Колко АМ Хип Био 1

• 1 116
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, newsm03

моята принцеса е на 3 месеца , давам и АМ по указанието на кутията.В момента по-някой път изяжда 180 ml, друг път по 110-120 ml. Притеснявам се дали не и давам много , и да и разширя стомахчето.До сега изяжда се по 160 ml,въпреки че по някой път и те и стигат.

На нас педито още нищо не ни е казало за даването на сокчета малко по-малко.На консултация сме на 21.05.2010г. сигурно тогава ще каже ако разбира се не и е рано за това

Кажете мили мами вие как процедирате със вашите съкровища newsm51

Благодаря предварително  love001

# 1
  • Стара Загора
Давай й толкова колкото иска  Peace  Моята Таня в 3 месец изяждаше по 180-200 мл  ( Розов Хип )  Peace Докторката все ми се караше ,че много й давам,но не можех да оставя детето си да плаче от глад  Peace

# 2
И Дара е на Хипп Био 1. Приготвям го според указанията на кутията - 180мл вода + 5 мерителни лъжици = около 200мл. готова смес. Тя понякога го изяжда всичкото, друг път по 140 до 180мл. Яде, колкото й се яде. Предпочитам да изхвърля малко количество приготвено мляко, отколкото да я оставя ненаяла се и да приготвям още впоследствие, докато тя мрънка.
Води се по детенце!  Peace

# 3
според мен и много други мами бебо си хапва колкото иска.моята кукла ядехе 150 -190  newsm32 Misc Baby Bottle

# 4
  • София
Привет и от мен Simple Smile!Давай си му на детето колкото му се яде,въпреки че дъщеря ми е на пет месеца и яде по-малко Heart Eyes.Важното е да е здрава.А ако се водиш по докторите те все едно си знаят-100 мл.+10 за месеците ,на които е детето,т.е. в твоя случай-130мл.

# 5
Притеснявам се дали не и давам много , и да и разширя стомахчето.
На нас педито още нищо не ни е казало за даването на сокчета малко по-малко.
Такова чудо като разширен стомах няма! Храни бебето с толкова, колкото иска.
Сок се дава след 1 година. На бебето се дава нещо различно от АМ/кърма след 6 навършени месеца.

# 6
  • някъде тук
От няколко дни сме на Хип розов ,искам да поитам защо не ми се разтваря добре всеки път ,с каква вода да го правя по хладка или по гореща Rolling Eyes
Ядем по 180гр Peace

# 7
Аз го правя с вода 36-37 градуса, иначе ми става на бучки, запушва биберона и детето се изнервя. Сега вече дори прецеждам за всеки случай, но от как го правя с вода 37 градуса се разтваря напълно.

# 8
Давай й толкова колкото иска  Peace  :
Peace

# 9
Бебето е най-добрия показател Simple Smile-щом иска му давай.Трябва винаги да останат 10-ина грама в шишето,за да съм сигурна,че се е нахранила.Иначе на вашата възраст ядяхме около 120 гр.За сокчета ви е рано-аз захраних на 5.5м с каша.И 1 въпрос-Хипп био гъсто като розовия Хипп ли е?

# 10
  • Монтана
Бебето е най-добрия показател Simple Smile-щом иска му давай.Трябва винаги да останат 10-ина грама в шишето,за да съм сигурна,че се е нахранила.
Това беше и нашата формула за ядене на АМ.

Общи условия

Активация на акаунт