АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Марти.

# 706
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО И МАРТИ! Да да живи и здрави, много весели и усмихнати и да носят само радост на своите родители!

Момичета, помагайте!

Лудият ми компютър пак ми прави номера. Изчезна ми българският език. Бутонът откъдето сменям езика си стои. Цъкам върху него и избирам БГ, но вместо с български букви, пак ми пише с английски. Нищо не съм пипала по компютъра, но той така си откача от време на време. А ми е много гадно така, тъй като постоянно ползвам скайп и съм свикнала да пиша с бг букви (които отговарят на латинските).

Някакви идеи как да се оправя с този проблем???

# 707
  • София
Цъкаш с десния бутон върху иконата за езика, избираш Сетингс и си избираш български.

# 708
Нана, благодаря, оправих се  Hug

# 709
  • София
На патерици Чести рожден ден на Кало и Марти  bouquet Да са много усмихнати,палави и умници!
Нана,големият ми син е роден в същия час на същия ден Party
Ние отидохме на морето да ги изненадаме и наистина беше изненада.Росенчо почти се разплака и няколко пъти ме кара да го ощипа за да види дали не сънува Hug А на малчо му трябваше време за да го осъзнае и беше много смешен-хем се смее,хем се чуди hahahaИзкарахме си чудесно 3 дни и снощи се прибрахме след малко обиколки-ходихме да видим пясъчните фигури в Бургас,после в Казанлък,в Шипка,качихме се и до паметника в един страшен дъжд и мъгла,но си струваше-беше много хубаво.
За РД на Миши мисля да се съберем в къщи-тъй като на баткото така и не го празнувахме,пък така всички ще са доволни.Мисля да му купим или дъската за рисуване със светлина или килимчето за рисуване с вода,не че е много по рисуването,но е от рекламите и го иска,пък и ми се струва подходящо и занимателно.

# 710
  • София
Лиани, да ти е жив и здрав Росен. Наистина ли е роден в 9.07 ч?

# 711
  • София
Е, в 9.05 ама... Wink

# 712
  • София
Е, в 9.05 ама... Wink

Значи почти астрални близнаци  Grinning

# 713
  • София
Астрални близнаци с няколко години разлика  Mr. Green
Лиани, да ти е жив и здрав баткото!  Hug Много да ви радва и слуша! А и вие него  Wink
Тези джаджи за рисуване и аз ги обмислях, въпреки, че и Ивайло не е от най-обичащите това занимание.
А знаете ли коя му е любимата песен - "Мила кукло Барби" Mr. Green

# 714
  • София
Астрални близнаци с няколко години разлика  Mr. Green
Само с 5,не повече Wink
Благодаря за пожеланията Hug

# 715
  • София
Лиани, един от подаръците, които вчера накупихме за РД на Ина е дъската, която рисува със светлина. Работи с батерии, но още не знам как точно, защото от магазина директно я опаковахме и сега отлежава дълбоко скрита. Като я разопакова ако искаш ще ти дам инфо дали е хубава, в Хиполенда казаха, че била голям хит. Ние вчера там такава сума похарчихме, че още съм в шок  Mr. Green

# 716
Понеже вкъщи телевизията не е хич на почит, та не съм наясно с въпросната дъска и светлина newsm78 МОже ли да покажете кво е туй чудо и да ме просветлите. Дария пък сега е в голяма чуденка за тортата Crazy Да й имам проблемите hahaha МИналата година ме изгониха от цеха и сама си изказа желанията и обясненията на сладкарката.За мен желанието й беше пълна изненада докато не получихме тортата.

# 717
# 718
Това са страхотни подаръци, дадохте ми идеи. Grinning Не бях ги и чувала даже.

ЧРД на Кало и Марти! (с голямо закъснение) Blush

Вики е в Ямбол тази седмица, аз също от понеделник вече съм в къщи.Много хубаво било да не си на работа. Simple Smile
С Вики нали работих непрекъснато, та не успях да усетя.Сега активно си почивам, въпреки че непрекъснато си намирам нещо за правене в къщи, но се чувствам чудесно.Тепърва ми предстои подреждане на гардероби, шкафове, миене на прозорци, но всичко сега ми е много приятно.
Чакам да се върне Вики другата седмица и да се забавляваме заедно, да ходим на разходки. Peace

# 719
Ето това        http://www.simonovi-bgshop.com/tsetsk … products_id/12415,го купихме преди 2 седмици и Даяна много се забавлява,предполагам че и на Вашите деца ще им е интересно килимчето за рисуване с вода   Laughing  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт