Женски хитрости за съблазняване

• 53 351
  • 450
  •   1
Отговори
# 405
Ще трябва да пускам нова тема как да се отървем от досадни свалячи.... smile3513

Споко  Peace и без тема ще се оттървеш ... ще остареееш .. ще погрознеееееш ... такив ами ти раб'ти  Whistling

# 406
  • Пловдив

... с един скорпион беше върха.
Ооо, мила, ама разбира се!!! Която не имала любовник Скорпион, само тя не знае на какво са способни тези мъже  Whistling

smile3521

# 407
Ляля, аз не избързвам със секса, никога от първа или втора среща... Ама все някога и това става, нали? Ако пък се дърпаш много от секса, ще вземат да те помислят за студена и фригидна...
Момичета, проблема е следния... Запознавам се случайно с Х, следва лудо "преследване" от негова страна... Следват срещи, опознаване, сближаване и секс... До тук инициативата е негова... В по -късен етап ако съм останала очарована от характер, поведение, излъчване и не на последно място секс изпълнение, аз започнам да се влюбвам в Х... Но понеже съм емоционална, любвеобилна и искам да съм с Х, започвам да го "обсебвам"... просто искам да сме все повече време заедно... Разбира се ако усещам, че има желание и от негова страна... До тук добре, все още има взаимност... Но в един момент на Х му "светва лампичката", че не е готов за нещо по-сериозно, а аз съм... Това го плаши, притекнява и той се отдръпва... От тук инициативата става моя... Ето за това иде реч...
Затова си мисля винаги, че мъжете ме възприемат по-скоро като сексуален обект...
Май прочетох моята история.И съм в задънена улица.Май по-скоро не знаят какво искат мъжете.

# 408
  • Провинция
Добре,страхотна тема...Хайде малко съвет да дадете за една приятелка,която не се вслуша в моето мнение "Не се занимавай!".Упорства и това си е....Споменах и за някои съвети от друго естесвто,които съм получавала от форума на Бг Мамма,та сега да помагаме и на нея....
Тя-нормално телосложение,163,60кг,едри гърди,с очила,симпатична мацка...млада,срамежлива,ангажирана с приятел....
Той-доста по-голям от нея,спортна фигура,семеен с деца...
Ситуацията-тя е луда по него,но не смее да рискува връзката си на 100% заради Господина,понеже според нея между тях може да се стигне само до секс-без сериозно обвързване.Мисля,че е права понеже въпросния мъж,също демонстрира симпатия към нея,но си пасува...Тя му е пращала някакви закачливи смс,изрично спомена ,че не били с перверзно съдържание,на които той не отговаря.На последната им засечка,не среща-той споменал,че си държи мобилния в тях и рядко е сам и телефона е в него и я е предопредил да внимава с смс-те.Обаждал й се е 1 път само и й споменал ,че той ще й даде знак някой път да се чуят.Но от тогава е минал близо месец.
Задача-Как да го съблазни тя?Или по-точно как да го накара да я потърси той?Или и тя незнае какво баш... "Да ми обърне по-сериозно внимание!"

# 409
  • София
Добре,страхотна тема...Хайде малко съвет да дадете за една приятелка,която не се вслуша в моето мнение "Не се занимавай!".Упорства и това си е....

Дам, ей сега съпругите ще се избият да дават съвети как някаква фльорца да свали по-успешно мъжа им  Twisted Evil

# 410
  • Провинция
Добре,страхотна тема...Хайде малко съвет да дадете за една приятелка,която не се вслуша в моето мнение "Не се занимавай!".Упорства и това си е....

Дам, ей сега съпругите ще се избият да дават съвети как някаква фльорца да свали по-успешно мъжа им  Twisted Evil

И аз съм на това мнение,но его на-девойчето е до мен и се инати...чете и обяснявам,че надали ще стане ,но... Tired

# 411
Изтървал съм я таз тема, пфу. Нищо. Смятам, че не е късно да поздравя Дилюжън за труда в първите страници kd je;djd... дори и да е copy/paste от книга...  Wink

# 412
  • софия
Добре,страхотна тема...Хайде малко съвет да дадете за една приятелка,която не се вслуша в моето мнение "Не се занимавай!".Упорства и това си е....Споменах и за някои съвети от друго естесвто,които съм получавала от форума на Бг Мамма,та сега да помагаме и на нея....
Тя-нормално телосложение,163,60кг,едри гърди,с очила,симпатична мацка...млада,срамежлива,ангажирана с приятел....
Ситуацията-тя е луда по него,но не смее да рискува връзката си на 100% заради Господина,понеже според нея между тях може да се стигне само до секс-без сериозно обвързване.Мисля,че е права понеже въпросния мъж,също демонстрира симпатия към нея,но си пасува...Тя му е пращала някакви закачливи смс,изрично спомена ,че не били с перверзно съдържание,на които той не отговаря.На последната им засечка,не среща-той споменал,че си държи мобилния в тях и рядко е сам и телефона е в него и я е предопредил да внимава с смс-те.Обаждал й се е 1 път само и й споменал ,че той ще й даде знак някой път да се чуят.Но от тогава е минал близо месец.
Задача-Как да го съблазни тя?Или по-точно как да го накара да я потърси той?Или и тя незнае какво баш... "Да ми обърне по-сериозно внимание!"
А тя сеща ли се, че още няколко по смели смс-та и човека може да я съди за сексуален тормоз и добри пари да изкара от нея ?!

# 413
  • Провинция
А тя сеща ли се, че още няколко по смели смс-та и човека може да я съди за сексуален тормоз и добри пари да изкара от нея ?!

Не мисля,че въобще в тях е ставало дума за секс...Защото доколкото разбрах става дума закачливи смс...Не знам.

# 414

Не мисля,че въобще в тях е ставало дума за секс...Защото доколкото разбрах става дума закачливи смс...Не знам.

Тази девойка така я е досърбяло, че не стига, че женения господин още пази приличие, ами ще го и съблазнява. Тя се предлага като кифла, ама пусто его неначешено!
Извинявам се за грубия език, но не можах да се въздържа и аз като девойката дето дебне господина!  #2gunfire

# 415
 ooooh!
Точно кифла,,,,,,,,,,,,,,,,, hahaha

# 416
Хайде сега "разкъсайте" момичето.... Ами влюбило се е, какво да направи??? Господина като е женен да не е вързан,я???? Той ще си реши, но след като се задява с нея, значи и неговите "ангели" са слаби... Дето има една приказка "иска му се, ама не му стиска"...
Вие веднага съжалихте съпругата, ами че тя може въобще да не го смята за нищо и рога да му слага... Да не сте им светили у тях, че да знаете как стоят нещата????  bash

# 417
  • Провинция
Хайде сега "разкъсайте" момичето.... Ами влюбило се е, какво да направи??? Господина като е женен да не е вързан,я???? Той ще си реши, но след като се задява с нея, значи и неговите "ангели" са слаби... Дето има една приказка "иска му се, ама не му стиска"...
Вие веднага съжалихте съпругата, ами че тя може въобще да не го смята за нищо и рога да му слага... Да не сте им светили у тях, че да знаете как стоят нещата????  bash

Не се застъпвам за никой и не заемам страна,но определно таткото винаги е с децата из града или на кафе с тях и негови приятели-това е от вижданията ми на страничен наблюдателИначе жена му изглежда по-възрастна от него.Иначе и аз мисля,че му се иска ала  не му сиска,понеже си хвърлят разни игриви погледи с моята позната.А и щом и той се стреми да бъде забелязан от нея....

Но темата е за "Женски хитрости за съблазняване" и не мисля,че трябва да съдим,когото и да било...Не сме на съдебната скамейка да тъсим кой е прав и кой крив.Момичето иска съвет за съблазън,а не някой да й чете морал.И аз й говоря някой неща,но...тя ще разбере дали е била права след време....

# 418

Но темата е за "Женски хитрости за съблазняване" и не мисля,че трябва да съдим,когото и да било...Не сме на съдебната скамейка да тъсим кой е прав и кой крив.Момичето иска съвет за съблазън,а не някой да й чете морал.И аз й говоря някой неща,но...тя ще разбере дали е била права след време....
Ами предлагам на твоята приятелка, да отиде да попита онази изглеждащата по-възрастна от мъжа си жена и дето му е родила две деца - как така успя тоя мъж да го съблазниш. Ама пропуските й не са явно само във учението на съблазняването, а и в доста други неща. Не съдя, просто си коментирам.

# 419
  • София
Моята "хитрост4 е погледът. Действа безотказно при мен. А иначе, един мъж хареса ли ми, действам. Не виждам смисъл да се правя на ощипана булка. Според мен нещата или се получават още от пръв поглед,  или не!

Е, тези работи ги правех навремето, като бях свободна, вече съм добро момиче. Голяма консерва съм що се оотнася до семейството и няма да тръгна да свалям друг мъж.

На мен дори голяма част от клишираните "хитрости" са ми невероятно смешни и тъпи. В края на краищата, всеки си има стил, излъчване и все си намира подходящия партньор. Не виждам смисъл една жена да се прави на такава, каквато не е, защото в един момент фалшът лъсва.

Общи условия

Активация на акаунт