119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Индийски чада 90%, Китайси 2 ,1 неясно,но не бяло; учителката е от Перу..едни родители в костюми и сресани както аз и на работа не ходя..бреее..с цел определяне на ниво да започне програмата им и да  се учи и да сполучи..

# 556
Индийски чада 90%, Китайси 2 ,1 неясно,но не бяло; учителката е от Перу..едни родители в костюми и сресани както аз и на работа не ходя..бреее..с цел определяне на ниво да започне програмата им и да  се учи и да сполучи..

Това значи ли, че белите даца са не така умни или  newsm78

# 557

Под вола теле ли търсим  Grinning Значи, че някои родители са по-амбициозни (моя интерпретация, Анет да ме поправя...)

Като заговорихте за Кумон го поразрових и съм много впечатлена, още по-приятно съм впечатлена от факта, че в радиус 10 км имаме 5 центъра на Кумон! Гелето, горкото, да му мисли  Mr. Green

# 558

Под вола теле ли търсим  Grinning Значи, че някои родители са по-амбициозни (моя интерпретация, Анет да ме поправя...)

Като заговорихте за Кумон го поразрових и съм много впечатлена, още по-приятно съм впечатлена от факта, че в радиус 10 км имаме 5 центъра на Кумон! Гелето, горкото, да му мисли  Mr. Green

Не и не го казах с лошо, а ми стана любопитно каква е тенденцията. Аз също прочетох след като Анет написа за това, до преди не бях запозната  Peace

# 559
Анет, супер е това за Кумон! Аз на Калин само такива книжки по математика и с rhyming съм му взела и определено виждам голям ефект от тях! Имаме до нас и школа, но не ни е по джоба, та засега аз го моря сама.  Peace

# 560
За официалната тенденция не бих могла да кажа, но онзи ден си мислех колко по-склонни са родители, които са расли и учили в различна академична система да плащат и посвещават време и усилия за допълнително обучение... не знам дали вашите наблюдения съвпадат с това?

# 561
За официалната тенденция не бих могла да кажа, но онзи ден си мислех колко по-склонни са родители, които са расли и учили в различна академична система да плащат и посвещават време и усилия за допълнително обучение... не знам дали вашите наблюдения съвпадат с това?

Аз имам наблюдение над една група деца- германско, полско, шведско, американско. Родителите определено слагат обучението на 1- во място. Наблюдение за расите нямам!

# 562
Агент, според мен амбициозността на родителите за децата зависи правопропорционално от образованието на родителите  Mr. Green

# 563
Агент, според мен амбициозността на родителите за децата зависи правопропорционално от образованието на родителите  Mr. Green

Тц. Не винаги. Имам един такъв пример пред очите си - родители професори по статистика, синът оставен да се самомотивира. В момента разнася пици. Самомотивацията недостатъчна, явно.  Wink

# 564
самомотивиране не е същото, като амбициозност на родителите за децата си  Wink

# 565
  • USA
Момичета, какво е това Кумон, училища ли, какви са таксите , светнете ме малко, че съм доста поизостанала Embarassed. Тук научавам доста полезни неща от вас  bouquet.

# 566

Много родители, които по една или друга причина не са могли да получат добро образование, също много се амбицират да осигурят такова поне за децата си.

# 567
не бих се наела да коментирам какво значи,макар да имам  лична и вероятно доста спекулативна идея, просто споделих впечатление; за нашия конкретен център, в не малка степен,  вероятно е и  отражение на кой населява околните квартали..не мисля че системата е за "умни" деца или "амбициозните им родители" бтв, специално в нашия случай гони други цели,но съвсем не претендирам за универсалност и правилност..

# 568
  • usa

и аз така си въобразявах до преди около година. постепенно загубих и този си предразсъдък...

едно въпросче. чували ли сте за проблема `радон`? притеснявате ли се по темата? въобще отделяли ли сте и дори една мисъл?

# 569
едно въпросче. чували ли сте за проблема `радон`? притеснявате ли се по темата? въобще отделяли ли сте и дори една мисъл?

Не бях чувала, докато не се нанесохме на приземния (полуподземен) етаж на къщата в която живеем сега под наем. За наш късмет хазяинът очакваше да питаме, и сам си изрецитира как етажът бил нов и обезопасен, и тестовете показали резултати в нормата... Сега вече ще знам да се интересувам при следващо местене.

Общи условия

Активация на акаунт