Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 973
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 2 250
ЦИ с Антоний е била доста скандална и потискаща. Коментарите в къщата вчера бяха в тази насока. Възмущението беше от него и сестрите му, които били реагирали доста неадекватно, според обсъждащите. Общо взето съжаляваха Цанка и се чудеха защо Антоний не я е пожалил и просто не е спестил много от отговорите.
Аз лично не съм изненадана - за мен това е един доста безскрупулен човек, готов на всичко, за да привлече вниманието, интереса и подкрепата на зрителите, за да стигне до наградата.

Дълго време показваха ЕиД и малката. Приспиваха се, играха си, обсъждаха дали е надебеляла и ще има проблеми с кг в бъдеще (Е Laughing). Бяха много сладки.
Другите клечаха в двора, жените пушеха, а децата и Веселин палеха клонки от някаква свещ (ако е свещ онова голямото там)

Борислава беше изпържила/изпекла картофки. Чакаше нейната и други деца да се нахранят, за да хапне и тя от останалото. Майка Peace После надойдоха и останалите дърти и се наредиха на софрата.
Стюардесата се храни доста грозничко.

И междудругото, атмосферата в къщата е много спокойна, отношенията са нормални, дори бих казала доста приятелски и снизходително шегаджийски между всички. Няма нищо общо с тези истерии и скандали, които ни показват във вечерните подборки. Предполагах, че нещата са силно манипулирани, но чак толкова... Те затова и старите бяха толкова изненадани, че са оставили впечатление за простаци и идиоти навън сред зрителите.
Само Цончо вярно дудне непрекъснато Laughing

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 11:00 от птица

# 2 251
Нищо що се касае за Давид, макар и обидно не е лъжа. Той си е заслужил това. Човек сам си гради авторитета, а той се помне завинаги от околните, такъв, какъвто го създадеш веднъж. И в двата смисъла на думата са му прилика. Нагъл, безкруполен, безхарактерен паразит. Мечтите му и целите му са детски. Само където не съм го чула още, че освен ако грабне наградата ще има която си мацка иска, да каже, че ще стане и космонавт  doh

# 2 252
  • София
    Цонка ,горката много се мъчи с детето, много е злоядо.И вчера и днес гледам, как се мъчи да го нахрани!

# 2 253
На Антоний малкото дете вика на кучето "Махни се бе педал"..........татко Антоний от малък го е научил на глупости

# 2 254
  • Абсурдистан
ЦИ с Антоний е била доста скандална и потискаща. Коментарите в къщата вчера бяха в тази насока. Възмущението беше от него и сестрите му, които били реагирали доста неадекватно, според обсъждащите. Общо взето съжаляваха Цанка и се чудеха защо Антоний не я е пожалил и просто не е спестил много от отговорите.
Аз лично не съм изненадана - за мен това е един доста безскрупулен човек, готов на всичко, за да привлече вниманието, интереса и подкрепата на зрителите, за да стигне до наградата.

Птица, то си му е изписано на лицето какъв човек е.
Но младите момичета точат лиги точно по такива типове, в резултат на което са и големите драми в последствие.
Същото беше с един наркопласьор в предишен ББ. Какви лепки изтекоха по него, как го оправдаваха - просто не можеш да си представиш.

# 2 255
Момиченцето на Кузмови е много любвеобвилно

# 2 256
  • София
 Бррр, пържат картофи в новия фритюрник, който е на рекламата на Клюкарника. Едно,че извадиха картофите надробени на ситно, второ, че не изглеждаха като на рекламата, трето плуваха в олио. Sick В момента въртят нова порция, дават го нагледно!

# 2 257
  • Sofia
Момичета,тази вечер кой ще е в цената на истината?

# 2 258
Момичета,тази вечер кой ще е в цената на истината?

Тони и Цура

# 2 259
  • Sofia
Мерси Simple Smile

# 2 260
  • София
  Вижте какво ми предложи Facebook за приятел, барбарон! и  Мария Шопова! Joy

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 19:50 от Тайна

# 2 261
Тайне, написала си барабарон вместо барбарон.Стана ми много смешно. Joy

# 2 262
  • София
Тайне, написала си барабарон вместо барбарон.Стана ми много смешно. Joy
Joy Мерси!

# 2 263
  • при моите деца .....
Не съм гледала номинациите и последното предаване, но днес съм на линия....
Не съм и чела - малко прегледах последните страници....

# 2 264
А някой да знае Генчеви колко ще спечелят? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт