Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • у дома
И от мен честито!

# 451
Горгона,честито ти порастване,
всичко най-добро на теб и семейството ти  bouquet

# 452
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug

# 453
Здравейте момичета!Нахлувам във вашата темичика за да се похваля и аз че станах мама на бебе  Ангел  newsm30 и веднага да Ви попитам използвам памперсите на Pampers и вече сме обринати. Дали е от тях или от жегата?Ако някой е минал през това нека сподели Thinking

# 454
  • Бургас
miadia ,Честито бебче ! Да ти е жив и здрав малкия Ачко !  Hug
За пеленките,ако обрива е само по дупето и около памперса,предполагам е от него.Ако има и на други места по тялото,може и да е от жегата.
Но пробвай с различни памперси. И мажи с нещо.  Peace
Горгона,честит празник /на патерици/!   bouquet

# 455
  • у дома
Миадиа, да ти е жив и здрав сина!За толкова малко бебе всеки обрив бих консултирала с педиатър  Hug
Аз се оплаквам - Гоги е с разстройство, а каката с Т? Какво не правя както трябва  Tired Cry

# 456
  • Бургас
Аз се оплаквам - Гоги е с разстройство, а каката с Т? Какво не правя както трябва  Tired Cry

Ооо, я стига!Какво е това чувство за вина. Naughty Деца са, разболяват се!А и знаеш лятно време какви вируси върлуват.Аз също бях с разтройство и повръщах преди няколко дни.То е заразно просто.

miadia, честита рожба!Да ти е живо и здраво момчето!Памперсите на памперс въобще не ги харесвам.Имам още малко от тях и ще пробвам някакви други.И Радо е все обринат, но лекарката му го видя. Peace

# 457
Ванче, ЧРД на патерчки! Много здраве и късмет и успешно приключване не ремонта!

Аз да направя един анонс - една приятелка има останала една опаковка лефакс, купен от Германия. Продава го на същата цена. Който има желание да ми пише на лични , ще дам нейния тел.

Айде, цунки на всички бебоци малки, големи и по-големи!  Heart Eyes

# 458
Горгона Честит Рожден Ден на големиииии патерици  bouquet
miadia Честита рожба, да е жив и здрав и много послушен Hug

за памперсите да кажа че и ние хич не сме доволни от Памперс направихме няколко опита с тях, но се обрива и ми пропускаха, определено мога да кажа, че от както сме с Пуфийс такива проблеми сме нямали и вече от 3-4 месеца сме само с тях Peace

абе незнам от жегите ли или от зъби нещо, но от няколко дена вечер Марти ми се струваше малко топъл, вчера премерихме температурата и беше 37,4  дадох панадола и сутринта нищо му нямаше нито кашля нито хрема тази вечер ще ходим до Девата да го прегледат дано не е нищо сериозно Confused

# 459

Да почерпя за навършената месечинка

# 460
Здравейте момичета!Времето е все още хубаво и май всички са навън с количките!!! baby_neutralПреди да е   umbrella

При нас нищо ново, освен, че от днес и аз къто Съни съм на 90-дневната диета, щото ми писна да нося само разни палатки и да немога да се гледам в огледалото! newsm61Край с огромните размери!!! ignore2

В петък ще водим малката на консултативен преглед при д-р Хрелева, че нещата с очето не вървят много на добре!Да видим какво ще правим изобщо!!!

Лек и спорен ден на всички!!!  bouquet

# 461
Благодаря на всички за пожеланията newsm03.Искам да попитам мамите които ходят на прегледи в Девата за малчовците как се процедира?Предварително ли се записва час или може по всяко време стига лекаря да е на смяна Thinking

# 462
  • у дома
Гогуна - не дай боже, да отслабваш като мен - и двамата са ми болни. За една седмица 4 кг  Tired Confused

# 463
  • Бургас
Вале,какво им е? Пфф,много гадно ! Бързо да се оправят !  Hug

# 464
  • Пловдив
Благодаря на всички за пожеланията newsm03.Искам да попитам мамите които ходят на прегледи в Девата за малчовците как се процедира?Предварително ли се записва час или може по всяко време стига лекаря да е на смяна Thinking

Денонощно има неонатолог в болницата.Когато не е спо спешност- проверявам графика на нашата лекарка и отивам най-късно до 11, че после след 13 ч. има планови раждания и т.н.

Вале, не даврандисаха ли бе?Вирус ли е, кво е?

Общи условия

Активация на акаунт