Жената Овен/12

• 17 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Оправиха го  Hug
И други момичета са го забелязали, но вече е оправен Peace

# 541
Фран,много са готини Peace.Разгледах ти и другите придобивки и си харесах доста неща. Embarassed

Момичета Hug

# 542
KoKoлина, мерси Hug

Забравих да напиша, че гледах за гъзовейки, ама не си харесах JoyИма време до лятото Whistling

# 543
Фран, Маргалчето ще ти прати едни бе, ти пък Simple Smile
Абе в Софето май по-евтино, до нас черешите бяха на 3,20, а вчера ги намалили на 2,90, а на женския пазар сигурно са по 2лв.
И я да питам само аз ли съм в София? А да има овне от Търново?

Делти, не съм мислила да ви оставям, просто не знаех кога пак ще пиша и ще ви чета. И се радвам, че стана сега. Иначе си много права за нещата дето каза. Но понеже нямах познати в софето и дето се вика се опитвам да се нагодя по другите, ама не се получава. Та по-добре сама, отколкото с тези дето не са моите хора. А моите хора ще си ги намеря по лека лека (дори вече се имам с една мама, но от километри ще разбереш, че скоро е дошла в софия, просто друго е мисленето, и въобще...друг човек е).
Абе на село ще се чувствам най-добре аз, знам си, но няма как. А и забелязали ли сте, че хората на село са по радушни, винаги ще те поздравят, ще ти кажат мила дума. А в големия град ще те блъснат и ще ти изкрещят да гледаш къде ходиш. Та така. Но ние няма да им обръщаме внимание. Явно овнетата сме си такива - големи оптимисти (макар, че на всеки му се случва да бъде сломен за малко или много).

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 14:16 от Tsvetito

# 544
Tsvetito аз съм от Перник, но работя в София.

Предлагам среща и на стадото от София и околностите.

# 545
Така е Цвети, права си.Много ги мразя софиянци, поне тези, които съм имала "честта" да познавам.
Преди години съм имала почиващи, семейства с по едно малко дете.Такива претенции имаха за чистотата, че искаха всеки ден да им чистя.Ок, няма проблем, но след излизането им беше кочина ooooh!  На следващата година пак ми се обадиха, но ми падна мандалото.За ежедневно почистване на жилището им казах, че ще искам по 20лв. отгоре, защото "нали не забравихте миналата година след вашето излизане какво беше, при все , че ежедневно ви чистих без пари?"Съгласиха се.Извиниха ми се и нямах проблеми повече.Явно право в очите със самозабравилите се Peace

Сори, че дълго стана, но когато искаш нещо на среща, то и ти трябва да даваш същото, или поне не да се подиграваш с хората!!!

# 546
Я да се оплача аз на вас, че ако вас не потормозя- кой ли  Twisted Evil А и кой друг ще разбере мъките ми  Laughing Почнах да пренасям от детската стая всичко от шкафове и гардероби, че довечера и тях ще местим заради почващия ремонт. Не ме мързи, така че това не е проблем..Доплака ми се, защото си прегледах спалното бельо, а то миличкото вече всичкото почти е за бракуване. Дъщеря ми ще дойде от Германия с приятелка-колежка оттам и трябва всичко да е perfect. Та давайте спешно идея откъде да взема поне по един единичен комплект на прилична цена. Видях близо до нас да шият с техни платове, но не ми допаднаха десените. Обичам по-изчистени неща.
И тъй като съм седнала да си почина с кафенце, ето и за вас  Grinning

може и такова:

# 547
Ели, аз си шия редовно  в шив. ателие на Аврам Гачев, срещу фурната със закуските.Обаче за цени не мога да ти кажа, защото са на майка познати и ми е по-тънко!
Хубави хасета има в подлеза на гарата.Може и да си купиш, а някоя приятелка с машина(ако имаш) да мине тигелите.

# 548
здравейте.аз се занимавам и се ядосвам с яслата...не искат да ми вземат детето,а до като дойде нашия номер-има още много време,от директорката зависи..просто да я вкара при първа възможност,но неиска....та сега незнам какво да правя,а трябва да започвам работа...благодаря за четенето

# 549
Ели, аз си шия редовно  в шив. ателие на Аврам Гачев, срещу фурната със закуските.Обаче за цени не мога да ти кажа, защото са на майка познати и ми е по-тънко!
Хубави хасета има в подлеза на гарата.Може и да си купиш, а някоя приятелка с машина(ако имаш) да мине тигелите.
Ели,аз мога да съм тази приятелка. PeaceАко решиш,свиркай! Hug

Ася,при нас приемането в градината стана с пари.Отвратително грозно е,но някой път нямаш избор. #Cussing out

# 550
Коколинче, благодаря ти за предложената помощ!  Hug Като взема плат оттам , където ме посъветва Фран ( благодаряяя  Hug, бях забравила за този магазин) и ако си добре-може и да се възползвам от предложението ти  Hug
Ася, в Пловдив как е проблема с местата в градините и яслите? Ако е като при нас...пари или връзки, а понякога и двете  Sad
Фран, видях ти новите гащи, много са гот, ама прехвърлих и целия албум с новопридобивки на дрешки, колани и т.н. и исках да ти кажа, че имаш страхотен вкус.  Heart Eyes

# 551
Благодаря, но Ели и при трите ни срещи ти изглеждаш перфектно, така че....моля, моля Naughty

# 552
Ели,аз съм  "пушка" благодарение ва всички вас. Hug
Маргалче Hug

# 553
Айдееее, аз съм за една софийска среща, няма само варненки да се събират Simple Smile
Фран, да не давате квартири под наем?

# 554
Айдееее, аз съм за една софийска среща, няма само варненки да се събират Simple Smile
Фран, да не давате квартири под наем?
JoyАбе имаше софийски булки в темата, ама защо не пишат newsm78
Да, само за летния сезон, обаче!

Общи условия

Активация на акаунт