Son bahar - Любов назаем - Тема 10

• 28 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Чета, чета dita_53  и турската преса и турските форуми. Инфото ми е точно. И за добро или за зло, в България май няма излъчен филм без наложени глоби и наказания за "развращаване на младото поколение" hahaha hahaha hahaha hahaha Защо казвам за добро- себестойността на продукцията рязко пада и нашите мили родни телевизии могат да си позволят да ги купят. "1001 нощи" освен глоба има и преместване в по-късен час. Виж това, то струва 300 000 лири на продуцентите- глоба естествено!45 секунди!!!!!! само за сведение 1лира е около 0,93лв. Да не говоря за друг един филм - "Врабче"- спрян след първа серияи със заведено ДЕЛО срещу продуцентите. Впоследствие изместен в 2.00 ч. Е аз 100 пъти я изгледах тая серия и не видях нищо развращаващо. Но....... закони, порядки. Между другото цигарата, струва 100 000, ако се появи, дори в ръцете на да ги наречем "лошите" И в тази
връзка още малко СПАМ- в момента е издаден акт за глоба на ЛиН- не зная повода и причината,
защото все още не съм го гледала, но пише еротична сцена -Саваш/Ясемин. Не е зле- ще могат
да го купят значи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро и успешен ден на всички. Не зная езика и не съм чела нищо от тяхната преса по този въпрос. Но логиката казва нещо друго. Ако беше така - закони тяхния СЕМ, то в Перла всички най-правилно си се целуваха, в Листопад също. Но видяхме от клиповете как посрещат актьорите от Перла  в арабския свят. Още повече че всичко е въпрос на монтаж - предполагам, че за една такава сцена има няколко дубъла. Е какво пречи за Турция филма да бъде монтиран по един начин за Европа така както на нас ще ни хареса. Това ме навежда на мисълта, че по логично е че половинките на актьорите са причина да не се заснемат такива сцени. Бях чела в нашата преса, че Инджи се е развела със съпруга си точно за това, че той се е почувствал засегнат от любовните сцени. Но нашите хора дори и без истинска целувка всичко правят толкова добре и истински, че поне мен ме вкарват в заблуждение, че това се случва в действителност. А интуицията /до сега не ме е подвеждала/ ми подсазва, че това е тренирано извън сцена. Много добър синхрон м/у двама души, които са само актьори.

Май си на прав път. Погледни в Тема 1. Белл е написала по-горе кое точно да погледнем.

# 646
http://www.vbox7.com/play:fa250e19
Ново клипче. Лу къде си шефе, нещо занемари музикалното оформлуние на форума. Какво каза Галип на Саби като се върна и хвърли пръстена преди да се напие като талпа.
ГОЛЯМА ПАТКА!!
Става въпрос за Сабиха.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 19:06 от Лукреция

# 647
# 648
Ново клипче. Лу къде си шефе, нещо занемари музикалното оформлуние на форума. Какво каза Галип на Саби като се върна и хвърли пръстена преди да се напие като талпа.
ГОЛЯМА ПАТКА!!

За коя ПАТКА става въпрос Лу - на Гальо ли newsm78 newsm78, че кога я видя newsm78. Ако е за другата за която и аз си мисля - сакън недей приказва така, че да не разстройваш някои хора.hahaha hahaha hahaha

# 649
# 650
ГОЛЯМА ПАТКА!!

За коя ПАТКА става въпрос Лу - на Гальо ли newsm78 newsm78, че кога я видя newsm78. Ако е за другата за която и аз си мисля - сакън недей приказва така, че да не разстройваш някои хора.hahaha hahaha hahaha
И за мен  е патка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 651
ГОЛЯМА ПАТКА!!

За Сабиха! Държи се с Гальо като патка. Дали щеше да стигне до тук, ако не беше Галип.

# 652
# 653
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тукя съм.... newsm44 newsm68
Кви ше ги къдриме ТУНАЙТ...??? smile3508

# 654
ГОЛЯМА ПАТКА!!

За Сабиха! Държи се с Гальо като патка. Дали щеше да стигне до тук, ако не беше Галип.

може би, щеше да си намери работа в някоя турска кланница, ама сега ЗАМЕСТНИК ГЛАВЕН РЕДАКТОР!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655
# 656
# 657
ГОЛЯМА ПАТКА!!

може би, щеше да си намери работа в някоя турска кланница, ама сега ЗАМЕСТНИК ГЛАВЕН РЕДАКТОР!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
По точно  СЪДРУЖНИК на Кюршат. Ще получава дивиденти и може да не работи.... Уреди се нашето момиче.

# 658
# 659
Колко е сладък малкия Мемо!!!  love001

Общи условия

Активация на акаунт