Жената Овен/12

• 17 925
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Олееееееееее, сега се сещам че преди няма и месец-две седмици може би тая дъртата влезе в магазина и аз зяпнах!
Бременна дърта баба с още една я придържаше и си купи една блуза трико!!!
Колежките отвън гледаха и те и после обсъждахме че тая няма да е бременна , а може би болна!
Но си беше направо бременна!
Едва ходеше!  ooooh!
Думи нямам!
Отврат!
В момента ги дават по телевизията!
Психично изкукала е тая откачалка!!!
Горките деца!!!

# 166
Предполагам Хубчев и Рудницки са я свършили тая свинщина!
Тези хора не са се клели с Хипократовата клетва, а пред Търговския закон!!!

Тя е правила ин витрото в Плевен, в клиниката на доцент Конова, а процедурата е направена от Алкан Емин.
Каза, че всичките й колеги я подкрепяли.....това е много, ама много притеснително.

# 167
Представяте ли си?!
Отказали са и да осинови, заради възрастта, а са и направили бебета!!!
ЛЕЛЕ, БЯСНА СЪМ!!! #2gunfire

# 168
От самолет и личи че не е вред тая!
Класическото инвитро било забранено след 45 години!!!!
Обаче това с чужда яйцеклетка не било споменато в закона #2gunfire

# 169
  • Varna
МАРГАЛЧЕ Hug
То клаасическото инвитро е забранено даже след 43 години.
Но както виждаш колежката и казва, че била здрава. Да бе здрава 62 годишна жена. Направо е истина.  #Crazy
Горките дечица набоцкани със толкова много игли и как се мъчат горкичките.
Бе не искам да я съдя, но се нервя бе, нервя се, като е лекар не може да не знае какви са последствията. До сега ни една баба родилка не е раждала здравички дечица. Всички са били във тези инкубаторчета- аз така ги наричам де Laughing
Да взема и да я просна тая бабиера и да я набоцкам навсякъде със тия инжекции, да и нахендря във гърлото една такава тръба и да и гледам сеира!!! Щяла била да се справи, как бе аланкоолууу, кааак.  Направо ми се свива душицата за малките бръмбарчета.  Дано да имат късмет миличките, дано. Пожелавам им го на Спасовден дано ми се чуят молитвите!

# 170
За тая изперкала дъртачка не ми пука, обаче ме боли сърцето за тия малки невинни душици, които ако оживеят ( дай Боже ) след известно време ще са в Дом за сираци и то много скоро, тая смотанячка няма да ги гледа и година!

# 171
Леле, отдавна не съм била така бясна, простете ми  ooooh!

# 172
  • при моите деца .....
Добро утро!
Взимам си кафенце, даже две.... Franceska,   bouquet

Пожелавам ви днес да ви се сбъдне най-малко едно желание  Hug
Това ще стане ако вярвате  Hug

Дано, дано!!! И на теб - поне едно!
КоКолина, желая днес да ти е ден за добри новини!

Относно възрастната майка - като не са и позволили да осинови дете, защо не е подала документи за приемен родител, образована, с възможности?  newsm78
Как ще гледа близнаци?
Хубав ден!!!

# 173
Маргало,и аз съм потресена. #Cussing outВчера като ги гледах бебенцата и направо ми се късаше сърцето. Cry

# 174
Добро утро и от мен...)

Гледам дискутирате бабата-майка....и аз съм буквално потресена от случващото се и ми е толкова жал за горките дечица, ако изобщо оживеят. Особено по-мъничкото, 500гр е страшна гледка (предполагам сте видели снимките в темата в Клюкарника).

# 175
smile3505 по-добре да не коментирам аз...
Направих бегъл поглед на жената и ми направи впечатление червило  Sick
По принцип Новини не гледам, ама сега се заинтригувах....

ужас....

П.С. Момичета, един отклончив въпрос - утре сме на бал на детето на мой 2-ри братовчед и мислим парички да му дадем, но направо се чудя колко  ooooh!
сЪвет?

# 176
Дидка, зависи колко сте си близки и какви възможности имате към момента!Нашата племеница беше преди 2г. и двамата с мъжа ми й дадохме по 50лв., защото се бяхме разбрали да не купуваме подарък.Тя си искаше пари Peace

# 177
Добро утро, защото наистина станах скоро  Laughing
Взех си от кафето на Фран и изчезвам на плаж. Мъжа ми си взел някакви 4 дни и сега ще разпускаме заедно.
Коколинке, стискам ти палци да стане това, което пожелаеш  Praynig

# 178
Дидка, и ние на 22-ри сме на бал на детето на наши приятели и съседи.
И аз се чудих какво и как, и като знам какви са претенции велики в тая възраст реших, че няма да е подарък, а ще дам парички - в плик и с поздравителна картичка.
Мисля, че 100 лв. е добре.

# 179
Здравейте мацкиииии Hug
Днес ми е много калпаво и малко ми е скука Rolling Eyes чак ме мързи да пиша Whistling обаче ви следя Wink.
К'во става с наща среща...... newsm78 Аааа?
100 лв. ми се струва добре Peace
Желая ви хубав ден и сбъднати мечти от мен! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт