Ранена лястовица - какво да правим?

• 2 555
  • 10
  •   1
Отговори
Намерихме ранена лястовица... нещо с крилото й е - какво да правя? Питах съседите, ама те всички са на мнение, че така и така няма да оцелее, да съм я пуснела  ooooh! Към кого да се обърна - знам че имаше някакво дружество за защита на птици, нещо подобно?  Rolling Eyes

# 1
Трейси, дежурен ветеринарен кабинет или клиника. Ще я превържат и вероятно ще има шанс.

# 2
  • Абсурдистан
Ветеринарен лекар потърси ли?

# 3
Не мога да открия в момента  ooooh! Аз за котката си едва намерих пак почивен ден по това време, за птичка.... Confused Към момента не мога да намеря, евентуално утре?!

# 4
  • Абсурдистан
Този пише, че е 24-часов
http://www.veterinarencenter.com/index.html

# 5
Мерси, само че в момента няма как да отида до там - извън София съм, колата ще ми я върнат утре. Уф, много неприятно... тук изобщо не знам къде да намеря ветеринар през почивните дни...

# 6
Трейси, виж това:
http://bspb.org/category.php?chpage=1&menu_id=20

Сигурно ще откликнат. Стискам палци.

# 7
Там пуснах тема, утре щях да звъня в РИОСВ София...само че... малката отворила капака да я види и тя полетяла (лети малко и пада), в момента е в съседите, кацнала е, обаче съседите ги няма (в София са си), оградата е много висока, за да прескоча - виждам я, но няма как да я стигна  Cry Има доста котки, май няма да мога да я спася. Съмнявам се да излезе от двора им!

# 8
Здравейте, аз също намерих днес една лястовичка. Сигурно е пострадала при бурята вчера. Интересно ми е какво да направя, след като двама ветеринари ми казаха, че не могат да помогнат. Дадох ѝ водичка и малко хляб съм натрошила, но не знам как да продължа. Разперва си крилата без проблем, прави опити да полети, но не може. Не изглежда да има някакъв проблем с тях. Знаете ли какъв може да е проблемът?

# 9
Не всички ветеринари се занимават с птици. Преди време и аз така се чудех към кого да се обърна за ранено гълъбче. Има една организация, "Дивите животни" мисля, че се казваше. Не можаха да ми помогнат, защото бяха много претоварени, но ми дадоха телефона на д-р Борис Велев, който е и гълъбар. Той ми помогна, надявам се, че и за лястовичката няма да има проблем. Ето телефона му: 088 83 15 410. Успех и пиши какво е станало! Simple Smile

# 10
Не знам в кой град се развива действието?В София,клиника "Добро хрумване'' съм виждала  щъркел в мн.лошо състояние и мисля,че не върнаха г-на,който го докара с личният си автомобил.

Общи условия

Активация на акаунт