Son bahar - Любов назаем - Тема 10

• 28 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Ще се появят, може да са ходили на чифлика на Галип. Утре все пак ще бъдат на работа. Така че споко. Ама аз като Мара подробната да продължа да обсъждам Галип. Забеляза ли че и саката му не му стояха добре - сякаш си е променил стойката на тялото от онзи бандитски филм.
На места в сериала изглежда по-стар за годините си, а на други е толкова симпатичен и готин. smile3533 smile3533 newsm44 newsm44 newsm44

# 511
Ама нашите гальови моми да не са попаднали в наводнението. Поне да се обадят да идем да им помагаме, че това е страшно като гледам улиците разбити и наводнени къщи.

# 512
Педполагам че са гледали Джам Сарай. Аз гледам стари серии БГ така като са в оригинал по 2 - картината става съвсем различна -просто нещата се подреждат - става ясно за какво иде реч. Хайде ще ги чакаме ако не се появят тази вечер утре мобилизация за издирване и спасяване.

# 513
Имам чувството че и двамата ги състаряват с грима - само не мога да разбера причината - той на клиповете извън филма с по късна дата изглежда по-млад. Същото важи и за нея.

# 514
Тука сме бе момичета,ама нали събота беше работен ден ,пък и сутринта се позабавлявахме - та после ни понатисна домашната работа.
Ама ей ни на-изкъпани, по пижами и пред компа.
Аз Джам сарай не гледам - нещо не ми понася този филм.Едни актьори играя перфектно , но като видя фръцлата Елена и оная набедената блондинка-Яна ми кипва отвътре и минавам или на ЛиН или потретям 1001 нощ.Там поне 1.30 мин има действие и игра.

# 515
Мераба,мацки!!! Hug Hug Hug
Върнах се от работа и веднага първа китка тук Joy Joy Joy
Връщам се да ви прочета Crossing Arms

# 516
ЕХООООООООООООООООо,що мълчите ??? newsm78
Изчетох ви и имам един съвет -ВЪРНЕТЕ СЕ ОТНОВО, И ОТНОВО НА ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ newsm78Как може да не виждате ПОГЛЕДИТЕ НА Галип,малееееее аз само тях виждам ooooh!Мацкиииииииии,не ме ядосвайте Naughty Joy Joy Joy Joy Joy
Хубаво вижте как не сваля поглед от Сабито....турете ако трябва и очелки... Joy Joy Joy Joyади джанъм..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 517
Какво да му гледаме бе Светле - само погледи!
Действия искаме,д-е-й-с-т-в-и-я!
Да се вземе в ръце като зрял мъж - сега му е времето да каже - сус,а не се влошават нещата

# 518
Оооо добре сте дошли. И какво не сме видяли в погледа на Галип - някой даваше 10 години за този поглед. Ние ги обсъждахме като клюкарника Кюршат - каквото ни изнася за това си пишем. А погледите му нямат грешка, обаче не искам да съм на среща му както когато се заканваше на доктора. 

# 519
Да се вземе в ръце като зрял мъж - сега му е времето да каже - сус,а не се влошават нещата
ДИ , Мамче аз говоря за последния епизод 46турски:xarms:

# 520
Муцки, Галипки, страхотни сте   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 521
Аз не съм гледала новините тази вечер,но тука при нас на запад и юг - беше голямо бурище- удари градушка - бая силна!
А снощи ни отнесе пороя!Та може да има нужда от спасяване,ако интернетът некъде се е скапал.Моя тая вечер нещо драпа,
драпа по 2-3 пъти докато зареди страница,ама нейсе оправяме се.

# 522
А бе поне една целувчица кат за хората да имаше!!!!!! smile3532 smile3532

# 523

Нали ни знаеш Светланче, че все ни се иска да има нещо по-така!Ама - йок!
Та затова ни се виждат постнички погледите!

# 524
При нас валя и много духа ,но сега е спокойно Peace
Вчера Лу пусна някакви линкове,но така и не можах да ги отворя.При вас
отварят ли се ? newsm78 Що не ги копне някой тук да видим снимките??? Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт