Жената Овен/12

• 17 954
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • при моите деца .....

Ами ако искаш започни с нещо по леко преди да преминеш към същността.
"Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт-хубава книга, написана от авторката,описва живота и, всяка жена се познава в нея, заредена с положителни емоции  Peace[/b][/color]
Маргало, дали я има някъде он-лайн?

На обяд опитах техниката да се отпусна и да си повтарям, че съм стойностен човек, страхотна жена.... многократно.... не се почувствах страхотна, но забравих грижите, успокоих се...
Трябва да съм по-редовна....
Лека вечер!!!

# 571
newsm78
Не съм я търсила защото нея си я купих, на мен ми е много некомфортно да чета на компа  Thinking
Ще потърся и ще пиша  Peace

# 572
Хей, мацки, как сте? Дишайте с пълни гърди ( и не се оправдавайте като една моя позната, че гърдите й били малки  Joy Joy), радвайте се на хората край вас, на всеки момент.
Ей на, тъкмо се кахъря за ремонт и една аверка ме пита в скайпа дали искам кухненските й шкафове. А те са много хубави, само проблема е, че вече ги е закарала на Орешак и трябва да ги взема оттам. Само утре май ще ходя да ги огледам и премеря, че да знам дали ще паснат  Grinning
Аз обичам да ходя като вас по магазини, но с едно условие-с достатъчно пари. Само да зяпам ме дразни и не ме привлича да гледам неща, които бих пожелала, а не мога да купя, а и да ангажирам продавачите с мен.
Онзи номер с харесването го правя сутрин, още полубудна дори. На мен ми действа добре.  Peace Айде, софиянки, събирайте се! Знаете ли какво е хубаво? Пък и ще ви видим  Grinning

# 573
Дишам, дишам , дишам , дишам и се харесвам, абе УлЮбвам се У себе си, малей да не взема да си посегна  Joy

# 574
Ти не само се влюбвай в себе си, ами кажи какъв цвят боя си прасна и най-добре прасни една снимка с новия си имидж, преди да си си посегнала  Joy

# 575
Ти не само се влюбвай в себе си, ами кажи какъв цвят боя си прасна и най-добре прасни една снимка с новия си имидж, преди да си си посегнала  Joy

hahaha
Свърших я тая работа преди час, но не съм много за фото, защото умницата аз си боядисах веждите с една клечка за уши, но така се оклепах, че сега имам две огромни черни релси над очите си  Joy как ще ида утре на работа хич не ми го побира ума  ooooh!
Умното си е умно! Hug

# 576
Божей, до къде се докарахте Joy

# 577
Ей ме на:

# 578
Божей, до къде се докарахте Joy

Кажи чадо мое, какво искаш да знаеш?  hahaha

# 579

Забелязах цифрата 500 до аватара си, и че вече съм горд ПОТРЕБИТЕЛ, а не ентусиаст  Laughing
Черпя за форумското порастване  Wink
Маргалче, цвета на козинката добре си докарала, ама гледам горе, първи, ляв се нуждае от зъботехник..Да не ли налапала нещо много корав банан?  newsm47 newsm62

# 580
Искам вежди, искам вежди, искам вежди....да ги видя newsm03

О, Ели, тенкс и честито, потребител Joyке!

# 581
Сеирджийки ниЙедни  hahaha
Уф, хилете се вий, ама ако ги видите ще се подрискате  Crossing Arms

Ели, честито душко!!!
Ми ти си май стар потребител, но те като направиха вече почти никъде да не се отчита , бавно нарастват цифричките!
Едно време друго беше.
Всяка тема, бройка.
Има мацки с по 20 000 публикации, ние може да сме ги минали , но тях са ги отчитали преди 2005-2006 навсякъде, а сега няма.
[/b]

# 582
А, няма да стане- сложила съм си превантивно памперс Peace

П.П.била съм с черни вежди на бяло-руса коса Mr. Green

# 583
# 584
Зъбчето нарочно го избих , да се позагрозя малко, че да не подтискам другите, то много хубост сестроооо  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт