Отговори
# 585
Ирис, моите съболезнования! Тежка загуба...

Всички болнички да оздравяват миличките!  Praynig

Снимките ви са чудесни! А Раличка е неотразима и каква руса коса...  newsm81

# 586
Ирисче, моите съболезнования  Sad Господ да я прости, а на вас да донесе скоро утеха! Тя ще бъде винаги с теб.

Толо, как кашля - сухо, влажно? Дали, ако и направиш инхалация, няма да я облекчиш. Милото дете  Confused Аз Руси в такива кризи нощем директно в банята вкарвам. Не светвам лампата, за да не го стресна. Пускам душа да потече горещата вода и като се запари банята, гушкам Руси и влизам на тъмно с него вътре няколко минутки. Това че повръща е естествено и дори донякъде полезно, че изхвърля секретите по-лесно така  Hug

# 587
Ирис, моите съболезнования.
Връщаме се от лекар. Мира е с адски червено гърло. Изписа ни проспан, синекод, виброцил. Естествено ВитЦ, калциев глюконат и Изопринозин.

# 588
Галче, ти си като отряд за бързо реагиране Mr. Green
И на Мая сополите са и задни(акоможе така да се нарекат) Rolling Eyesнищо не мога да дръпна с помпата,пръскам яко със стеримара,но нищо не изтича.Преди час ми вдигна пак 39.4,набутах и една хомеопатична свещичка и и спадна,но идея си нямам дали е редно,бях и дала панадола 1 час преди това newsm78.
Сега лази по земята сякаш нищо и няма Crazy

Ох да минават гнусните болести и да ни оздравяват децата.

Деси, лоша работа явно и вие сте се сдобили с новия вирус Tired

# 589
Ирисче,моите съболезнования за загубата ви. Flowers Rose Flowers Rose

Галче,кашля нито много сухо,нито много влажно.Ние нямаме вана в банята и ако пусна душа трябва да се съблечем голи...Ако се наложи ще прибягна до това.  Hug

Отивам на мамолог.Стискайте палци,че не съм ходила от години.

# 590
Ирисче, приеми и моите искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Е, пак ли болнички дечица- нека бързо да оздравяват  Heart Eyes

Моето зверче е страшно криво и реве и се тръшка за всичко  ooooh!  нямам нерви, вярвате ли ми  #Crazy

П.П Преведаха ли ви паричките от НОИ, че на мен нещо още не са и се претеснявам нещо да не е объркала нашата счетоводителка  newsm78

# 591
  • София
Ирисче, моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

Много болнички пак Sad. Бързо оздравяване!!!

Страхотни са ви снимките от вчера, личи си, че добре сте си изкарали. Аз не се включих, че нещо съм много Sick

# 592
  • София
Иринче, приеми моите искрени съболезнования.Нека почива в мир, майка  ти.
Бързо оздравяване на всички болнички.

# 593
Ирис, много съжалявам! Бог да я прости!

Голяма прегръдка за всички болнички дечица и изтерзаните им мами. Бързо да оздравяват душичките и да хукват по парковете!

# 594
Силве, палцостискам,но съм и сигурна,че всичко ще е наред Peace

Адашката, почна ли се???Ужас,купи си капки Вомитосхил,хомеопатични са и не вредят.

Виви, на мен са ми преведени Peaceоще на 21.05.

Теди, абе ти нали щеше да идваш към София newsm78или аз съм сънувала нещо.

Доне,пиши как си,минаха ли ти лошите мисли за раздели Hug

# 595
Ирина, моите съболезнования! Да почива в мир жената, а на вас утеха!

Всички болнички да оздравяват - толкова ми е гадно, като чета че са ни болни дечицата.

Ние вчера тръгнахме към парка, но направих грешката да я пусна за малко пред блока и така три часа стояхме, не искаше да си тръгва от градинката и въобще не можеше да разбере къде искам да я заведа.

От онзи ден сме на кухня (най-сетне) , но познайте- нищо не се яде пак...Така ме изнервя с това ядене..

Виви, аз те разбирам напълно-вчера ми се искаше да се върна на работа и някой друг да й тича по гъза. На моменти адски се изнервям и много се старая вече да не й се разкрещя...

# 596
  • София
Ирис, съжалявам много! Hug Ако това е някаква утеха - смъртта не е краят, а просто преход.... Вие винаги ще сте заедно.

Толо, при доктор Дилова ли ще ходиш? Аз бях скоро, бях решила, че имам бучка, а то било ребро! ooooh! Laughing

Маринче, кефи ме аватарът ти!

А и да питам има ли желаещи за сутрешна среща пред Народния театър или в Борисовата градина в събота, ако е хубаво времето? На мен ми се ходи и бих могла да съм там към 10.30-11.00 до към 13.30.

Аз, аз, аз!  Laughing

# 597
Ирис,моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Това е много тежък миг за теб......с теб сме Hug
Момичета благодаря ви за подкрепата Hug

# 598
Ири, моите съболезнования!  Cry Нека почива в мир! Cry
Много болни и в тази тема да оздравяват бързо че лятото най-сетне дойде..
Алхимик, Панадола и Нурофена са от различна група и няма проблем да се дават през час, а Ефералгана май беше от групата на Нурофена.  newsm78 Ти как правиш компресите? Защото, освен компреса на челото може да намокриш две чорапчета с вода и оцет и да слагаш на едната ръчичка и срещуположното краче като през няколко минути сменяш компреса и ръчичката/крачето. А може и да сипеш хладка водичка в коритото и да я изкъпеш, това е алтернатива на студените чаршафи- слагаш я в хладка водичка и прибавяш по малко студена (естествено да не е ледена накрая ), цялата баня трябва да е 5-10 минути.
Деси, на сестра ти и трябва една яка дряновица, та да я излекува от всичките и номера. Накарайте я да потърси специализирана помощ, защото така явно не и помагате, а и позволявате и на вас да вреди.
Ние с Теди вчера водихме децата на плажа да покопаят в пясъка, та вечерта изсипах сигурно една шепа пясък от памперса на Ралица. Предлагам поредната срещичка да е на плажа. Защо не утре?  Flutter

# 599
Ири, съжалявам за всичко, през което сте минали. Най-лошото вече е зад гърба ви, оттук нататък само положителни преживявания  Hug

Миличките болнички фъстъци, много тъжна работа Sad

Толо (и други мами с кашлящи и кихащи бебоци), метода на Гал с инхалацийте звучи ефективно. Ние един път имахме сополки и се задавяше от секрета та оправихме работата с висене покрай котлона, а на него вряща вода със сода бикарбонат. Не е нужно да се завирате с детето в тенждерата, просто кръжете наоколо. Дано до утре всички да са здравички  Praynig

Ламтурник, пясък в памперса , а  Joy

Общи условия

Активация на акаунт