Женски хитрости за съблазняване

• 53 449
  • 450
  •   1
Отговори
# 375
Може би не трябва да си изграждаш предварителни представи, не знам...

# 376
Е, Флоке! От всяко държо ( Laughing) свирка не става. Така е и с мъжете.. Как от едно бегло познанство ще знаеш дали искаш да се обвържеш? Запознаваш се с някого, харесва ти външно, излизате, опознаваш му характера, интересите, пробваш дали си пасвате сексуално и чак тогава си правиш изводите..

Илизай и се забавлявай, а дали ще прерасне във връзка, само времето ще покаже. Ако някой много те привлича и искаш секс, наслаждавай му се. Ако той не ти се обади повече, какво от това? Ако ти е доставил удоволствие, помни го с добро  Wink

# 377
Флоки, "ключът"е в това да правиш пустият му секс заради себе си. Само и единствено.
Толкова си млада и красива, че няма как да не ги побъркаш ако престанеш да търсиш г-н Сериозният.
Прави си секс щото си млада иимаш нужда от него, а не от благодарност към някой, който не те иска само за секс. И кво от това ако те иска? Искай го и ти! Знаеш ли как бързо "обръщат" палачинката.. Joy hahaha Sunglasses

# 378
Е, Флоке! От всяко държо ( Laughing) свирка не става. Така е и с мъжете.. Как от едно бегло познанство ще знаеш дали искаш да се обвържеш? Запознаваш се с някого, харесва ти външно, излизате, опознаваш му характера, интересите, пробваш дали си пасвате сексуално и чак тогава си правиш изводите..

Илизай и се забавлявай, а дали ще прерасне във връзка, само времето ще покаже. Ако някой много те привлича и искаш секс, наслаждавай му се. Ако той не ти се обади повече, какво от това? Ако ти е доставил удоволствие, помни го с добро  Wink
От всяко дърво свирка става ,освен ако дървото не е с обратна резбица зависи си от майсторлъкт/опита на майстора.

като не и се обади тя се обажда и го открива друг е въпросът дали той иска   

# 379
От всяко дърво свирка става ,освен ако дървото не е с обратна резбица зависи си от майсторлъкт/опита на майстора.

като не и се обади тя се обажда и го открива друг е въпросът дали той иска   

Laughing

Ех, как добре се включи на минутата и ме цитира.. Но не си вникнал в смисъла на думите..
Ставаше въпрос за връзка- че там от всяко дърво свирка не става..

# 380
  • Германия
Ох, нищо не става от мене..знам, че сте прави ама.. Rolling Eyes Не мога да правя секс с някой, ако знам, че няма чувства към мен. Искало ми се е понякога, пробвала съм (не се е стигало винаги до секс)...еми както уж не ми е пукало за човека, като не ми се обади повече и изведнъж ми запуква, почвам само за него да си мисля, да не говорим пък, че се чувствам като последната *****.  ooooh! Пък по време на “занаятието“ какви мисли ми минават не е за разправяне..за удоволствие хич не може да се говори  ooooh!

# 381
Не е бил добър секса просто, според мен  Laughing

# 382
  • Германия
Не е бил добър секса просто, според мен  Laughing
Той, че не беше, не беше..не знам дали изобщо може да се нарече секс  Laughing Но така и ли иначе изобщо не мога се отпусна в такива ситуации..

# 383
Пък по време на “занаятието“ какви мисли ми минават не е за разправяне..за удоволствие хич не може да се говори  ooooh!
Знаех си че не мислите тогава за това което се случва с вас и после "малък му беше"

# 384
Flocke, приела си, че секса е нещо кой знае какво и явно за това се стягаш и мислиш винаги за чувства, за това какво ще си помисли и т.н. Удари 1 - 2 големи и не му мисли, ако те зареже пак ще имаш повод да повториш пиенето и останалото само че с друг.  Laughing  Въпреки, че ако не се спичаш, шанса да зарежат готина мацка като теб е нищожен.  Simple Smile

# 385

Знаех си че не мислите тогава за това което се случва с вас и после "малък му беше"

Да ти кажа, когато е голям, няма шанс да мислиш за друго, дори и да искаш.  Mr. Green   

# 386
  • Германия
Пък по време на “занаятието“ какви мисли ми минават не е за разправяне..за удоволствие хич не може да се говори  ooooh!
Първо..да, на въпросния наистина му беше малък, плюс други неприятни екстри  Laughing Второ, като съм във връзка и като съм сигурна в човека не си мисля за други работи.  Wink

Пасинет, то даже не е толкова, че сексът е нещо кой знае какво...просто не мога да му се насладя, ако през цялото време се питам, човекът ще ми се обади ли повече или не. Страх, че ще бъда отхвърлена..и аз не знам, как да го обясня. Това е сравнително от скоро, преди 1-2 години изобщо не са ми минавали такива мисли, тогава бях убедена, че щом се е стигнало до секс, че даже и до целувка, значи едва ли не връзката е вече на лице, ама не било май съвсем така.  Mr. Green

# 387
Боже, боже само за секс мислите....  То в една връзка май това е най-важното - куца ли секса, отпиши и връзката.... А да не говорим, че качествения секс е като магнит и за мъжете и за жените....  понякога само въз основа на него започва и продължава дълго  една уж "несериозна" връзка.  Млад ли си можеш с години да я караш само така, защо ти е обвързване, проблеми с постоянен партньор, предадени чувства и т.н. Само че има една приказка, че човек колкото и хубаво да живее, един ден се жени.....  И би било чудесно ако и след това поне остане готиния секс... Затова секса го слагаме на първите места  от триковете за съблазняване, нали така????   Peace

Flocke, удоволствието от секса с някой когото и ти харесваш не допускай да се разваля от подобни мисли - ще ми се обади или не... По-горе писах, че на мъжете не можеш да им "хванеш" логиката и за това не се опитвай.... Просто живей за мига, а после каквото стане... Ако е писано да се получи връзка, то ще стане и без да го мислиш... Друг е въпроса дали тази връзка ще си заслужава и дали ще си щастлива с нея....

# 388

Първо..да, на въпросния наистина му беше малък, плюс други неприятни екстри  Laughing
Е за какво ти е сериозна връзка с такъв  Laughing

# 389
  • Германия
Нее, с него не ми трябваше..той беше просто психологически експеримент, за да си си докажа някой неща, едно от които, че мога и аз като големите каки да правя секс без чувства. В крайна сметка си доказах точно обратното.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт