Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • у дома
Ванюш и аз не знам какво е ...  Tired
Каката ми беше 6 /изписвам го с думи - шест/ дена с Т над 38 С. Такова чудо до сега не бях видяла. 2 часа без Т два часа със... И само това  - Т, няма апетит, и се въргаля само по леглата. Лекаря каза, че вируса е много гаден. Е, убедих се...
Малкият, пък, с едно разстройство ли е какво е, и аз не знам, ама спада на тегло, пък се храни. Вчера вдигна и той Т  ooooh! И на всичкото това отгоре, ходя и на работа  Confused Оплаках се малко, ама какво да се прави...

# 466
Гогуна - не дай боже, да отслабваш като мен - и двамата са ми болни. За една седмица 4 кг  Tired Confused

Ей, че гаднооооо!!! SickМного здраве на човечетата и скоро да се избавят от вируса или каквото е там!И моят син изкара нещо подобно с Т, при положение, че той много рядко вдига!Беше така около седмица и после се оправи!Но и аз трудно я свалях!!! SadКъсмет!Стискаме палци да оздравяват бързо дечурлигата!!! baby_neutral

# 467
Горгона благодаря за разяснението HugНие смятаме другата седмица да отидем да ни види др Хрусанова и да видим колко е пораснал newsm30
На всички болни малчовци бързо оздравяване:)

# 468
  • Пловдив
Ама вижте кво, аз няма сама да си дрънкам тука  Crossing Arms
Все едно всички ремонт правите, баси..
Я веднага се подреждайте и без бой си признавайте кви ги вършите и къде маате гащи?
Утре очаквам списък с признания и предложения за следваща среща на по-адекватно място и в по-читаво време  Mr. Green

# 469
Мии ходим по тайни срещи  Whistling Party

# 470
  • у дома
Е, и аз съм тук  bowuu Да споделя, че Гоги има два зъба, появили ли се с екстрите, които най-много мразя - Т и разстройство. Но пък аз свалих цели 5 кг.
На тайни срещи не ходя, след 6 съм в морската с два броя лапета, в тези часове съм на разположение...

# 471
Здравейте,ние бяхме за няколко дни в страната на леприконите-Ирландия,
хареса ми,чисто ,уютно и притежаващо  изключително добрононамерено и гостоприемно население,
не успяхме да си починем,тъй като повода за визитата ни беше сватба и бяха предвидени срещи с роднини и т.н.,но пък така не съм се смяла от години,а и разгледахме невероятен зоопарк и напазарувах детски дрешки на невероятно евтини цени Simple Smile,

Днес получих две иронични реплики за броя на децата ни и пак се смях,но този път тъжно Simple Smile Cry,убеждавам се колко истински са поговорките за нашего Вуте.....както и да е,

Всичко добро ,най-вече здраве Simple Smile

# 472

Утре очаквам списък с признания и предложения за следваща среща на по-адекватно място и в по-читаво време  Mr. Green

Горгона,каква подлост ooooh!-ти влезе във форма и сега ще дефилираш пред "очите" на нашите закръглени дупета Thinking Grinning Heart Eyes

# 473
  • Пловдив
Здравейте,ние бяхме за няколко дни в страната на леприконите-Ирландия,

Ауууу, болната ми тема - степденс и Джеймисън с лед  Mr. Green Снимчици нещо,м?
Моят задник има още какво да сваля, не съм чак за завиждане  Hug

Вале, честити ви зъбчета, Бобсъна и той по 2 ги вади ..бързат тия деца.

# 474
Казвам здравей на всички ветренски мами Simple Smile Аз съм "нова мама" и си търся компания за разходки в Славейков, Изгрев или Зорница Simple Smile Ще се радвам да се запозная с някои от вас Simple Smile

# 475
  • у дома
Добро утро   Nature Sunny 'Бах, тва време, 'бах, тая жега...Не знам излизате ли навън, разхождате ли децата по слънцето, обаче, аз сериозно мисля, че по-добре у дома, на хладно, отколкото на чист въздух на жегата  Crossing Arms Снощи в 20,00 ч. термометъра в колата на ММ показваше 34,5 С  ooooh! ...
Тъй - добре дошла на новата мама, аз съм от Лазур, ама пак ставам за компания  Mr. Green Hug Вчера, реших да се сменя маршрута и закарах лапетата в парка на Славейков - много ми хареса - пълно с деца, люлки, квот ти душа пожелае. Браво!
Айде приключвам с моноголога, Ванюш ти си наред   Laughing Heart Eyes

# 476
  • Пловдив
Хахах, като театрална актриса взех да се явявам с тия монолози. bowuu
Добре дошла на новата мама, аз съм в Зорница за около месец още и послееее отивам близо до Валето. Hug

избягавам расотки мноо мноо аз, дома на 23 градуса.

# 477
  • Бургас
brambi7 добре дошла ! Кога роди,как се казва бебока? Пиши,да те вметнем на 1-ва страничка.  Peace

Разходки,до 10:00-10:30ч. и после след 18:00.   Mr. Green

# 478
Днес направихме кръщене на София и Вяра в "Богородица",
много хубаво се получи,после седнахме на Форс-а,хладинка и всички бяха спокойни,
Вяра цял час си гукаше и си хапваше пръстчето-идилия просто Grinning,
много е горещо наистина,явно децата от това се нервят,ние в къщи не пускаме климатика,защото в противен случай немой ги изкараме навън
Добре дошла на новата мама, аз съм в Зорница за около месец още и послееее отивам близо до Валето. Hug

ЩО ще рече това,Где е Валето newsm78 Simple Smile

# 479
  • у дома
Миамп - в Лазур съм  Mr. Green И съм Валя  Mr. Green
Горгонело  Heart Eyes Ще ставаме съседи?  Hug Где ти е новия дом?
Съни, къде изчезна линийката с диетката?

Общи условия

Активация на акаунт