Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • у дома
Ами, що бе, Миленски - 230 гр. е едно малко бурканче от лютеница  Rolling Eyes Той си го опатква и след всяка лъжица ръмжи от кеф  bowuu Но, това е за сметка на млякото, от което пие по не повече от 150 гр. Не ми е бузесто вурстчето -  ето!  Mr. Green
Ели, честито на малката Поли, да ти е жива и здрава. Мая, само на'ще лапета са още беззъби Mr. Green
Я кажете вие, почнахте ли със сричките, че Гоги още е само на гъгъгъ и рррррр  newsm78

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 10:48 от Проста Мария

# 361
Вале, ами моя син първо проходи и после се "озъби", може и Ема да е така.И той беше такъв шишльо като нея до към 2-3 годинки, а сега да го видите какъв е кльощав Laughing.Ние още нищо не говорим, само крещим, и пълзим, но само на заден ход Joy.

# 362
  • Бургас
Мойто чаве вика  ба ба ба баб , та та та та и ка ка ка . Само майка си не признава Grinning

# 363
  • Бургас
Привет!

Hugsy, честита ти именничка!   bouquet Жива и здрава да е!

Проста Мария, голям сладур имаш!  Grinning

Да ви отпера един въпрос. Wink Има ли записан бебок при Джендова в "Св.София"? Като ви чета сега за захранването се замислих тя как процедира. Thinking Баткото го преместихме късно при нея и вече беше захранен.Та сега не знам какво да очаквам, а по принцип не ми се ще да захранвам преди 4-5 навършени месеца.

# 364
Честито на Полинцето за празника и зъбчето да е жива, здрава и много послушна

SuNnY SkY какво стана водихте ли Димана при Йотова?

Аз пък попара не съм давала още Crossing Arms и се чудя дали изобщо да давам тая гадост то аз като не ям и се потрисам от нея за какво да го уча има 1000 още вида закуски.
Още сме на 2 твърди хранения обед и следобед 3-то 8 месец ще му сложа.
Оня ден пък понеже бяхме на планина и Марти беше под грижите на бабите майка ми решила преди сън към 19:30 да му даде каша праскова и банан и познайте спал от 8 до 8 плътно тва отдавна не се беше случало в нашта къща  Crazy иначе примвънква към 1ч. и после към 5 вече плаче изгладнял та както и да е няма да повторим това с кашата че и без това сме достатъчно пухкави и преди сън не е добре.
Иначе вече седим стабилно, показва лампичката и е голям цирк като го сложим на бънджито  Laughing на ба-ба-ба сме и вече та -та се опитва

П.П  вече мисля да приключваме с кърменето то и без това ми намаля рязко и дохранвам с Хип, Мели душата ти спря ли вече да кърмиш и с хапове ли или постепенно я спря newsm78

# 365
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! И целувки на малката Поли! Tada baloni lovekiss

# 366
  • Бургас
Хъгси,честита ти именничка ! Да ти е жива и здрава !

lusia_ ,уф,забравих да ти пиша !  Hug
Много ми хареса отношението й ,каза,че щом толкова бързо са се изчистили петната ,можело изобщо да не е АД,а по-скоро реакция от някакъв препарат /за мазане или миене/.
За бузките ,каза,че е от слюнките и й изписа Emolium /специален крем/.
В момента я мажа и мия с La Roche,и тя ми препоръча да продължавам да мажа с тяхното мляко,но за измиване -да пробвам с това,което е изписала на Марти /на д-р Тайс душ-гела/,а за косата Себамед.
При Марти как са нещата?

Гогуна,взе ли изпита?

# 367
еее радвам се че всичко е наред и не е АД Simple Smile и на мен ми каза същите неща също и да внимавам с козметиките и да използвам предимно медицинска или натурална такава без парабени доволна съм от Веледата и от тогава не са излизали нови петна  Rolling Eyes

# 368
  • Бургас
Благодаря за пожеланията  Heart Eyes
Привет!

Да ви отпера един въпрос. Wink Има ли записан бебок при Джендова в "Св.София"? Като ви чета сега за захранването се замислих тя как процедира. Thinking Баткото го преместихме късно при нея и вече беше захранен.Та сега не знам какво да очаквам, а по принцип не ми се ще да захранвам преди 4-5 навършени месеца.

Ние сме при Джендова. С каката беше за ранното захранване т.е. по БГ начин. За Поли не съм се консултирала. Както аз си реша, така я храня Grinning

# 369
  • Бургас
Лоре, още се мъчим ( само вечер), но се налага да дохранвам с Нутрилон, че от бомбите ми преди два месеца няма и помен...МЪжоТ вика, че съм с два шницела вече #2gunfire Обаче сватята спря кърмата с хапове, смятам и аз да вземам и да се свършва...вече съм направо ЛЕШ(т)а - зъби, коси, нокти...а и без това съм станала рагу и зъби само, и категорично отказвам да дебелея ...поне не до следващата бременност. ПОпара ние не харесахме. Как ли не му я давах - нъцки. Сега яде овесени ядки с мляко и плод. Много го кльопаме.  Вкарах кисело мляко, но малко му се въсим още...иначе давам Данонино. Сега ще вкарам и риба...Ти много малко заместени имаш? Аз останах само с едно млечено ( късното). Всичко друго е ФУЛ. Но и без това с това мляко само изплакваме буренцето и пак сме гладни след 2 часа.
Вале, то и аз почвам с 200 и грамажи, че то се не трае.  Joy Ние пък сме бузести и имаме целулит на дупето. Да му с ененадяваш...Мама му и тате му такива стройни, като манекени, а той .. Whistling
За думички - Кольо е на "айде", "де-де", "ма-ма" и "бррръм", имаме си 7 зъба, седим сами, не може да се изправя още самостоятелно, но веднъж застанал прав се задържа стабилно... newsm78

# 370
  • у дома
Проста Мария, голям сладур имаш!  Grinning
Нали  Grinning  Hug Не, че си е мое, ама ми е много 'убав!  Даже с мъжа ми си говорим какви хубави деца правим  Mr. Green
Лоре, показвате лампичка - браво!
Миленски - много е рано да се изправя ми се струва  Thinking Мойто още категорично отказва да седи  ooooh!

# 371
  • Бургас
Миленски - много е рано да се изправя ми се струва  Thinking Мойто още категорично отказва да седи  ooooh!

Абе ти по тая логика ако видиш Симона ( на Вили) ще се гръмнеш Joy Тя май ще е първото форумско бебе, което ще проходи  ooooh!Sunglasses

# 372
  • у дома
Брех, тая Симона от рано се ориентира - младежите с коли, сега пък и ще проходи  Joy Да е живо и здраво детето... и тати с пушката на терасата  Joy

# 373
олеее и аз съм така с бомбите Confused трагедия направо оня ден и на моя му направи впечатление  Laughing викам му като не ти харесват давай пари за силикон хем аз добре хем ти, ааааа Crossing Arms  Laughing
ама с хапове за спиране май не било хубаво вчера се поразрових в нета и най добре било постепенно докато се сетят да не произвеждат вече Rolling Eyes

# 374
  • Пловдив
Миленски - много е рано да се изправя ми се струва  Thinking Мойто още категорично отказва да седи  ooooh!

Абе ти по тая логика ако видиш Симона ( на Вили) ще се гръмнеш Joy Тя май ще е първото форумско бебе, което ще проходи  ooooh!Sunglasses

Може и да е второто Simple Smile пък може и заедно да тръгнат с Бобо, нали са само с 2-3 часа разлика.Нашия си прави крачки, държим се за ръчички и  смело щъпаме.Още един зъб проби също така..

Вале, да намачкаш хубавичко Гоги от мен, сладкишец той на леля  Heart Eyes  Баси как растат тия деца  Crazy

Ай, целифки и прегръдки от нас, отиам за плочки за  терасите.

Общи условия

Активация на акаунт