Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 953
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Варна
Много, много тъпи коментари на Вито....
На Вито коментарите малко ми напомнят за мисленето на Давид.

# 2 281
Много, много тъпи коментари на Вито....
На Вито коментарите малко ми напомнят за мисленето на Давид.

Да, и двамата са много плоски и гладки мозъци.

# 2 282
Всичко,което имали Генчеви било като преди 20 години(или колкото там),а не допълни-плюс една камара жени допълнително.
Пфу

# 2 283
  • при моите деца .....
Ex, Ицо не търпи критика, но е прав - можеше да го спести на жена си....

# 2 284
Всичко,което имали Генчеви било като преди 20 години(или колкото там),а не допълни-плюс една камара жени допълнително.
Пфу

Добре, а защо не?
Ти мислиш ли, че този мъж не можеше да е с друга жена, ако искаше?
Цанка прощавай прилича на продавачка в плод и зеленчук, просто не е типа привлекателност, която се цени в момента. Антониий преспокойно може да се движи ( и сигурно е така) в средите на сестрите си, привлекателен мъж е няма да има проблеми.
Просто явно си малка още и си представяш една връзка само като вярност по отношение на секса. Нещата са по-сложни между двама души.
Тоест, аз разбирам защо тази връзка я има 20 години, очевидно секса не е алфата и омегата на връзката им, но хората са заедно и искат да са заедно.
Въпреки, че веригите много лесно могат да паднат в този случай.

# 2 285
  • Варна
Е, да бе! Не бил секса алфата и омегата  Stop. Пък спал с жена си и друга в един ден. Сигурно защото не е важен секса между тях.
Просто има такъв тип мъже като Тони- не могат с една, каквото и да им дават вкъщи Rolling Eyes. А си обичат жените иначе  Confused... Шарен свят.

# 2 286
На вас коментара на Ицо не ви ли прозвуча като той самият да е скрил изневяра от Корни?
Щото как така да каже “не“ Тони на детектора?
Може значи да се лъже там според  Ицо?

# 2 287
И нямали да задълбават в подробности Пенчо ли бил, а в другите двойки задълбаваха...

# 2 288
Е, да бе! Не бил секса алфата и омегата  Stop. Пък спал с жена си и друга в един ден. Сигурно защото не е важен секса между тях.
Просто има такъв тип мъже като Тони- не могат с една, каквото и да им дават вкъщи Rolling Eyes. А си обичат жените иначе  Confused... Шарен свят.

Ама аз не съм ги чула да казват, че не правят секс  Mr. Green
А само, че той прави секс и с други жени, което явно е О.К за нея и него, след като
връзката им я има

# 2 289
Защо сестрите се чустсват длъжни
да оправдават брат си след всеки въпрос?
При другите гостите им като че ли
не се включваха толкова?

# 2 290
Да, не се получава 'готино' да се обяснява това или онова.
А Цанка е супер с отговорите, придържа се към мълчанието, остава загадъчна. Мишоците са изнервени, щото нищо не разбраха в крайна сметка:–)

# 2 291
  • somewhere over the rainbow
Какъв беше последният въпрос на Цанка?

# 2 292
  • Варна
Ох, Давид не спря да намесва двете сестри в тъпите си изказвания. Тоя пухльо си мисли, че някоя ще му пусне. Баси мършата дето е.

# 2 293
  • в ябълковата градина
Давидчо, като пееше Калинка, ми идваше да му завра главата в тоалетната чиния.
Тея са големи тъпигьоси - брадарите!

# 2 294
На кого казвате "мишоците"?

Общи условия

Активация на акаунт