Женски хитрости за съблазняване

• 53 417
  • 450
  •   1
Отговори
# 210
Ето кои са неподходящите за брак мъже:

Момичета, вижте на какво попаснах... Кои са неподходящите мъже за брак:

1. Мамини синчета, които все още остават зависими, дори само емоционално, от майките си.

2. Мъже, които никога не са печелили достатъчно пари и това не ги притеснява.

3. Мъже, които твърдят, че нямат приятели.

4. Мъже, които публично унижават жените, дори без да го осъзнават.

5. Мъже, които се отнасят грубо с обслужващ персонал.

6. Мъже без чувство за хумор и неспособни да се надсмиват над себе си.

Абе хора, стига сте чели женски списания...  doh

# 211
Ако вникне човек във всичко написано има доза истина. Друг е въпроса дали човек иска да вярва.. Confused

# 212
Все пак е написано от свещеник, а не от редактор в женско списание...

# 213
Нещото, което повече ме впечатли  е, че въпросния свещеник казва, че не винаги "голямата ти любов" е най-подходящия избор за съвместен живот. И още, че човек трябва да избира с разума си, а не със сърцето... Защото любовта е сляпа...пък казват нашите баби  Mr. Green

# 214
Нещото, което повече ме впечатли  е, че въпросния свещеник казва, че не винаги "голямата ти любов" е най-подходящия избор за съвместен живот. И още, че човек трябва да избира с разума си, а не със сърцето... З

Лунна,
можеш и с двете да избираш. Понякога размумът и сърцето говорят едно и също..

# 215
Ох, къде този късмет да ми говорят и двете едно и също.. Обикновено ми се налага да правя компромиси или със сърцето или с разума и накрая съм до никъде....Докога така, не знам Rolling Eyes

# 216
Ако вникне човек във всичко написано има доза истина. Друг е въпроса дали човек иска да вярва.. Confused

Добре де, тези неща не са ли... очевидни?
Защо има нужда някой специално да ги напише, че и да се чудиш дали е вярно?  newsm78

# 217
Ако някой каже, е няма приятели - може да е моментно състояние..разоарование, пазене и тн..Wink

# 218
Въпроса е, че точно тогава /когато е готов за брак/ може да не срещне подходящия партньор и много често се обвързва с някой, който му е под ръка... Затова и много бракове и съвместно съжителство са несполучливи...

Това трябва да го напишеш в женски род защото сега е пълна глупост ...  Confused

ооо, сексът трябва да е всеки път, когато му стане, щото иначе ще му заболее простата, ще хване рак и после, кажете ми, кой, хм, кой ще ви плаща ипотеката, ъъъ? ама това вече в малко по-дългосрочен план, като ритеншън политика. придържайте се към телефонния тормоз, преспиването на килимчето пред вратата, по възможност на минус 10 градуса, показвайте обсебваща безпомощност, мийте чиниите и пригответе и дупето, щото розовото перце и свирките няма да ви стигнат задълго. тренирайте женски бой и военна стратегия. с постоянство и упоритост, трофи ще е изцяло ваш.

И се уверете че здравните ви осигуровки са в ред

Тук вече си права

Да !! Точно така трябва да си мислите ...  Mr. Green

п.п. Виновен съм Лили !! Виновен Wink Спи спокойно ...

# 219
Немо, мъжете харесват ли телефонния тормоз от жена? Какво им говори той:
- че жената е много нахална и нетактична
- кефят се, че са много търсени, т.е. желани
- блазни се, но само ако си пада той самия по мадамата, в противен случай се дразни
Много ми е интересна мъжката психика... Laughing

# 220
Зависи от мъжа.На някои им харесва в началото,после е досадно.
На други никога не им е харесвало.

# 221
Ти май доста ги притискаш мъжете  Laughing, те не са глупави, усещат се накъде биеш и...кофти. По-рано някъде си спомням, че спомена за някаква мацка, която ти отмъкнала някой за отрицателно време. Не мисля, че някой може да "отмъкне" когото и да било  Naughty, не ти го е отмъкнала - той сам е избягал. И ще продължават да бягат, ако се държиш така отчаяно.Казвам го съвсем добронамерено.  Peace

# 222
Немо, мъжете харесват ли телефонния тормоз от жена? Какво им говори той:
- че жената е много нахална и нетактична
- кефят се, че са много търсени, т.е. желани
- блазни се, но само ако си пада той самия по мадамата, в противен случай се дразни
Много ми е интересна мъжката психика... Laughing

Нищо свързано с говорене не ме кефи Naughty  ... виж един СМС от типа " искаш ли един хубав м**ет' би ме зарадвал много  Grinning

# 223
Ти май доста ги притискаш мъжете  Laughing, те не са глупави, усещат се накъде биеш и...кофти. По-рано някъде си спомням, че спомена за някаква мацка, която ти отмъкнала някой за отрицателно време. Не мисля, че някой може да "отмъкне" когото и да било  Naughty, не ти го е отмъкнала - той сам е избягал. И ще продължават да бягат, ако се държиш така отчаяно.Казвам го съвсем добронамерено.  Peace

Мда. На всичкото отгоре сама си разбрала защо точно не ти се получават нещата и въпреки това не можеш да се озаптиш явно...Наложи някакъв самоконтрол.

# 224
ШШШШшшшшшт !!  Mr. Green Я стига !! Много си е добре даже така ... ааааа  Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт