Незабравима-Unutulmaz тема39

• 36 704
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

Дани,мисля,че тук е много по-добре да му се радваш..... newsm51 newsm51
Мерси! Оплакнах очи! Ех, слабост моя! Heart Eyes Главата ми се върти People Angel Май пак като снощи ми трябва пожарогасител af

# 241
Ако не възразявате да изкажа и аз своето мнение относно фрагмента:   Кой смятате,че се обади на Джамил докато беше в болницата.Възможно ли е да са му казали нещо за Харун, защото след това погледна зет си ,а той от своя страна наведе глава много гузно.Смятам и за това така напусна болницата (Джамил де)

# 242
И още нещо.( Май нахална взех да ставам!)  Но някой ще ме светне ли от къде имате инфо, че ще пускат нов артист - ухажор на Еда? Аз май съм го изпуснала този момент. А за Мелда ние отдавна си знаехме, че има нещо гнило в главата й.

# 243
  • Варна
И още нещо.( Май нахална взех да ставам!)  Но някой ще ме светне ли от къде имате инфо, че ще пускат нов артист - ухажор на Еда? Аз май съм го изпуснала този момент. А за Мелда ние отдавна си знаехме, че има нещо гнило в главата й.
Ами някъде около серията с модното дефиле, Хаят е казала на Еда, че има някой (друг моделиер), който много харесва работата и и желае да работи с нея, ама още го нямало (не го знаем къде е?!). И ние всички след тая муха, захапахме идеята, нищихме я, направихме от мухата- слон, фантазирахме какво ли не и продължаваме- и така!

# 244
И още нещо.( Май нахална взех да ставам!)  Но някой ще ме светне ли от къде имате инфо, че ще пускат нов артист - ухажор на Еда? Аз май съм го изпуснала този момент. А за Мелда ние отдавна си знаехме, че има нещо гнило в главата й.
В никакъв случай не си нахална. Тук в този форум всяко мнение се цени и чете! Поне за мен е така.
А сега за новия:
Доколкото си спомням г-жа Броненосец / която ни спасява с преводите на резюметата/,каза че е чела някаква статия за това.Оттогава мина доста време и аз лично не смятам че ще вкарат нов герой ако сериала е към края си.

# 245
  • Варна
Ако не възразявате да изкажа и аз своето мнение относно фрагмента:   Кой смятате,че се обади на Джамил докато беше в болницата.Възможно ли е да са му казали нещо за Харун, защото след това погледна зет си ,а той от своя страна наведе глава много гузно.Смятам и за това така напусна болницата (Джамил де)
Кой се обади- нямам идея! Но си мисля, че Мелда може да е споменала нещо за връзката на Харун и Еда или нещо във връзка с бащата на бебето, на принципа казвам ти, дъще- сещай се, снахо! Човекът беше бая отчаян!

# 246

Ей го на, новия.
Може да е с костюм
ама ЙОК конкуренция на Харун!

# 247
при всички случаи мелда го подразни,може би каза на  еда -като да е щастлива с бащата на бебето и това ядоса джамил,
той скочи като опарен ,а в момента това е болната му тема ,нали не иска еда у тях

# 248
може пък да е нещо друго

# 249
Бонбонче, това е Бурак незнам си кой/не му помня фамилията/, партньор на Йозлем от предишен сериал.Скоро гледах едно инфо с тях двамата участваха в някакво кулинарно предаване.Но доста преди да започне Незабравима

# 250
  • Варна

Ей го на, новия.
Може да е с костюм
И тоя е бая расов мъж, ама по никакъв начин не може да конкурира наш Харун! Нашето момче е супер мъжага: то стойка, тяло, очи, устни, излъчване, сексапил, очарование, красота, тестостерон, интелект... Хора! Къде ми е пожарогасителя???  mrstraetz

# 251
Дани, от къде ги изкара тези съществителни, като картечен откос, бе мила ти да не си седнала с някой речник на компа smile3529 atwork

# 252
http://www.youtube.com/watch?v=0Dg57-z1TLc

ПОЗДРАВ С ЕДНА ХУБАВА ПЕСЕН НА MASSARI - GONE AWAY

# 253
  • Варна

Ей го на, новия.
Може да е с костюм
И тоя е бая расов мъж, ама по никакъв начин не може да конкурира наш Харун! Нашето момче е супер мъжага: то стойка, тяло, очи, устни, излъчване, сексапил, очарование, красота, тестостерон, интелект... Хора! Къде ми е пожарогасителя???  mrstraetz
Дани, от къде ги изкара тези съществителни, като картечен откос, бе мила ти да не си седнала с някой речник на компа smile3529 atwork
Иде ми отвътре! Аз и още можех както съм  motor, ама викам чакай да се позапра, че  af Чувствата ме връхлитат като ураган Kissing Heart

# 254
http://www.youtube.com/watch?v=0Dg57-z1TLc

ПОЗДРАВ С ЕДНА ХУБАВА ПЕСЕН НА MASSARI - GONE AWAY
Благодаря, харесвам всичките му песни, а ти макар и от далече успяваш винаги да ни зарадваш!

Общи условия

Активация на акаунт