Женски хитрости за съблазняване

• 53 452
  • 450
  •   1
Отговори
# 390
Нее, с него не ми трябваше..той беше просто психологически експеримент, за да си си докажа някой неща, едно от които, че мога и аз като големите каки да правя секс без чувства. В крайна сметка си доказах точно обратното.  Laughing

Съжали го, нали?  Laughing

# 391
  • Германия
Хич, той от първата секунда си се показа като муньо..просто се бях ядосала една вечер на един друг и този беше първия, който ми се изпречи на пътя, та му излезе късмета на човека  Mr. Green

# 392
Старите баби казват, че за да опознаеш един човек много добре трябва да си изял една торба сол с него....  Само с няколко срещи, цуни-гуни и други подобни не става това опознаване.... Пък да искаш и да остарееш с него .... Просто като дойде сляпата неделя и "скачаш" с главата напред.... без много-много да му мислиш.... #Crazy

# 393
Знаех си че не мислите тогава за това което се случва с вас и после "малък му беше"
Да ти кажа, когато е голям, няма шанс да мислиш за друго, дори и да искаш.  Mr. Green   

с тази женска лакомия за по-голямото не е чудно че повечето от вас се возят на "Икарус"-и  Wink .... все пак автобусите са най-големите возила на пътя  Mr. Green

# 394
А ся, споделете, след двайсет и кусур страници акъл, колко мъже съблазнихте?  Mr. Green

# 395
Знаех си че не мислите тогава за това което се случва с вас и после "малък му беше"
Да ти кажа, когато е голям, няма шанс да мислиш за друго, дори и да искаш.  Mr. Green   

с тази женска лакомия за по-голямото не е чудно че повечето от вас се возят на "Икарус"-и  Wink .... все пак автобусите са най-големите возила на пътя  Mr. Green

Аз в групов не участвам, а в автобусите има само такъв, за това се возя на джип, хем голямо, хем няма навалица.   Flutter

# 396
Delusion чудесно е преписвала от някоя книга.

# 397

Аз в групов не участвам, а в автобусите има само такъв, за това се возя на джип, хем голямо, хем няма навалица.   Flutter
И като се качи цялото семейств до 3-то коляно дали нямя да е навалица/гъчканица?

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 19:56 от zliat

# 398
Delusion чудесно е преписвала от някоя книга.

И се регистрира само, за да напишеш това...

Дори така да е, поне си е направила труда.

# 399
Личи си, че в реалния живот няма много опит.

# 400
А ся, споделете, след двайсет и кусур страници акъл, колко мъже съблазнихте?  Mr. Green

Аз съблазних само един ... засега ... ем не изчетох всичко  Whistling
Сега ще попитате как ...
Ми държах се естествено, пусках майтапи, не пренебрегнах и дълбокото деколте разбира се  Mr. Green

Отивам да чета непрочетеното, че съм хвърлила око и на комшията ...

# 401
А ся, споделете, след двайсет и кусур страници акъл, колко мъже съблазнихте?  Mr. Green

Аз съблазних само един ... засега ... ем не изчетох всичко  Whistling
Сега ще попитате как ...
Ми държах се естествено, пусках майтапи, не пренебрегнах и дълбокото деколте разбира се  Mr. Green

Имаш пропуски при контакта с очи...Поработи в тази посока и после на доклад тук дали ти се е получило   Laughing

# 402

Аз съблазних само един ... засега ... ем не изчетох всичко  Whistling
Сега ще попитате как ...
Ми държах се естествено, пусках майтапи, не пренебрегнах и дълбокото деколте разбира се  Mr. Green

Дейз, да не те харесат и комшията, и комшийката, че тогаз ще стане мътна и кървава.  Mr. Green  Hug

# 403
При мен се получи пак непредвиденото - вместо аз да съблазня някой, на който съм хвърлила око, започна мен да ме сваля един колега... Боже как да се отърва от това... Първо, че е доста над допустимите за мен години за мъж и второ е семеен, ама това не му пречи да се "занася".... Ще трябва да пускам нова тема как да се отървем от досадни свалячи.... smile3513

# 404
.....
И като се качи цялото семейств до 3-то коляно дали нямя да е навалица/гъчканица?

Ти като имаш проблем с казването на думата не, оправяй се с голямата си рода, аз нямам.   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт