Машина за хляб-32 част

• 44 825
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • България
Я да питам- става ли хубаво сладко в машините за хляб? Струва ли си?
Снощи правих сладко от ягоди. Миналата година правих 7-8 вида сладко. Има такава програма. Аз след сладкото винаги пускам един хляб. След всеки хляб слагам вода в казанчето и държа по дълго.
Това което е казал Ердинч има някаква логика, но ако машината е в гаранция, давай смело

# 676
И аз имах големи приключения със сервиза на Мулинекс, ужасни са, а като се сетя, че и кафемашината ми е при тях и тази седмица ще я нося лошо ми става  Tired

# 677
Значи ползваме машините, докато се счупи някоя част, хвърляме и купуваме нова пекарна, така ли да го разбирам ooooh!? За Аляска няма, за Мулинекс няма newsm78........Май ще купувам някоя супер евтина, че поне да не ме е яд като я хвърля после ooooh!.
Не. Този сервиз е към гарата, той е гаранционния. Може би е добре да се обадим в Метро. Те ги продават, а да няма резервни части?
Ако е в гаранция, може цялата машина да сменат. Аз нали съм с трета. Гаранцията сега изтича на 12.10. Ще взема да питам.
Твоята в гаранция ли е?

Трета година я ползвам, гаранцията май беше за една. Като ги знам в Метро колко са отзивчиви, пък и колко хич не са наясно със стоките, които продават #2gunfire, няма смисъл изобщо да се тровя с тях. Уф, каква нова да търся сега Tired.

# 678
  • България
Значи ползваме машините, докато се счупи някоя част, хвърляме и купуваме нова пекарна, така ли да го разбирам ooooh!? За Аляска няма, за Мулинекс няма newsm78........Май ще купувам някоя супер евтина, че поне да не ме е яд като я хвърля после ooooh!.
Не. Този сервиз е към гарата, той е гаранционния. Може би е добре да се обадим в Метро. Те ги продават, а да няма резервни части?
Ако е в гаранция, може цялата машина да сменат. Аз нали съм с трета. Гаранцията сега изтича на 12.10. Ще взема да питам.
Твоята в гаранция ли е?

Две години е гаранцията. От къде ти пада черно от казанчето?
Трета година я ползвам, гаранцията май беше за една. Като ги знам в Метро колко са отзивчиви, пък и колко хич не са наясно със стоките, които продават #2gunfire, няма смисъл изобщо да се тровя с тях. Уф, каква нова да търся сега Tired.

# 679
И мен ме гложди въпросът с бъркалките. Нали онази джаджа, с която се изкарват е метална и яко дере отгоре бъркалката. А съм чувала, че тефлонът малко да е надраскан и не бива да се употребява. Защо не са направили пластмасово такова приспособление или дървено?! При вас дере ли, как е?

# 680
  • Има много детски смях.
...ако машината е в гаранция, давай смело

В гаранция е. Ще пробвам, мерси.
А хубаво ли става сладкото?

# 681
  • България
...ако машината е в гаранция, давай смело

В гаранция е. Ще пробвам, мерси.
А хубаво ли става сладкото?
Страхотно. Аз слагам 1 кг. плод, 200-300 гр. захар и 2 ч.л. пектин, в този ред.

# 682
  • Има много детски смях.
Много ти благодаря!!!  Hug

# 683
На мен ми смениха казанчето за Мулинекс 2000 в сервиза в квартал Лозенец за 3 дни. В понеделник се обадих по телефона, а в сряда ми звъннаха на мобилния, да отида да го взема.

# 684
На мен ми смениха казанчето за Мулинекс 2000 в сервиза в квартал Лозенец за 3 дни. В понеделник се обадих по телефона, а в сряда ми звъннаха на мобилния, да отида да го взема.

А там дали има казанче за Аляска newsm78? Писах поне 10 имейл, но получих отговор /отрицателен/ само от 2-3 ooooh!.

# 685

А там дали има казанче за Аляска newsm78? Писах поне 10 имейл, но получих отговор /отрицателен/ само от 2-3 ooooh!.

Остави ги е-майли-те, тормози ги по телефона  Wink

# 686
Това което е казал Ердинч има някаква логика, но ако машината е в гаранция, давай смело

Hug логиката е  дали м/у оста на бъркалката и втулката има луфт или не, ако няма луфт няма и проблем   Peace

Цитат
Остави ги е-майли-те, тормози ги по телефона

да, много точно казано, даже и направо при тях със машината

polin_a, по време на разговора/посещението непрекъснато им припомняй и ги накарай да разберат че си ти клиента и че имаш права, имаш де да се оплакваш и да си търсиш правата, и ако се наложи че ще го направиш без колебание (с малко увеличен тон)

като усетиш че отстъпват назад, ти напредвай малко по смело

Hug

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 02:24 от Ердинч

# 687
  • София
Бъркалки за Мулинекс няма в момента,след една седмица ще получат.За втори път си я изхвърлям без да искам..... И се опитах с една бъркалка да направя хляба, моята машина е 5000 модел,ами стана-  с малко помощ в началото от мен Simple Smile А казанчето ми протече и чаках да получат ново - две седмици .Докато чаках временно сложихме една стотинка отдолу и какво стана -застопори се някак и си го ползвам вече 4месеца.Отказах новото,ами то може ли един казан да струва 40лв.... Rolling Eyes

# 688
Казанчето за Мулинекс 2000, без бъркалка струва 29.90 лв

# 689
  • София
Леле...каква разлика  има ,за 5000 е малко по-голямо и повече материял...ето ти 40лв Laughing

Общи условия

Активация на акаунт