Отговори
# 285
  • София
Много яка бебешка среща!!!

И аз гласувах за 18-19.... да не се цепя Wink
За нас няма голяма разлика - моя мил е пак на работа  ooooh!

# 286
  • Пловдив
Ламптурник,и аз купувам,то почти други няма

# 287
Супер готИни сте на снимките ,а и малките не отстъпват  Peace

Коте,честита  придобивка .

Днес постригахме Валето,като  го снимам ще ви покажа новия Дейвид Бекъм  Whistling

Тъй като сме супер недоволни от Виваком нет,не правя опити да пиша,дано това се публикува  ooooh!

# 288
И аз от сто години не съм се вясвала. Упорито си търся допълнителна работа като детегледачка за няколко часа и нямам никакво време. Малко ходихме и по село да види детето животни наживо.
Някой беше споменал, че няма количка, че е в Сандански. А на нас ни се случи това, от което се опасявах по повод количката- откърти се колелото. Няма поправяне, ново колело трябва да търся. Сега сме с един подарък лятна от продавалника, докато измислим нещо. От квартала не мърдам почти. Добре, че и тук си имам банда от майки и деца, та всеки ден сме заедно.

Приятна срещичка през юни, на мен не ми се очертава да успея.
До скоро и да са здрави бебетата!

# 289
Добро утро!!!!!!!!! newsm51 smile3525 newsm51 За съжаление май деня ще е дъждивен Wear Umbrella.Но се надявам да е само този  и седмицата да е с хубаво временце.На пук на лошото време ви пожелавам усмихнат ден!!!!!!!!:)

# 290
Добро утро

Диде, аз нали си купих нова количка,та в момента съм с 3 ooooh!,но магингланд я продадох днес ще я пращам,мога да ти докарам лятната докато си вземете вашта Peace Hugтака и така седи и не я ползвам.

Патееееее,как е лудницата??? LaughingКрасунчо как е?Ти влизаш ли в релси.Леле нямам търпение вече...[/b]

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:40 от alximika

# 291
Добро утро!
Мими, да ти кажа докато съм с малкия не ми е тегаво, даже съм доста по-организирана и в кондиция, но Краси като се прибере и става страшно. Него май го почва бебешкия пубертет и нещата са извън контрол, като прибавиш и ревността - няма да ти обяснявам. И двамата трябва да ги гушкам, но и да внимавам Красун да не отвърти един на ЧАВДАР, ОТДЕЛНО И ДВАМАТА МРЪНКАТ -абе забавно е!

# 292
Добро утро! Слънчев и усмихнат ден и от мен!
Пате,  Hug , след 2 месеца и аз ще съм като теб  Laughing

Миме, много мило, благодаря! Но ние в петък ще ходим в Сандански и ще си я взема!   bouquet   bouquet   bouquet

Силве, имам една лична молба към теб  Blush - Марая е в София и ми е донесла гелче за зъбки, молбата ми е- ако не успея да се видя с нея, да си ни посредник  Blush !

Извинявайте за спама!

# 293
Добро утро! Момичета днес имам нужда от стиснатите ви палци - паркетът в новият апартамент е надут на 20 см навсякъде и се моля само да няма мухъл под него,че тогава няма оправия. Днес чакаме майстори и не ми се мисли какво ще кажат. Така ми се иска да се разминем без повторно редене, циклене и лакиране,че вече мислехме да се местим и сега това ooooh! А наводнението беше в началото на декември - как сега се поду незнам????
Пате, не е ли рано за бебешкия пубертет? Не че и Ралица не се тръшка за всичко де newsm78.

# 294
Дорабела, рано им е май, ама то нали знаеш, че не прощава, а и днешната "младеж" отрано ги тръшва hahaha Joy

# 295
Диде от днес до петък има цели 5 дни.Ако кажеш за мен не е проблем,че нещо не си представям как ходите на разходка.Не се ли уморяваш без количка?

Маринче, много неприятно е това с паркета. Confused

Пате, аз от сега се опитвам да карам Мая да е внимателна към по-малките,не ми се получава,в събота бяхме на детски рожден ден и така халоса едно 7 месечно бебе,ей така както си седяхме спокойно и ги снимахме Rolling EyesТа явно на тая възраст всичките са така.
Леля ми и донесе една кукла с количка(червена Party) и сега се учим да сме грижовни,голямо разнасяне пада на бебето,гуши го,дава му да папа,люлее го и му пее на-ни на-ни нааа.Дано и така да се отнася към Бубо-младши Praynig Grinning

# 296
Диде,няма проблем,стига Марая да ми се обади или случайно да се засечем в парка.Тя си записа моя телефон,а миналогодишният й не е актуален вече.Та така-разбрахме се тя да ми звънне,но нещо я няма...

# 297
  • Sofia
Привет!

Пате, направо си представих картинката  Rolling Eyes Пак да кажа - големи сте смелчаги всички с породени дечица  Grinning

С Марая си писахме във фейса и се разбрахме, като се пооправи времето да се видим в южния парк, така че среща предстои  Peace

Отвратително време  Sad Какви ще ги мъдрим цял ден.... newsm78 newsm78

# 298
Силве, аз й имам телефона и ще се разбера с нея и после с теб! Много ти благодаря!   bouquet

Мими, ето така излизаме навън, иначе ми изпива силиците  Wink :

# 299

Добър ден ! При нас също е навъсено време, но поне спря да вали. Дано да не се задържи дълго така, че не се издържа в апартамента със сиянски бръмбари Joy
Много сте хубави, Диде! Гледам брояча в подписа ти, малко остана до появата и на вашето 2- ро бебе Hug

това ще папаме довечера ние. Щуката е улова на татето ни от вчера Whistling

Общи условия

Активация на акаунт