Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря!
Браво - оттърва ме от правене на мляко в бутилка, че по някакъв роботски навик и ги стерилизирам още  Rolling Eyes

# 436
Благодаря!
Браво - оттърва ме от правене на мляко в бутилка, че по някакъв роботски навик и ги стерилизирам още  Rolling Eyes
Виде , защо роботски и аз още и стерилизирам , и мисля поне до края на 6-я да продължа , все пак тя е малка още ,не палзи да пипа всичко и да слага в устата  : Laughing

# 437
  • у дома
Тъй, тъй ... Не само не му стерилизирам, ами и му давам паднали неща на земята без да мия. Както казва моя мъж - Микробите са още в паника  Laughing  С второто ще сте по-ларж  Hug За протокола ще отбележа, че на каката стерилизирах до 7-ия месец.

# 438
# 439
Къде се губите всички  Rolling Eyes Много ни е пустееща темичката Tired Ние днес направихме първата морска баня  grinning039 топнахме си крачетата и имаше безумна радост и крясъци Joy, като кача снимки ще приложа и снимков материал Hug

# 440
Здравейте на всички !bobiboon как сте ?И ние имаме баня вече.

# 441
Боже душче , скоро те споменавах , като видя близнаци и все за теб се сещам  Hug. Как си имаш ли кой да ти помага?

# 442
здравейте мили мами!!! скоро не съм влизала и ми домъчня за всички (без Юлиана,защото се виждаме редовно  Heart Eyes)
ЗА МАСЛОТО, искам да кажа,че от моя позната (много добра гинеколожка във Стара загора) знам,че е много полезно за черния и белия дроб про бебенцата и е хубаво всеки ден да се дава,но по много малко (след 6-ти месец)

моата мналка писинка си седи права на крачетата (държа я само за мишничките леко) без да съм я слагала в паяк,дори и неможе да седи седнала.мнго са и здрави краченцата обаче.а в леглото се върти като пумпал.очакваме първото зъбче (особенно посред нощ  Mr. Green)

в момента режима на хранене е такъв:
08:30 АМ
12:30 зеленчуково пюре
16:30 каша (давам и всеки ден.не е напълняла изобщо,нито и става тежко.просто много я обича кашата)
20:00 плодово пюре (малко количество)
21:30 АМ
и посер нощ се буди.давам и (от шишие ) по малко плодово пюре разредено с малко вода
знам,че съм избрала неподходящо време да и давам плодовото пюре,но незнам защо така се получи, а и тя си свикна.

от няколко дена приключихме с кърменето ( за жалост) и трябва да ви кажа,че въпреки това,че съм я кърмила за 3-ти път е болна.вярно,че не е нещо сериозно и не сме пили антибиотик (за щастие),но за мен това си е болест.

гледам,че има и нови майки от Славейков и имам обръщение към тях: МИЛИ МАМИ,АКО ПОСЕЩАВАТЕ ПАРКА ДО МЛАДОСТ,НИЕ СЕ ПОДВИЗААМЕ ТАМ ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ. КОЛИЧКАТА НИ Е ЖЪЛТА НА БЕРТОНИ.АЗ СЪМ С ДЪЛГА ЧЕРНА КОСА И ГОЛЯМА ТАТОИРОВКА НА ДЕСНИЯ КРАК.ОЧАКВАМЕ ВКЛЮЧВАНИЯ.

поздрави и целувки на всички бебчовци и техните мами!като гледам,че скоро ще си имаме малки рожденници,просто не ми се вярва колко бързо лети пустото време

# 443
  • Пловдив
Моргеееен  newsm03
Къде сте стопихте всички напоследък  newsm78 Аз започнах да слабея , докато финиширам ремонта може и да си заприличам на себе си.
Айде  Hug от нас засега Hug

# 444
  • Бургас
Добро утро   Hands Clap

Мама89,браво за режима. Целувки на Мики  Heart Eyes

Аз като гледам ,леко изоставам със захранването на Димана,ама не бързам.  Mr. Green

Горгонче
,браво за слабеенето.  Hug И аз искам.  Crossing Arms

Хубав ден !

# 445
  • у дома
Горгонело, издавай тайната, не ще да е от ремонта   Mr. Green Heart Eyes Гледам и Съни почнала 90 дневната. Айде после ще кажеш има ли ефект...

# 446
мане мане какви режими само Crazy ние плавно и славно напредваме за ужас на родата Laughing
ето го и нашия:
5:30 -6:00ч. - АМ 180гр.
8:00 (или там някъде прекалено ми се спи и часовника едвам до фиксирам)- кърма
10:00 - кърма
12:00 зеленчуково/месно пюре 190-200 гр.
17:00 каша(елда,млечна,оризова) с плодово пюре
20:00 АМ 180 гр.

Мартито е 9кг и 71 см добре се храни младежа с апетит, но тези дни от жегите нещо беше обявил бойкот, утре въвеждам глутен с овесена каша и така при нас

Разхождащите се в морската да се обаждат ние сме с лилава количка и най-често в комплект с Цветито и Михаелка  Heart Eyes

# 447
  • Бургас
Здрасти и от нас:-) И ние сме с баня от събота. Ама нещо не бяхме супер на кеф.... newsm78
Цвети, мацките са ти казали - от банановата каша по -убаУ нема:-) Ние сме с банановата на Хумана.  Peace
Плодовото пюре, когато захранвах, ми влезе между първо и второ млечно хранене, както и между обяд и каша ( като междинки). Сега вече е десерт към храненията. Аз глутен съм вкарала отдавна...и риба давам...и хляб и кашкавал, и кисело мляко ( че ние не искаме АМ никакво след като спрях кърмела окончателно преди 2 седмици). В този дух, свате, какви бяха онези хапове за спиране, че май ще направя беля с мастит Rolling Eyes Изведнъж ми слезе тая кърма пак...ако го кърмех Кольо май можех да откарам и до годинка. Whistling

# 448
  • Пловдив
Ай ,размърдайте се дееее Simple Smile
Кака ви има РД днес,куца съм с картинките, затва
  party023  Gift
Чувствайте се почерпени за мое здраве  bowuu

# 449
  • Бургас
Горгонело, ха наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт