Жената Овен/12

• 17 929
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Значи, неделя в сладкарница Казабланка в 15:00 часа .
Сега ако ми кажете и къде се намира, много ще ви обичам Laughing аз нали съм от скоро тук Joy.

# 196
Ако искаш да се срещнем двете на козирката и ще отидем.

# 197
Казабланката е зад Операта, ама мога и аз да ви подбера от козирката.

# 198
Нямате проблеми  Wink на козирката Peace

# 199
Значи  в неделя в 15ч. на козирката.

# 200
Oхо, банда Hug
Таман отварям и гледам сте решили вече.Браво и аз съм там Heart EyesЧакаме кака ни Делта да каже дали я устройва Whistling

Гледах "Мисия Лондон" най-накрая.Хем простотия, хем има големи майтапи.Балкански синдром Joy
После бяхме на тренировка на щерката.При втори треньор ходим вече.Похвалвам се само на вас HugВече можело и от името на два клуба да се явяват на турнири.Малко скъпо ще ни излиза, но момчето е нахъсано и то и да не изтървем момента.

# 201
Фран,айде дано ви е на късмет новия треньор! newsm10
И при нас мисия Лондон най-вероятно ще се осъществи. Heart Eyes

# 202
  • Varna
Браво беее, да е било близко на кака ви ДелтЪ Rage tooth  не съм сложила още патеричките  Laughing
А ви казах, че събота и неделя го дават да вали, и затова ви предложих, да сме на сушинка някъде. Сега ако искате наистина във Казабланката, виновна ли съм аз, че жЮвея наблизУ Sad smile3503
ФРАНЧИ Hug
Скъп спорт, ама УбаФФФ newsm10

# 203
Мирамка!!!привет и ти ми липсваше не само Венчето  Heart Eyes
Аз на рентгенови снимки таз и гръб и ходих да се записвам за РКС-колоскопия в понеделник и вторник ще съм в болницата, да ми се маха от главата и тоз проблемец.Иначе и резултат от ПАП-тест взех вчера, добър каза доктора ми това е.

Гледам вие сте се разприказвали за 62г.мама,ужас   Shocked  ,но не тя е виновна ,а малоумен лекар(Конова доколкото разбрах) направил й ин витро,направо си е за лишаване от права този `спец`! Дано да живее поне до 80 да ги отгледа милите,иначе и по домовете да висят,абе мъка !Нери е права!

Лека нощ и ето ви картинка за размисъл на мен ми хареса:

# 204
Ира, кефи ме картинката PeaceАми ние сме овнета, ама в огледалото сме лъвици Joy hahaha

Делте, кви патерици, бе ooooh!Знаем те каква силна жена си Hug

# 205
Фран,хареса ми малката писана,затова метнах картинката,а не визирам зодия лъъф   Mr. Green

# 206
Ако знаете в момента каква буря има в Русе!
Ужас!
Гърми, трещи, страхотия  ooooh!

# 207
Марги,бързо е дошла при вас преди няколко часа беше ужас в София,валя град като едър боб  #Crazy и беше тъмно като нощ.

# 208
Марги,бързо е дошла при вас преди няколко часа беше ужас в София,валя град като едър боб  #Crazy и беше тъмно като нощ.

Страхотия.
Едва излязох на терасата да си смъкна цветята на земята от перваза.
За секунда станах вир вода и не можех да се преборя с вятъра, а сме на втория етаж  Whistling

# 209
Само да ви кажа ДОБЪР ВЕЧЕР. Нямаше ме 8 дни и сте изписали толкова много. Утре ще ви чета, че сега много ми се спи. Утрепах се от пътуване тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт