Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Ara_bella  Peace Супер подпис!

# 631
На никого не е длъжна Ферхи да дава  пари, нея я биха , не тях - тези се уляха там, нагли акули.
След вчера всичките Текин са ми отвратни, дори Фикрет ме ядоса като се затърти за Инстанбул - има си манталитет на стара мома  Фикрет, почва да не ми е симпатична.

А тук дето злобеят за Ферхи не мога да разбера що за хора са и хора ли са?!
А, така значи? Текин са длъжни да я подкрепят, обичат и приемат, а тя тях не? Нали са едно семейство? Те я издържат!Ако не беше така наистина щях да се съглася, че не  трябва да им помага за дълга при дадената ситуация. Да имаше достойнство, щеше да се изнесе след като е ясно, че този брак няма да го бъде. А тя хем се насочи към Левент, хем си запази парите, хем остана да лежи на гърба на Текин.
П.С. Тамън бях станала и пак се изкуших да влезна, този форум е много пристрастяващ, всички сте готини, само не обиждайте другите, че не са ви на мнението.   Wink

че откъде пари да я издържат - те нямат пари.
Мъжът на Ферхи имаше пари и той плащаше сметките. Пък и през цялото време човекът с най-много пари беше Ферхунде.
Трябваше да им стане слугиня, а те да я тъпчат, унижават и обиждат ли?Още отначало семейство Текин не спряха да я обиждат, все им беше нещо крива.
Някой каза ли и "дъще", въобще отнесе ли се някой с нея човешки?

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 12:42 от Ara_bella

# 632
  Подкрепям напълно Cheburashka  и  Snejkata и Ледената кралица Peace
Все пак това е един филм. Какви са тези въпроси: Що за хора са и хора ли са?!
Всеки си изказва мнението и не вярвам да има нещо лично срещу опонентите си. Ако всички мислехме еднакво за какво щяхме да пишем?!

А откъде са най-многото пари на Ферхи? И с какво помогна с тях не на цялото семейство, а на себе си и Шефкет? Rolling Eyes

Ааааааааааа моля ви се престанете вече с квалификациите си!!!!!!!! Това, че не харесвам Ферхи не ме прави злобна и лицемерна!!!!

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 12:43 от sinite o4i

# 633
Ara_bella Ферхунде ги дразни с това,че диша. Twisted Evil
джоджо Ферхунде е само образът на снахата,каквато и да бе,пак щяха да и намерят кусури,това е положението.И не само във филма е така,има много примери в живота за това,как сестрите не искат брата да се жени,за да има кой да се грижи постоянно за тях.

Съгласна съм.
Според мен Ферхунде дразни злобните и лицемерните хора.
Те искат да видят Ферхи смачкана, само защото Ферхи има дързост да е това което е, да има достойнство и да счита, че заслужава да живее.

# 634
Я дайте да сменим малко темата.  Mr. Green
Какво ще кажете за това дето се получава между Неджля и Джем?  Thinking

# 635
  • Пловдив
Ara_bella Ферхунде ги дразни с това,че диша. Twisted Evil
джоджо Ферхунде е само образът на снахата,каквато и да бе,пак щяха да и намерят кусури,това е положението.И не само във филма е така,има много примери в живота за това,как сестрите не искат брата да се жени,за да има кой да се грижи постоянно за тях.

Съгласна съм.
Според мен Ферхунде дразни злобните и лицемерните хора.
Те искат да видят Ферхи смачкана, само защото Ферхи има дързост да е това което е, да има достойнство и да счита, че заслужава да живее.
Мисля, че вече прекалявате с обидните квалификации. Или се спрете, или ТАТИ ще се намеси и ще измете цялата тема. Няма нужда от обиди към потребителите тук - всички сме различни индивидуалности, с различно мнение, но се стараем да се уважаваме помежду си. Моля, опитай се и ти да се придържаш към това!  Peace

# 636
Ферхи не е виновна, че се държи така. Отдавна трябваше да се изнесат с Шефкет. Всяко младо семейство има нужда от въздух а не да го стискат за гушата. Все пак в къщата живеят 10 човека и всеки си има свой характер и са си свикнали. А тя трябваше да свиква със всичките накуп. Ако се бяха отделили нямаше да се стигне до там. Тя еизраснала без баща и мъжката тежка дума й е чужда на нея, но въпреки всичко се опита да привикне към навиците им. Оказа се непосилно за нея и затова почна да прави грешка след греша като смяташе, че е правилно. Тя си има свой поглед на нещата , който не съвпада с консервативното виждане на Текинови. Все пак и Неджля и Лейля правиха грешки, но не ги съдеха толкова тежко и не ги гледаха "под лупа" за всяка една тяхна грешка. Отначало не я приеха в семейството си и все търсеха повод да й го покажат колко е нежелана. А и в къща с толкова жени е като кокошкарник. Все пак тя има по-разчупено мислене и действия Simple Smile

# 637

А откъде са най-многото пари на Ферхи? И с какво помогна с тях не на цялото семейство, а на себе си и Шефкет? Rolling Eyes

А с какво помогна на семейството си Лейля,когато пръскаше парите на Оуз?

# 638
Какво ще кажете за това дето се получава между Неджля и Джем?  Thinking

За мен той е глупак, а тя е много двулична.
Макар, че още въздиша по оная отрепка - Оуз, пак се заиграва с момчето.
Много ме дразни, не знам за вас.
 Crossing Arms

# 639

Даваше пари на майка си.

# 640
Е, хайде сложете бан на всички мами, които харесват Ферхунде ...е, на това му се казва "свободно" обсъждане.

Темата е за филма - тук се изписаха страници в които само се плюеше по Ферхунде, сега като почнахме да я защитаваме, веднага антиферхундетата писнаха "да дойде Тати".
Свободна дискусия, няма що.

# 641

Даваше пари от време на време на майка си. Които тя пъхаше в сутиена  Laughing

Тати никой не го вика! Просто  престанете с обидните квилификации за пишещите! Тук обсъждаме героите, а не пишещите!

# 642
А майка й ги криеше в сутиен банк ... като се замисля дали трябва да си купувам един номер по-голям сутиен да има с какво да го тъпча вътре Simple Smile Ама ако поумувам още малко ще се сетя, че сега сме в криза и няма материал за пълнене  Laughing

# 643
Аз също харесвам Ферхунде.
Понякога ме дразни, но отношението на останалите към нея е много лицемерно (в семейството, не в темата).

# 644
Ara_bella   Peace  

А относно парите - Лейля/т.е. с парите на Оуз/ не е издържала цялото си семейство,това си бяха джобни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт