Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с Trussardi? Имам носталгична нотка и винаги се връщам към стари аромати, но вече не са налични във Варна.
Къде мога да намеря парфюмите на Риана, без да ги купувам онлайн?
Какво е мнението за Boucheron Quatre по отношение на неговата пригодност за лятото и очакваната му трайност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с Trussardi? Имам носталгична нотка и винаги се връщам към стари аромати, но вече не са налични във Варна.
-
Къде мога да намеря парфюмите на Риана, без да ги купувам онлайн?
-
Какво е мнението за Boucheron Quatre по отношение на неговата пригодност за лятото и очакваната му трайност?
Boucheron Quatre е аромат, който обикновено се счита за подходящ за лятото. Той е свеж, цветни и лек, осигуряващ освежаващо изживяване. Освен това има добра трайност. Въпреки това е важно да се отбележи, че индивидуалните реакции към ароматите могат да варират и винаги е препоръчително да тествате парфюма върху кожата си преди покупка, за да сте сигурни, че отговаря на вашите предпочитания.
-
Мога ли да върна дефектен парфюм, който не е тест?
-
Какви са мненията за парфюма Angel Eau de Toilette на Thierry Mugler?

, а това мисля е плюса на веригите при тези намаления,че оборота им рязко се увеличава.Има още нещо,което веригите у нас още не са научили да ценят и това са лоялните клиенти и моето скромно мнение е,че ако имаш ограничен пазар трябва задължително да отчиташ този факт. 
Естествено търся най-изгодната цена към момента и най-сигурното място, но не ме притеснява, ако не го намеря намален, щом толкова го искам. Май за нищо друго не решавам веднага(Везната винаги се колебае!) както за парфюм, по когото съм хлътнала...
Няма да се разделяме! Прищявка някаква беше това.
Добре че замените вървят тегаво.
, оригинален ли е парфюмът, не става по-оригинален като отиваме по на Запад. Най-много тестерът тук да е бил развален, няма как парфюмът да е различен.