Жената Овен/12

• 17 926
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • при моите деца .....
Привет!
Бях на танци. Хубаво ми е сега... релаксирам прид ТВ и комп.
Делта, непременно ще опитам още тази седмица....  Embarassed
Мира, браво за морето, аз и тази година ще го пропусна.... Sad
На линия съм...

# 151
Здравейте! Hug
Делте,видях ти жирафа #Crazy.Браво! smile3501Мисля и аз да го пробвам.
Ира,какви доктори? Hug
Фран,какво значи това,че са те окепазили?Нещо не съм в течение на нещата. newsm78Ама нали съм от скоро тук.
А иначе родилката ми се стори,че не е напълно добре психически.Дано да бъркам!

# 152
  • Varna
КОКОЛИНЧЕ Hug
Тя мама-баба на доста жени се е сторила, че не е таман, ама влез във Клюкарника както казах на Франчи и ще видиш пък някои как  наричат жените които не одобраяват раждането на тая възраст. Тях наричат ненормални. Много се ядосвах докато четох, хем ми се пишеше, хем не ми се пишеше. Не съм завряла яко явно. Ама и аз съм от ненормалната група де. Като ги гледах бебенцата как се мъжат със тези игли по телцата. Как ще ги гледа това бабе, хииич не ми е ясно, ама хиииич.  И питам Дедо Боже- Те бе Деде, що така реши тая баба да забременее и роди а не някоя жена на 40 години #Cussing out

# 153
Разбирам,че е искала дете,ама защо чак сега? newsm78Пък и как се гледат 2 деца?Една 30 годишна жена би се озорила,а какво да кажем за 60 годишна? ShockedПросто незнам.Странно ми е и не го разбирам.
А пък въобще не ми се чете темата в Клюкарника.Те там писали,че писали... ooooh!

# 154
  • при моите деца .....
Късно ми е да ръзсъждавам на темата за 62 - годишната майка, имам познати, които чакат ред за инвитро.... но не знаят дали ще се "класират"... Като ме питат по-нахални съседки за второ дете, обикновено избягвам отговора с шеговитото - стара съм вече - а съм на 33  newsm78

Лека нощ!
Да сънувате сладки сънища!!!

# 155
A, четох я аз темата.Много неадекватни мнения има, както писа кака ви Делта ooooh!
Искала е да си осинови по-рано, но заради възрастта й е отказано.Защо ли?И решава, след смъртта на майка си да си роди.За мен това го е направила от страх.Страх, заради това, че ще е сама!

Аз утре пак ще карам рано, така че лека ви нощ, дами и приятни сънища  love001

# 156
Абе откачена работа , казвам ви!
Тая беше според мен ненормална, а още по ненормални са лекарите в нашия град!
За да го дават тоя по тв-то е направил тая свинщина.
А тя тая от психодиспансера докторица, от пациентите си се е сдухала!
Не ми се коментира чак, ужасно съм възмутена и бясна.
След като ги остави в дом за отглеждане дали ще я дават пак по тв-то.
Няма мъж, всичките и роднини измрели, знаете как се гледат деца!
Абе  #2gunfire

# 157
Да, четох и аз днес в клюкарника  и се учудих, че има доста защитници за късното майчинство. А дори инвитрото е забранено по закон след 43, макар е оставена малка вратичка..
Някак по-щях да го разбера, ако жената е забременяла по естествен начин от партньор- има жени с много късно настъпващ климактериум. Но да използва донорска яйцеклетка и инвитро..това ми се струва прекалено бъркане в природата. А и нещо и на мен ми направи впечатление на изтрещяла от снимката..Не го казвам със злоба, а с притеснение за тези две невинни душици, ако изобщо оцелеят с миниатюрните си грамажи..Видях снимки на двете момиченца и изтръпнах. Това че е сама на света явно я провокирала да създаде деца, но забравя, че след някоя друга годинка тези дечица ще отидат точно там, откъдето не е могла да си осинови- домовете за деца.  Sad
Малко дълго и тъжно излезе, извинявам се..

# 158
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Не е тъжно, ти просто си права!!!

# 159
Добро утро!

# 160
Момичета  Hug
Франчи, кафенцето ти е върхът  Heart Eyes
Пожелавам ви днес да ви се сбъдне най-малко едно желание  Hug
Това ще стане ако вярвате  Hug
Обичам ви! Hug

# 161
Добро утро,девойки ранобудни! Heart Eyes
Фран,вземам си кафенце,че имам нужда. smile3507
Едно ми е притеснено ooooh!-синът ми нещо го боли крачето,а пък той преди 2 г. имаше артрит и сега откачам при мисълта да не би да се е върнал. Twisted Evil
А днес ще се разбере дали ще потегляме към Англия.
Маргало, HugДа ти се връща newsm51

# 162
  • Varna
Добро утро Дами Hug
ФРАНЧОНИ Hug
Благодаря ти за това кафе със любов.  bouquet Добре ми дойде.
КОКОЛИНКА Hug
Днеска е свят ден, дано каквото си пожелаеш да се сбъдне, а и ние ще се радваме със тебе newsm10
МАРГАЛЧЕ Hug
И на тебе мила да ти се сбъдне това което пожелаваш на нас Hug

# 163
Добро утро Simple Smile
Франчи, мерси за кафенцето.
Делте Hug
Коколина, ако желанието ти е да заминете :

Маргало, много положителна енергия струи от теб напоследък Simple Smile
Аз какво да кажа за бабата и бебетата, ....ужасно е...просто ужасно.
Познавам докторите, които са направили това. Мнението ми за тях се потвърди с тази им постъпка. Заради пустите пари и реклама две невинни човечета се борят за живота Cry

# 164
Предполагам Хубчев и Рудницки са я свършили тая свинщина,да я подкрепят!
Тези хора не са се клели с Хипократовата клетва, а пред Търговския закон!!!

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 08:57 от Маргало

Общи условия

Активация на акаунт