119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 675
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • У дома
Зарка, моите съболезнования!  Sad

# 511
Зарке, моите съболезнования за ужасната ви загуба!

# 512
Не е толкова страшно, момичета  Wink  Цоне, разочароваш ме.

Дидитка, съжалявам. Не съм широкоскроена. Laughing

# 513
Зарка, съжалявам ...

# 514
  • usa
зарка, съжалявам за огромната ви загуба Cry. приеми съболезнованията ми!

атти, аз тогава не работех. тя беше на 3 и бях я записала за по половин ден на градина да се социализира и да учи езика. аз в началото половината от този половин ден го престоявах там със сестра и в ръка. когато бях там, всичко беше спокойно, видеше ли ми обаче гърба, писваше. полека-лека започнах да намалявам времето, което стоя там и ще - не ще свикна. предполагам, че ако работех и нямах възможност да стоя с нея там, щеше да свикне по-бързо, не знам. дано при вас се реши по-бързо въпроса! много е неспокойно като знаеш, че детето ти страда Sad...

# 515
зарка...Господи колко ужасно  Sad,моите дълбоки съболезнования.Бъди силна заради детенцето си! (((Прегръдки)))

# 516
Зарка, не те познавам, но и от мен съчувствие...

# 517
Зарка, моите съболезнования.  smile3518

# 518
Зарка, приеми мойте съболезнования Cry

# 519
Зари, много е тъжно това, което ви се случва. Съжалявам много за загубата ви. Прегръдки.

# 520
Тандури, днес имаш именничка, нали? Да ти е жива и здрава!
Честит Св.Св. Константин и Елена на всички празнуващи!

# 521
Мили момичета,
Благодаря ви, благодаря и на всички, които ми писаха на лични! Извинявайте, че не мога сега да ви отговоря, но да знаете, че думите ви ми действат успокоително. Днес стават два месеца откакто се случи, а сякаш са минали два века. Много неща ми минаха през главата и много предстоят. Върнах се на работа преди месец, къщата е обявих за продан, но ще е шорт сейл, заради кризата, ще се местим на квартира, трябва да реша дали ще остана тук, или ще се прибираме в Бг. Просто е страшно как за една секунда добре подреденият ти и улегнал живот може да се срине, да не говорим колко ми липсва любимият човек, с когото бяхме заедно 16 години  Cry. Добре, че е Мария, която за щастие е още малка и не знае какво е скръб, та не ме оставя и мен да потъна  Sad.
Не искам да ви натъжавам, а и днес е хубав празник. Да знаете, че от време на време си ви чета за разтуха.
Бъдете здрави!

# 522
Зарка искрени съболезнования и от мен. Пращам ти много кураж и сила пък дано времето помогне и намали болката. Hug

Честит имен ден на всички именници- Тандури да ти е жива и здрава хубавата девойка.Хуничка и на теб весел празник!  bouquet

Аз да ви се похвали- ама без да се смеете.Вчера за първи път имахме семейно гости, че нали живеем с родата и до сега съм избягвала такива мероприятия.Обаче много ми хареса да съм домакинята. Гостите харесаха бразилската кухня, а ма мен ми беше много приятно на приказка с приятели.
Сега си чакам с нетърпение беиби шауера- не съм очаквала да съм толкова въодушевена. Grinning

# 523
Честит имен ден на Елена на Тандури и на Кейси!!Бъдете живи и здрави!!

# 524

Честито на всички именници!!!

Тандурка да ти е жива и здрава прекрасната ЕЛЕНА!!!
================

Зарка желая ти сили  Hug

Общи условия

Активация на акаунт