РУСЕнското лято стъпва бавно, тежко...време е да става жежко!

• 32 046
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Момичета, спешно ми трябват актуални координати на д-р Лечев, вкл. работно време, ако някой знае. Ще съм много благодарна  Hug

# 706

Сутрините са ни тежки и ревливи, както беше и в яслата.
Оптимист съм обаче, защото снощи каза, че му харесвало и беше ентусиазиран  Simple Smile

Спокойно, като ги извеждат сутрин и следобед да играят на площадката ще му хареса. Ще започне да не иска да отиваш да го вземаш рано.
При нас така се получи, хем беше зимата и не ги изкарваха навън. Един път отидохме да го вземем с баща му към 16,30 с идеята да пазаруваме после, пък той взе да се пазари, че не му се тръгвало. Та оставихме го още час, напазарувахме си и го прибрахме тогава. Simple Smile
Спокойно ще му харесва все повече. Вас къде ви настаниха в групата на първия етаж вдясно ли?

# 707
Мацки, вижте това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=549644  

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 09:20 от Чочиии

# 708
еми да ги отнемат.... то това си е  престъпление неговото!
Добро утро Simple Smile

# 709
  • Русе
Чочи, да ти е жив и здрав именника  baloni

# 710
..........................

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 14:58 от Чочиии

# 711
  • Русе
Момичета, освен на ул. Зайчар и Евас, къде другаде правят зъбни снимки? Гледах някъде другаде  но не мога да се сетя сега  newsm78

# 712
В стоматологията не правят ли вече?

# 713
  • Русе
Правят, но ми идва съвсем далеч  Confused

# 714
Ели,зъбни снимки правят и на "Цар Освободител",един нов блок е,отдолу,блока е точно преди сфетофарите,от страната на Пантеона,отпред пред блока има автобусна спирка,уфф много тъпо го обясних  ooooh!,дано си ме разбрала  Blush.
Ако имаш въпроси,питай,ще дообяснявам,дано ти е близичко Peace

# 715
  • Русе, у дома
В клиниката на д-р Дуков по "П.Д.Петков" над Тексим банк, също правят зъбни снимки.

# 716
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

браво, дано му ги отнемат наистина, не е въпросът само да се раждат деца, а да се раждат здрави и пълноценни деца и да могат да бъдат гледани в добра среда, а в конкретния случай няма нищо от тези неща

# 717
  • Русе
Ели,зъбни снимки правят и на "Цар Освободител",един нов блок е,отдолу,блока е точно преди сфетофарите,от страната на Пантеона,отпред пред блока има автобусна спирка,уфф много тъпо го обясних  ooooh!,дано си ме разбрала  Blush.
Ако имаш въпроси,питай,ще дообяснявам,дано ти е близичко Peace

Страхотно. Идеално ми е. И точно там съм виждала но не зацепих тази сутрин.
  bouquet

# 718
Жал ми е за лудата Красимира, жал ми е и за живото детенце. Само дето нейния живот е в края си, а това дете тепърва ще плаща за грешките на всичко, които са участвали в създаването му. Мен лично не могат да ме впечатлят, че ще накажат някакъв доктор, защото неговото дело е една много малка част от престъпленията, които докторите извършват ежедневно. Сигурна съм, че всеки един от вас има поне по един починал близък от лекарска грешка.

# 719

браво, дано му ги отнемат наистина, не е въпросът само да се раждат деца, а да се раждат здрави и пълноценни деца и да могат да бъдат гледани в добра среда, а в конкретния случай няма нищо от тези неща
Интересно, как заради мечтата на една психясала психарка, този доктор е напът да си подритне докторската диплома  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт