаоса
Немо, или ти си оправдаваш подписа, или въпросният е дори по-голям ***, отколкото го мислехме. Чисто и просто човечето не ще да поеме отговорност, не че щяла да го настъпва или командва. Това може да го прави и преди брака. Сакън, да не му отнемат свободата и безгрижното житие-битие.

# 160
Някой се хвали, че е използвач и трябва да му пляскаме ли? 
Но както обича да казва Немо, после ще търси свястна жена, пък няма да има.  Mr. Green

# 161
Чисто и просто човечето не ще да поеме отговорност, не че щяла да го настъпва или командва. Това може да го прави и преди брака. Сакън, да не му отнемат свободата и безгрижното житие-битие.

А, точно, каквито и трикове за съблазняване и за "връзване" да прилага жената той като не иска да се "върже" ( с нея) ще си остане на това положение докато му харесва. щом има кой да го търпи.

# 162
Немо, твоят приятел просто не е сигурен, че няма да му мине нещо по-добро пътя... Добре му е, но може и още по-добре да стане, нали?! Не виждам друга причина, когато един мъж не желае да се ожени за една жена...

# 163
Но както обича да казва Немо, после ще търси свястна жена, пък няма да има.  Mr. Green

Не е хубаво да казвате за някой че е 'използувач' след като темата ' как да си намерим богат мъж ' беше хит във форума толкова време   Peace

Споко Паси ... стар ерген се става на 45  Peace

Не виждам друга причина, когато един мъж не желае да се ожени за една жена...

Има Лили - има, но вие ... с тия пеперудки ... не бихте го разбрали

# 164
  • София

Това е май, да  Whistling

Немо, баш от раз си разбрахме какво разказваш, ама като гледам не можахме да проумеем поради що тоз твой приятел е положителния герой в тая връзка.

Общи условия

Активация на акаунт