Машина за хляб-32 част

  • 44 720
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • тъгата в мен
  • Мнения: 1 042
Да ви споделя,че откакто стана топло хлебчетата ми нещо май превтасват и понеже не вися вече отгоре на машинката (и да прекъсвам по-рано времето за втасване) ги вадя хлътнали в средата.Ще трябва да намалям май маята..

# 106
  • Мнения: 11 607
Ердинч, нека се разберем с теб по един въпрос.....Давай по 1 идея на ден......Че не мога да смогна на интересните ти предложения! Все пак колкото и гърла да има в къщи, все пак този хляб трябва и да се яде в крайна сметка(освен ако не отворя хлебарница).....А така хубаво описваш и документираш със снимки,че ме сърбят ръцете всяка твоя идеа веднага да приложа....

 В момента правя по технологията с 20 мин. чакане. В момента чакам.

Нещо със старото тесто не се разбрахме, уж четох няколко пъти, трябва пак да чета, няма вие да сте доволни, само аз да правя изключение, я......

И това с втасването 15 ч. ми хареса, да видим кога ще го изпълня.........

Кога ли ще имам време и клипчетата да гледам....Въобще ужасно домашно си дал в темата......Благодаря ти!

# 107
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
Къде са тия клипчета,че аз ли съм сляпа,или нещо недоразбрала? Embarassed Thinking newsm78

# 108
  • Мнения: 767
Ето тук са клипчетата, обаче резултатът на Ердинч го няма... newsm78
http://www.ekmeksanati.info/es_videos/

# 109
  • Шумен
  • Мнения: 168
Здравейте, изкусители на вкусотии!
Отдавна надничам в темата и реших и аз да се сдобия с такова чудо. Мъж ми беше против, че сме щели да станем 200 кила - много обичаме тестеничко, ама кандиса. Определила съм си една сума от 150-170лв , та въпросът ми е за съвет на какъв модел да се спра. Четох, четох и не мога да реша - помагайте  Praynig

# 110
  • Мнения: X
Здравейте,

Вместо първи запис да ви покажа с каква хлебопекарна се сдобих преди празниците.
http://www.amazon.co.uk/Kenwood-BM450-Bread-Ingredients-Dispense … 660593&sr=8-1

Още не съм я пробвала, но днес ще я севтосам.
До сега имах малката хлебопекарна от Ларедут и в нея парвех предимно кекс, но сега смятам да се усъвършенствам в хляба.

# 111
  • Мнения: 782
Извинете, че така нахлувам, но имам проблем. Включвам машинка, но не мога да си избера програма  Rolling Eyes стои си на 1, все едно са блокирали копчетата ... обаче дори и на първа програма не тръгва  ooooh! предложения, моля  Praynig

# 112
  • София
  • Мнения: 4 516
Каква ти е машината? Ползвала ли си я преди или сега я включваш за пръви път? Дай повече информация.

# 113
  • София
  • Мнения: 2 649
Петя, а получават ли се хлябовете? Защото четох, че когато сееш брашното, се получава по-добро тесто. В смисъл - бухва повече.
получават се и още как. Да ти кажа аз дори за торти не пресявам, а правя доста често. Виж, козунак като правя или пандишпан, да.

Ердинч, чудесна рецепта пак! Дано да имам повече време и да направя и този експеримент.

# 114
  • Мнения: 383
Да ви споделя,че откакто стана топло хлебчетата ми нещо май превтасват .

през лятото хладка(до студена, според колко е топло времето), а през зимата топла вода да се използва

Ердинч, нека се разберем с теб по един въпрос.....

 smile3525

# 115
  • Мнения: 13
моля ви дайте изпитана рецепта за пълнозърнест хляб, напоследък нищо не ми става, хляба е хлътнал и длетав, само с типово брашно също, вече се отчайвам, че не мога да използвам машината

# 116
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Само водата се променя като е лято, така ли да разбирам? Или трябва да се ползва и кратката програма? Аз до сега само на дългите програми съм правила хляб, не смея с кратките  Rolling Eyes.

# 117
  • Мнения: 11 607
Ердинч, жив и здрав да си, резултата е зашеметяващ.....Няма да си призная,че сама изядох почти половин хлебище.....Само хляб и нищо друго! До довечера току-виж още една доза хляб съм направила.......

Още като го оформях хляба и консистенцията бе абсолютно гладка, на мехури. Като оформях под ръцете ми се чувстваха много приятно мехурите, които се бяха получили.......Това, което ми направи впечатление е,че когато оформях хляба - тестото не спадна. Седеше си все така бухнало......

Цък и Цък

# 118
  • Мнения: 782
Raya ,благодаря, че обърна внимание на питането ми  Hug
 Машинката е последния модел на Мулинекс. Слава богу след 20-на включвания и изключвания се оправи - получил се е блокаж на дисплея  Rolling Eyes Обаче, аз през това време трябваше да меся на ръка, че маята щеше да избяга  Laughing стори ми се доста трудоемко, а не меся на ръка само от месец  Crazy Глезотия, ей  Mr. Green

моля ви дайте изпитана рецепта за пълнозърнест хляб, напоследък нищо не ми става, хляба е хлътнал и длетав, само с типово брашно също, вече се отчайвам, че не мога да използвам машината

Разкажи как го приготвяш, за да може да разберем къде бъркаш  Wink Не се притеснявай, ще стане  Hug

# 119
  • Мнения: 7 779
Здравейте, изкусители на вкусотии!
Отдавна надничам в темата и реших и аз да се сдобия с такова чудо. Мъж ми беше против, че сме щели да станем 200 кила - много обичаме тестеничко, ама кандиса. Определила съм си една сума от 150-170лв , та въпросът ми е за съвет на какъв модел да се спра. Четох, четох и не мога да реша - помагайте  Praynig
писал съм ти на лична
тук : http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=1_588_23

има най-различни модели. може да се видят и да се съпоставят един спрямо друг, има упътване
и др.

Общи условия

Активация на акаунт